ljubezen, spolnost, poljubi
Če boste šli z staršem skupaj na morje zelo uživaj .
Ko te bo videl kakšni lustni fant in se hotel steboj družit se mu lahko samo nastavljaj ki boš imela možnost .
Če se bosta oče in mati malo napila gresta lahko z fantom malce na sprehot tam se držeta za roke ali se stiskata no v kakšnemu parku se pa prvič poljubita na ustnice .
Zvečer gresta lahko prvič na zabavo se obleči kakšno lepo oblekco ali krilo da boš lazje uživala .
Če imaš fanta ga lahko vprašaš če bi šel steboj nekam na sprehod tam se bi v parku začela nezno stiskati ter poljubljati .
Vendar ti fantu od pneš hlače ter ga začni božati po lulčku on te mora pa prijeta vzadej ter se moreta oba stiskati k telesu .
Ali še nekaj še drugi način da gre fant za tboj ti fatu dvigneš majčko on te mora prijati za trebuh ter porivat v tvojo luknjico tam kjer lulaš .
Če boste šli vsi oče , mati in ti skupaj na zabavo se malo ogleduj fante .
Vendar če bo do tebe prišel kakšni fant in te povabil na ples .
Če bo fant pameten mu podaj roko in gresta lahko skupaj na ples .
Ko se bosta oče in mati napila se bosta grdo pogovarjala zato se lazje družiš z fantom .
Če te bo fant prvič poljubil na lice se lahko nasloniš na ramena ter ga nežno poljubi na lice .
zaskrbljena.., 13.09.2009 ob 15:35
Živjo!
Imam fanta s katerim hodiva že približno dva meseca in se še nisva poljubila. Oba si zelo želiva poljuba. A jaz ne vem KAKO, kdaj in kje naj ga poljubim. Prosim, pomagajte mi!!
Hvala in Lep pozdrav.
Think about meeting me, then I will teach you the 3-way, write me an e-mail tom.reddingtonsss@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.