Ljubezen gre skozi želodec
Jaz sem tudi dobil občutek, da wd40 niti ne išče ženske. Da raje uživa samski stan.
Tako mimogrede…A to je tista Antilopina ostrina, katero si omenjala ? :)[/quote]
Mislim, da je ponižujoče v današnjih časih nekomu iskati partnerja. Wd40 se mi zdi moški na mestu in ko bo pravi čas, si bo že našel primerno žensko.[/quote]
A ti si šla v soboto zares krancat avto z balončki za na ohcet? Ej, mi smo se samo hecali!
Sploh pa ne vem, tudi če bi se sparčkala s kom, komu mar? Mislim, da se ti ni treba karkoli opravičevat.
Mislim, da je ponižujoče v današnjih časih nekomu iskati partnerja. Wd40 se mi zdi moški na mestu in ko bo pravi čas, si bo že našel primerno žensko.[/quote]
A ti si šla v soboto zares krancat avto z balončki za na ohcet? Ej, mi smo se samo hecali!
Sploh pa ne vem, tudi če bi se sparčkala s kom, komu mar? Mislim, da se ti ni treba karkoli opravičevat.[/quote]
Montiranje zimskih gum ti šteješ za okraševanje avtomobila? :))
Sploh pa ne vem, tudi če bi se sparčkala s kom, komu mar? Mislim, da se ti ni treba karkoli opravičevat.[/quote]
Montiranje zimskih gum ti šteješ za okraševanje avtomobila? :))[/quote]Pa bi rekla, da greš delat servis 😉
Torej si zdej zato tako….. nasidirana, k ti ne gre šmir stran iza nohtov? 🙂
Pa bi rekla, da greš delat servis 😉
Torej si zdej zato tako….. nasidirana, k ti ne gre šmir stran iza nohtov? :)[/quote]
Ja, žal sem morala poiskati drugega serviserja. wd40 je bil prepočasen. :))[/quote]Dobro si se znašla, če bi njega čakala bi te lahko presenetil sneg in bi te zamedlo. Potem bi nam še zmrznila kje…. 🙂
Vidimo ja.:)) Ja nič. Pač nisi zainteresiran. Te bomo pa s kakšno drugo poparčkali.:))[/quote]
Od kod pa vam ideja, da bi se wd40 sploh želel s katero poparčkat? Saj ni retardiran, si bo že našel kakšno. Opažam, da se tu na forumu sploh ne morem z nobenim samskim moškim normalno pogovarjat – ali me takoj poparčkajo, ali pa nekatere ženske, vključno s tabo, takoj začnejo vtikati svoje nosove.
Skratka, pustite mene in wd-ja pri miru.
wd40 – tega ne vzeti kot kritiko nate.[/quote]
Antilopa ne se name jezit, če ti ne gre :)))
Vidimo ja.:)) Ja nič. Pač nisi zainteresiran. Te bomo pa s kakšno drugo poparčkali.:))[/quote]
Od kod pa vam ideja, da bi se wd40 sploh želel s katero poparčkat? Saj ni retardiran, si bo že našel kakšno. Opažam, da se tu na forumu sploh ne morem z nobenim samskim moškim normalno pogovarjat – ali me takoj poparčkajo, ali pa nekatere ženske, vključno s tabo, takoj začnejo vtikati svoje nosove.
A hočeš rečt, da maš sam ti ekskluzivno pravico do tega, da kao zgodbo naprej vlečeš?
…ne sam, da se nočeš pohecat, še skopuška si zravn – res bi lahko pustila, da se še ostali mal pohecajo.
A hočeš rečt, da maš sam ti ekskluzivno pravico do tega, da kao zgodbo naprej vlečeš?
…ne sam, da se nočeš pohecat, še skopuška si zravn – res bi lahko pustila, da se še ostali mal pohecajo.[/quote]
Pogumni ljudje se hecajo na svoj račun, pa si izberi sam/a sebe in se pohecaj! :)))
…ne sam, da se nočeš pohecat, še skopuška si zravn – res bi lahko pustila, da se še ostali mal pohecajo.[/quote]
Pogumni ljudje se hecajo na svoj račun, pa si izberi sam/a sebe in se pohecaj! :)))[/quote]
Oglasila sm se sam zato, ker si sama napisala, da pač zgodbo naprej vlečeš, ko so jo drugi, si pa nos povesla.
Pa nism vedla, da se morm na javnem forumu najprej iz sebe mal pohecat, če se hočem še iz koga druzga. Pa sem šla prebrat pravila pa vse, pa ni nikjer nč tazga napisanga.
Je tako. Sploh pa vse sorte smo in vsak ima svoj pogled na humor. btw, ko sem že pri sortah. Kakšna sorte antilope si. Meni so recimo zelo zanimive sajge. Preden prašaš kakšen wd sem, sem sprej. Tak s slamco in 20 % gratis:-))
Je tako. Sploh pa vse sorte smo in vsak ima svoj pogled na humor. btw, ko sem že pri sortah. Kakšna sorte antilope si. Meni so recimo zelo zanimive sajge. Preden prašaš kakšen wd sem, sem sprej. Tak s slamco in 20 % gratis:-))[/quote]
Jaz sem najprej mislila, da z nickom wd40 poudarjaš svojo starost. :)) Meni pa so všeč impale (antilope).
Upam, da s to “slamico” nisi dejansko mislil tudi širine tistega, kar je še 20 % gratis. :)))))
Forum je zaprt za komentiranje.