Ljubezen po OMG
ma ja, malo neokusno je, ko po televiziji gledaš, kako se tip liže z eno in ji gleda v oči, pa matching tatuji, pa “kvazizaročni” prstan, oooooh kak kjut, v reali pa ima z drugo že otroka. in to drugo je pecal že preden je snemal te scene s tamodro.
po mojem nič ni šlo narobe, tip je pač fejkal, da je kao “zmagal”. ker zato se gre pri teh šovih, da zmagaš. saj je bilo že v preteklih sezonah parkrat tako, kako je en kandidat/kandidatka do konca glumil, samo da je prišel do zmage. lani Josip in Darja, pa uni Vesnin model pred leti, pa Irenca, pa še par je bilo takih, ko se je na daaaaleč videlo, da glumijo.
Tisti, ki ste res dobro gledali, se je odlično videl pri njem “upad ljubezni”, ko sta šla z avtom v Ljubljano. Ni bil več pristen. Že takrat sem si mislila, da se nekaj dogaja odzadaj. Ta mamita Sentya je izgubila vso energijo in seksapil, Matej je nonstop v isti jakni, pašeta pa skupaj. Naj tole traja, ker z prejšnji Matejevo očitno ni, pa ima dva otroka z njo. Mi je pa Matej bil všeč z Mihaelo, bolj kot s tole Sentjo, sem mislila, da je prikrita lezbika. Kolk je sploh stara ta Sentja?
če dobro opazuješ, 21.12.2021 ob 12:05
Tisti, ki ste res dobro gledali, se je odlično videl pri njem “upad ljubezni”, ko sta šla z avtom v Ljubljano. Ni bil več pristen. Že takrat sem si mislila, da se nekaj dogaja odzadaj. Ta mamita Sentya je izgubila vso energijo in seksapil, Matej je nonstop v isti jakni, pašeta pa skupaj. Naj tole traja, ker z prejšnji Matejevo očitno ni, pa ima dva otroka z njo. Mi je pa Matej bil všeč z Mihaelo, bolj kot s tole Sentjo, sem mislila, da je prikrita lezbika. Kolk je sploh stara ta Sentja?
ja, dobro si jo opisala: mamita Sentyja – tik tak ti tak – biološka in iskanje čimprejšnjega oplojevalca…. Že to,da si je šla ime in priimek spremenit numerološko, veliko pove o njej. Le kaj je v tisti moravški pitni vodi ? 🙂 Eno je pa res: igrano do konca, ko brnijo kamere v takih resničnostnih – to je za njihove možgane trans, serotonin; potem ko kamere ugasnejo, pa reala. Sloh, ko/če sobivajo skupaj 24/7 kak dan ali dva, teden. Ko se začnejo kregat ko stari zakonsi po 15ih letih zveze, pa še niti skupaj niso začeli ornk skret školjke uporabljat 🙂 🙂
Igralci, 21.12.2021 ob 13:44
Ja, pa a dobijo več denarja, če pridejo do konca, če so izbrani? RES se mi je zdel Matej zaljubljen v Mihaelo, kar požiral jo je z očmi. Ok, pol je pa dober igralec.
mah ne, meni bolj Mihaela in njena tetka Metka delujeta igralki – vejkrento dobijo “secres mission” nalogo, pa malo bolj plačano – ker mora bit oddaja zanimiva , ne ?
Če se ti zdi pa čudno, pa poglej kak del avstralske serije Poroka na prvi pogled ( Planet TV pri nas trenutno predvaja, drugače maš pa na Youtube) – čisti psihološki eksperiment, kako se da upravljati s človeško psiho z vnaprej določenim denarjem za plačano prisotnost in prisotnimi kamerami.
plačilo za igranje v šovu, 21.12.2021 ob 23:00
mah ne, meni bolj Mihaela in njena tetka Metka delujeta igralki – vejkrento dobijo “secres mission” nalogo, pa malo bolj plačano – ker mora bit oddaja zanimiva , ne ?
Če se ti zdi pa čudno, pa poglej kak del avstralske serije Poroka na prvi pogled ( Planet TV pri nas trenutno predvaja, drugače maš pa na Youtube) – čisti psihološki eksperiment, kako se da upravljati s človeško psiho z vnaprej določenim denarjem za plačano prisotnost in prisotnimi kamerami.
Ne gkedam resničnostnih šovov, tega sem kdaj pa kdaj pogledala, predvsem raje komentatorje, da sem se malo nasmejala, čeprav so bili po moje komentarji v večini zrežirani.
Samo Sintija in Matej nikakor ne pašeta skupaj, on delaven, odštekan tip, ona pa k da živi v neki pravljici, vsa zasanjana, nikakva.
Forum je zaprt za komentiranje.