Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubezen pod drobnogledom

Ljubezen pod drobnogledom

hehehhe lej ga ftica..še enkrat…
ma vam recem tale strumfi ni od muh!

Jaz bi pa sla,mal dalec..v naročje Armandu ASANTU…

Ja, me še ni navajen takšne …..

A pol je pa od čebel……..

Ime ni pomembno, ker ni zvezdnik, in ni znan, reciva znanec iz sosednje ulice :o))
Ampak je tkooo sladek…..

Ula

čebel??????

Kaja dej mal vec namign..

Z Martino Kajfež.

(samo, ona se ne bi z mano )

Ljubi Sašk, dobro jutro. Kateremu igralcu si podoben????
Hitr povej!
Pozdrav,
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hojla, Perla, tvoja tema je samo zrajcala Huberta in Kajo, povedal pa niste nič pametnega, razen ti, Štump, in Sašo… Jest imam tud eno tako, kot Ula, s sosednje ulice, ma zvezdnice so tako narejene :))) Nej ostane tista iz sosednje ulice :))))))

Lep dan, teb, pa Sašotu spodej, pa Mariji, ki je tud že nekje, vsem ostalim, pa čimprejšnjo vrnitev tuki gor!

Čau!

Jani

Danny de vito !

Uauuuuuuuuuuuuuuuuuu! Pa še enkrat: uauuuuuuuuuuuuu!!!!
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Marija, dej mi še ti povej, v katero igralko, bi te lahko postavil….

A v višini al’ v širino? :)))

En full lep dan!

Jani

Ma bolj vsebina kot izgled. Saj veš, …

nonšalanca, krivina, lenoba, noge na mizo, telefon v roke, dobro, namesto cigare kak žvečilni, pa pogled čez pisalno mizo na kakšno mično gospodično, resna faca in neresne misli…..

Ja, to pa ja :)) Ma mi ni šlo skupaj, predstava o teb 🙂 pa en Danny De Vito 🙂

Ajd, lep dan, pa čimveč krivine :))) pa mičnih gospodičn!

Jani

hahahaah:::::)))))???

Veš, katera ima nekaj malce predolgega, nekje je je preveč, nekje je ni čisto zadosti, noge skriva (ker niso, res niso lepe!!!) pod daljšim krilom, veš, katera je tista, ki ima že kar nekaj kilometraže …….. No, v tisto me lahko postaviš!
Pozdravček,
Marija

Ingrid Bergman.

Nog ji nismo nikoli videli, imela je kilometražo, daljše krilo in bila je neponovljiva. Kot ti.

Ko se zagledata dekle in fant se jima poredi novo življenje .
Vendar če se dotakneta usnice se tudi malo zalizeta .
Ko fant vidi kakšno punco ki muje všeč jo vpraša za prvi zmenek ljubezni .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close