Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu ljubezen, spolnost, poljubi

ljubezen, spolnost, poljubi

Če boste šli  z staršem skupaj na morje zelo uživaj  .

Ko te bo videl kakšni lustni fant   in se hotel steboj družit   se mu lahko samo nastavljaj ki boš imela možnost   .

Če se  bosta oče in mati malo napila gresta lahko z fantom malce na sprehot  tam se držeta za roke   ali se stiskata  no v kakšnemu parku se pa prvič poljubita na ustnice   .

Zvečer gresta lahko   prvič na zabavo se   obleči kakšno lepo oblekco   ali krilo da boš lazje uživala  .

Če imaš fanta   ga lahko vprašaš če bi šel steboj nekam    na sprehod tam se bi  v parku začela   nezno stiskati   ter poljubljati  .

Vendar   ti fantu  od pneš hlače ter ga začni   božati po lulčku   on te mora pa  prijeta vzadej ter se moreta   oba stiskati   k telesu    .

Ali še nekaj še drugi način da gre fant  za tboj ti   fatu dvigneš majčko  on te  mora prijati za trebuh ter porivat v tvojo   luknjico tam kjer lulaš   .

Če   boste šli vsi oče ,   mati    in ti skupaj na zabavo   se malo ogleduj  fante   .

Vendar   če   bo do   tebe prišel    kakšni fant in te    povabil na ples   .

Če bo fant   pameten mu podaj roko in gresta lahko skupaj    na ples  .

Ko se bosta oče in mati napila   se bosta grdo   pogovarjala     zato se lazje družiš z fantom .

Če te bo fant prvič  poljubil    na lice se lahko nasloniš na ramena ter ga nežno   poljubi na lice   .

Odgovor na objavo uporabnika
zaskrbljena.., 13.09.2009 ob 15:35

Živjo!

Imam fanta s katerim hodiva že približno dva meseca in se še nisva poljubila. Oba si zelo želiva poljuba. A jaz ne vem KAKO, kdaj in kje naj ga poljubim. Prosim, pomagajte mi!!

Hvala in Lep pozdrav.

Think about meeting me, then I will teach you the 3-way, write me an e-mail      tom.reddingtonsss@gmail.com

Ti ga dej prva na usta

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close