Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubezen-iluzija?

Ljubezen-iluzija?

Pozdravljeni,

z bivšo punco sva bila skupaj 14 let. Moram priznati, ona meni ni nikoli bila ”bummm ko jo pogledas”. Po drugi strani pa je bila res pridna. Skuhano, oprano, zlikano,…en dan bo tudi super mama. Jaz sem jo pustil, ker do nje ne čutim več nič. Predvsem bi jaz v seksu se kaj probal in ne samo dogija žgal.

Torej, vaše mnenje? Vaše žene/možje…je še vedno waw ko se pogledas ali bi kaj drugače naredili?

Prav da si jo pustil. Sta pa samo dve vrsti zensk- ena kot si jo opisal ti ( veliko moskih se odloci za ta model, ker je zvesta, dobro kuha, je dobra mama kar pomeni da bo skrbela u nulo za njegove potomce) in druga vrsra ki jo cakas.. ta bo zabavna:) noro. Se bos zaljubil v kaksno f… ki bo zagotovo f.. se s tvojim prijateljem cez cas in se delala norca. Govorila da te ljubi… izsesala ves kes iz tebe, rabila potovanja, darila.. in bos ves vesel da si noro zaljubljen. Poskusila bosta vse modele kamasutre.. cet kaki dve leti pa te bo pustila ker bo nasla novejsi boljsi ali pa oredvsem drazji ( pol kesa) model.. tako sa, takrat bos razmisljal da je dogi style stokrat boljsi… ali pa si koncno priznas da si gej?

In kaj si ti njej dal v teh 14ih letih? !

?‍♀️?‍♀️

14 let!

Kaj sta pri 14ih zacela hodit?!

Odgovor na objavo uporabnika
Romantik1988, 21.07.2021 ob 19:14

Pozdravljeni,

z bivšo punco sva bila skupaj 14 let. Moram priznati, ona meni ni nikoli bila ”bummm ko jo pogledas”. Po drugi strani pa je bila res pridna. Skuhano, oprano, zlikano,…en dan bo tudi super mama. Jaz sem jo pustil, ker do nje ne čutim več nič. Predvsem bi jaz v seksu se kaj probal in ne samo dogija žgal.

Torej, vaše mnenje? Vaše žene/možje…je še vedno waw ko se pogledas ali bi kaj drugače naredili?

Še vedno je waw, zaradi kupa razlogov. Ampak je bila “bummm ko jo pogledas” že prvo minuto – ko sem jo prvič videl.

Ljubezen je za revne. Neka utvara s katero se tolažijo.

Na začetku vsake zveze je zaljubljenost, ki se potem prelevi v ljubim te. To pa ne pomeni nič drugega kot da se dva spoštujeta, cenita in si pomagata na skupni življenjski poti.

Senza commento.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close