Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis ljubezenski romani

ljubezenski romani

OJ!
Zelo rada berem ljubezenske romane, vendar ne kaksne tiste zepne variante. Kej tazga, da je se mal zgodovine zraven al pa kej podobnega.
Ima kdo kaksen dober predlog, ker ze nekaj casa v knjiznici ne najdem nic pametnega.

ena izmed boljših (vsaj zame) je desiree (o napoleonu), potem trilogija rod jamskega medveda, dolina konj in lovci na medvede.
sicer pa bi morali svetovati v knjižnici.

Kaj pa Angelika ,je cel kup knjig.
Se spominjam da sem jo kar požirala tako se mi je zdela napeta.
V knjižnjici vprašaj za Marijo Jurič Zagorko – Čarovnica z griča ,celo zbirko brala gotovo petkrat in bi jo takoj kupila ,samo nikjer jo ni za kupiti.
lp geri

Definitivno Desiree (Anemarie Selinko)

Amanda Quick

danielle steel

Men je bila tudi zelo všeč Dolina konj, nisem vedela , da je to trilogija in da obstajata še dve knjigi. Priporočam!

avtorica se piše Woodwick, imena se ne spomnim, ampak njeni dve knjigi (oz. v SLO prevedeni SAMO 2 knjigi) ZIMSKA VRTNICA ter OGENJ IN CVET (za tale drugi naslov nisem sigurna) sta fantastični – lušna zgodovinska romantika, dodan erotičen naboj…bistveno bolje od Amande Quick…
lp

Meni so všeč tudi knjige Aole Vandergriff: Wyndspellski otrok, Wyndspelle, Wyndspellski zvon.

Všeč mi je tudi knjiga Rowena Dangerfield (Rogers), pa knjige Isabel Allende, še posebej Hiša duhov.

Preberi Ljubimec lady Chatterley D. H. Larewncea, sicer klasika, napisana v 20. letih prejšnjega stoletja, a večna. Jaz se jo kakih trikrat, pa jo bom morda še kdaj. Ali pa Ana Karenina L. N. Tostoja, nepozabna ljubezenska zgodba med Vronskim in Ano Karenino.

New Report

Close