Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubezen mojega zivljenja me prezira

Ljubezen mojega zivljenja me prezira

Pozdravljeni,

Ne bom dolgovezil, sem lep, pameten, uspesen, imam veliko denarja, pac ni da ni. Celo zivljenje sem imel samo en problem, kako je losati ta nadleznih zensk. Zdaj pa prvic da me je punca zavrnila. Sva sosolca, trudim se na vse nacine, pomagajo tudi prijatelji a ne gre. Ali delam kaj narobe, kako ves ce je (ker sumim da je) lezba(to je edini odgovor ki ga vidim). Hvala za pomoc.

Lp

Lahko, da si ji všeč in se dela nedostopno. Ali pa ji nisi, pa pol bolje da pozabiš. Malo še počakaj.

Odgovor na objavo uporabnika
Jezus Nazarećan, 02.12.2021 ob 09:17

Pozdravljeni,

Ne bom dolgovezil, sem lep, pameten, uspesen, imam veliko denarja, pac ni da ni. Celo zivljenje sem imel samo en problem, kako je losati ta nadleznih zensk. Zdaj pa prvic da me je punca zavrnila. Sva sosolca, trudim se na vse nacine, pomagajo tudi prijatelji a ne gre. Ali delam kaj narobe, kako ves ce je (ker sumim da je) lezba(to je edini odgovor ki ga vidim). Hvala za pomoc.

Lp

Mene odbijajo taki, ki o sebi mislijo, da so lepi, pametni, uspesni, imajo veliko denarja, pac ni da ni.

Pa sošolca sta? Torej denar sploh ni odvisen od tvojih sposobnosti, ampak izhaja iz družinskega zaledja.

PS – Pa nisem lezba, ampak z nekom, ki misli tako kot ti, pač ne bi bila.

Nista niti še skupaj, pa je že ljubezen tvojega življenja. Prav pameten nisi, veš!

1punca331, 02.12.2021 ob 10:00

Nista niti še skupaj, pa je že ljubezen tvojega življenja. Prav pameten nisi, veš!

1punca331

Sam res ???

Ne pusti, da ti okrhne samozavest. 100% je lezba. ??

Ja zihr je lezbika ja :).

Mislim da si pač prvič v življenju naletel na žensko z možgani ki jih uporablja še za kaj več kot osnovne življenjske funkcije. In jo pač ne privlačijo prepotentni, uspešni v svoji glavi in z denarjem od očita in mamice pobčki. Tebi je pa všeč ravno zato ker ni v tvojem dosegu. Odrasti. Je prišel čas ko ti igranje pava in šlepanje na očita pač ne bo pomagalo pri vsem. Vem šokantno :).

Ampak zmagaš res. Ubogi pobček v šoli se že celo življenje otepaš žensk :). To so te po otroškem igrišču lovile? Povej odraslim.

ma kakšna lezba no.

Pač ji ne sede tak tip moškega kot si ti. če si v preteklosti črtice nabiral je to to-to ni sexi ampak odbijajoče.

A mamici pa očiju si jo že zatožil?

:))))

srčkan si :)))  ona je pa ziher lezba, kaj pa.

sinek569, 02.12.2021 ob 12:14

A mamici pa očiju si jo že zatožil?

Videt sta mu svetovala nj tule izlije svoja mukotrpna čustva?

Pozdravljeni,
seveda si ne morete predstavljati, da ne dobite vsega in vsako kot in kadar se vam zahoče. In že dvom, da je lezbijka…!!??
Kot otrok, ki ne dobi igrače, pa prosi še prijatelje za pomoč.
Zelo osebna stvar, da bi prijatelji pomagali pri tem.
Če bi vas neko dekle osvajalo s pomočjo prijateljev-kaj bi si mislili vi?
Ni vsem ženskam fascinantno materialno stanje, status…itd.
Zelo veliko šteje pristnost.
Ste pristni, resnični!?
Niso vse ženske za instant poteze.
Mogoče pa enostavno niste njen tip.
Srečno

mogoče je še en majčken problem, to da si zabit k k…   penis

Palica ima vedno dva konca. Dobro da te je užgala.

100% lezba

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close