Ljubezen
Gradita na dobri osnovi, saj si lahko zaupata, kar čutita. Užijta sedanji trenutek, ostale formalnosti se bodo urejale postopoma.[/quote]
Ti bi šla komot za vedeževalko. 🙂
,
Ne, ne, že dolgo nič več (10 let), pa že prej je bilo več let mrtvega odnosa. Zato bolje razumem, kako to gre. Prej sem tudi sama zelo idealizirala odnose. če sam nekaj imaš težko razumeš, da nekje ne gre. je pa res, da se mnogi odločijo za poroko oz. vezo, čeprav na to sploh niso pripravljeni in ne vedo, da je to odgovornost.. To, da greš z nekom v resen odnos, čeprav veš, da to ni to je zame večje varanje, kot, če ima tvoj partner še ljubico potem, ali obratno seveda. Z nekom si po mojem prepričanju lahko samo takrat, ko veš, da je to to, ko je ljubezen. Vse ostalo so interesi, varanje, odvisnost od samega začetka.
Sem prav vesela, ko vidim, kako se veselite z mano. res je tudi sama sem bila prepričana po moževi smrti, da je konec, da imaš v življenju lahko samo eno ljubezen. Se vedno zahvaljujem nekomu nekje, da mi je dano se imet tako lepo, v bistvu se počutit mlado in lepo tudi sedaj. Je pa res, da sem srečala pametnega, razumnega moškega.
Forum je zaprt za komentiranje.