Ljubezen življenja?
Meni ni jasno kako lahko si v neki kao resni zvezi 10 let, ce osebo prvo ne ljubis, drugo pa da si zapravljas svoj cajt in leta za brez veze??? Zivljenje je prekratko za take bedarije. Jaz sem 10 let porocena imam otroke, ljubim svojega moza in se najbolj pomembno da ce pride nevem kak lepi moski mimo ne bi nikoli zapustila svojega moza in vse kar sem ustvarila. In se nekaj zelo si neodgovoren do svoje punce, da zapravljas njeno zivljenje.
Vse, kar se ti je v resnici zgodilo v zvezi s to žensko, je samo predstava v tvoji glavi. Pišeš, da so pogledi povedali več kot 1000000 besed, ampak to ni res, ane. Še njenega imena ne veš. Ne veš, kakšna oseba je, ne veš, kako živi, ne veš, kako si želi živet. Kako lahko sploh razmišljaš o ljubezni v tej kontekstu? Kaj tebi ljubezen pravzaprav pomeni?
Malo sta poflirtala, letele so iskrice. Sicer neprijetno, da se ti je to zgodilo na dopustu s punco, ampak takšno stvar normalna čustveno zrela oseba vzame kot popestritev vsakdana in odmisli čez dve minuti. Nenavadno je, da je tebe tako zadelo. Bodisi zato, ker nimaš prav veliko tovrstnih izkušenj, bodisi zato, ker si v obstoječem partnerskem odnosu totalno zdolgočasen. To razčisti sam pri sebi. Ampak ne pripisuj tej kratki interakciji z neznanko nekega usodnega pomena, ki ga v resnici ni. To je iluzija v tvoji glavi, v realnosti se na tvoj puščen kontakt sploh odzvala ni.
Zaljubljen 88
Tudi meni se je letos zgodila ljubezen. Razumem te in tvoja čustva. Julija sem bila na počitnicah še z dvema prijateljicama in zadelo me je kot strela z jasnega. Uzrla sem moškega mojih sanj, moškega s katerim si želim preživeti življenje. V meni je prebudil nekaj,kar še ni uspelo nobenemu. Zaljubila sem se vanj na prvi pogled! Želim si ga in zelo me privlači. Podnevi in ponoči sanjam njegove čvrste roke, kako me objemajo. Sanjam njegove ustnice na mojem telesu. To ,kar se je zgodilo meni in tebi je usoda. Vesolje je izbralo, midva morava storiti le korak. Jaz sem ga že storila. Vztrajno sem brskala in izbrskala njegovo telefonsko številko. Zdaj se večkrat slišiva. Sva prijatelja. Bila sva tudi na zmenku. Imeli smo skupinski zmenek. Mojima dvema prijateljicama sta všeč njegova bratranca. Ker smo se imeli na zmenku super, smo se zmenili, da ob priložnosti ponovimo druženje. Bodi pogumen in ne oziraj se na to kaj ti drugi govorijo. Pojdi in osvoji dekle svojih sanj. Če ne bi bila jaz pogumna, ne bi nikoli prišlo do srečanja.Na dopustu so nas sicer videli,vendar so bili v družbi drugih ljudi in niso bili toliko pozorni na dogajanje okoli sebe.
Zberi pogum in če imaš možnost pojdi v isti hotel in osvoji dekle,še prej pa prekini razmerje s sedanjim dekletom, ker ona ni tvoja usoda. Jaz vem, da bi to storila, če bi bila na tvojem mestu.
Srečno.
Vztrajaj!!!
Jaz sem VSTRAJALA in dočakala. Tudi v mojem primeru ni bilo odziva na začetku. Poslala sem nešteto zasebnih sporočil, e-mailov in svojih slik njegovi sorodnici.Prosila sem za njegov kontakt. Na žalost ,ga nisem dobila od nje. Čakala sem in upala, vendar ni bilo odziva. Potem pa sem se spomnila priimka, saj so imeli ime in priimek od gospe in gospoda napisan na poštnem nabiralniku. Iskala sem po internetu in našla njenega moža in njegovo podjetje in se odločila,da ga kontaktiram. Nasmehnila se mi je velika sreča, gospod mi je dal telefonsko številko brez velikih besed.
