Ljubezenske težave
nikakor, ker bo samo nasprotni efekt….govorim iz lastnih izkušenj…pusti času čas,pri meni je nucalo…..če se nekdo odloči da bo nekoga pustu je tisti ki “izvisi” nemočen in če se še tako trudi potem dobi oseba, ki pušča samo še večji zagon like: o ja kr pros zdj pa res grem….
kaj pa je bil razlog da sta nehala? oz sploh kakšna je vajina situacija?
podpis!
ponavadi se čez čas vrne in prosi, ko vidi da živiš normalno če že ne boljše brez njega….sam to je od osebe odvisno in predvsem čustev…sicer pa sprejmi to s pozitivo..je težko ker se sama ravnokar prebijam skozi podobno ampak ja….pozitiva ter optimizem…
enkrat bo že videl da si ga imela iskreno rada, kaj je pa on pričakoval je pa druga pesem….
eh, zapoj mu kot Tonči
Nikogar ne moraš prepričati v nekaj…ali sam to začuti in vrača čustva, ali pač žal ne.
Na silo narejene življenjske poteze se prej ko slej zalomijo.
Hvala!
Verjetno pa je nastal majhen nesporazum, morda tudi zaradi metafor, ki niso posebej označene.
maj — pomlad — nova (druga) zaljubljenost, novi (drugi) ljudje (ali “objekti” našega poželenja, kamor projiciramo svoja pričakovanja), novo (drugo) in morda lepše, bolj polno življenje.
se ne zaveda — lahko, da res ne ve ali ne “vrača” podobnih čustev in ne gre za “krivdo” kogarkoli, še najmanj, da bi se zavoljo tega “kesal” in se (ponižno!?) priplazil na kolenih (čemu?) nazaj, ko bo (morda?) spoznal svojo življenjsko zmoto.
K temu naj dodam še to, da naj bi bili zadovoljni s tem, da zmoremo v sebi imeti takšna čustva in jih brez strahu izraziti, ne da bi v zameno pričakovali karkoli. Včasih dobimo povrnjena enaka čustva, včasih se pa tudi sami ne oziramo na podobna čustva, ki jih morebiti nekdo drugi goji do nas in nam jih tudi pokaže.
Hudič je le v tem, da smo ljudje nekakšni “trgovci” s čustvi in želimo za svoja čustva imeti ali iztržiti enako ali višjo “protivrednost”.
Pozdravljeni, mogoče se bom malo razpisal,sam mislim da to spada v to temo, eno težavo imam, s punco sem se razšel eno leto nazaj,ker sem imel ene težave sem ji rajši dal konec kot pa da jo zavajam,izkazalo se je za napako, ker sva se poleti po pol leta videla in je med nama spet padla iskra, problem v vsem tem je da ona ima fanta oz zaročenca piše, govori in kaže mi da ji je do mene vendar mi ne vrjame da sem se spremenil in da hočem biti z njo, sedaj je pa nastal ta problem da je ona zanosla z njim, vendar meni še kar piše da me ima rada in se dobivava, jaz sem ji svetoval (grdo se sliši,sem kar proti temu) naj naredi splav če hoče biti z menoj,pa ne samo zaradi tega ampak tudi ker če ga nima rada pol nerabi otrok trpeti tega da bo gledal njiju kako se kregata oz je preveč otrok ločenih staršev,sedaj naj mi nekdo svetuje kaj tu naj naredim jaz ker počasi me malo obrača ker res nevem kaj naj,imam jo rad ona mene vendar je ta nosečnost vmes….
Forum je zaprt za komentiranje.