Včasih je treba biti malo potrpežljiv. Če ne bo odziva ji pošlji še en e-mail.
Vztrajaj!!!
Jaz sem VSTRAJALA in dočakala. Tudi v mojem primeru ni bilo odziva na začetku. Poslala sem nešteto zasebnih sporočil, e-mailov in svojih slik njegovi sorodnici.Prosila sem za njegov kontakt. Na žalost ,ga nisem dobila od nje. Čakala sem in upala, vendar ni bilo odziva. Potem pa sem se spomnila priimka, saj so imeli ime in priimek od gospe in gospoda napisan na poštnem nabiralniku. Iskala sem po internetu in našla njenega moža in njegovo podjetje in se odločila,da ga kontaktiram. Nasmehnila se mi je velika sreča, gospod mi je dal telefonsko številko brez velikih besed.
[/quote]
A si tista, ki si grdi resnici težila za telefonsko od onega kao lepega neodgovornega dolgolasca?
Pa enkrat ste šli na zmenek in morda se boste še enkrat videli? Ti cela zaljubljena, on pa kaj? Če bi se zapalil zate, bi se, verjemi, prej in dosti bolj pogosto videli.
Temu se reče idealiziranje. Sanjarjenje. To ni ljubezen, to je morda zaljubljenost. Ko te nekdo res čisto začara s svojim izgledom, energijo, čemerkoli že, in potem sanjariš o njem in si narediš popolnoma idealno sliko njega, njegovih aktivnosti, njegove nežnosti, njegove ljubezni. Potem pa ugotoviš, da je v realnosti zadeva popolnoma drugačna.
Vztrajaj!!!
[/quote]
Pa ve, da si njegovo sorodnico zalezovala tukaj po monu?
Poročaj, ko bo zadeva mimo. Že sorodnica te je opozorila, kakšen je. Upam, da si ne delaš iluzij, da si pa ti tista ta prava in usodna!
Avtor, očitno imaš čisto preveč časa in denarja. Pač pojdi pogledat ono pomočnico, verjetno se te niti spomnila ne bo več. Tvoja bivša ima srečo, da se te je znebila, ker je očitno gojila kačo na svojem srcu.
Poskusi na svojo situacijo pogledati kot nekdo nevpleten. V tej zgodbi si ti tisti, ki je zloben. Pa niti slučajno ne zato, ker ti ne bi zaslužil prave ljubezni. Temveč zato, ker kradeš mladost in srce svojemu dekletu. Praviš da ona ni tvoja prava ljubezen. Ali te je kaj v hlačah? Sploh kaj? Si dec? Ali si revše, cucek? Če si res kaj od moškega, ji boš lepo jasno povedal, da ne gre.
Tisto sladko dekle je povsem ločena zgodba. Pa saj smo vsi ljudje in razumemo zagledanost, zaljubljenost. Ki se lahko izjalovi, ali pa se iz nje rodi nekaj najlepšega v življenju. Rekla bi ti, da si prav neumen, če jo boš izpustil. Ampak večje budale od nekoga, ki poskuša sedeti na dveh stolčkih, pa ni. Zelo dobro poznam podoben primer, kot ga opisuješ. Fant je tako jokal, kot upam, da ti nikoli ne boš. Začel je s sedenjem na dveh stolčkih, punco je obdržal za rezervo, če slučajno z novo izbranko ne bo šlo. Ko je videl, da lahko pride do njenega srca, je dotedanjo punco pustil. In zakaj je jokal? Ker ga je ta sladka deklica zapustila po nekaj letih, ko je izvedela, da je na začetku sedel na dveh stolčkih. Zato prekleto dobro premisli, kaj boš naredil, da si ne zaj. življenja.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.yoddler.com/Site.svc/REST/GetQuoteImage/QuoteID/343/ImageSize/3/AsAttachment/false/?FileName=Yoddler_343_LARGE.jpeg[/img]