Ljubezen gre skozi želodec
Nimaš razvite intuicije. Saj nisi sama kriva. Intuicija je lahko blagoslov, lahko pa tudi breme. Imam eno znanko. Punca ni slaba, ampak jo vsi peljejo žejno čez vodo. Sploh ne zna presoditi značajev in zaupa ljudem, ki jim ne bi smela. Stokrat je že dobila po betici, ampak ona gre spet na isti led.[/quote]
Imam zelo razvito intuicijo. Vedenje o tem, da človek ni le 5 minut, kar vidiš…za to ne potrebuješ nobene intuicije, ampak samo površinsko razmišljanje. Nisem ošabna, ljudem dam tudi drugo priložnost. Zanimivo je to, da se ti ves čas drajsaš na istem ledu. Ne mene zdaj spravljat na hladno, ker tebi ne gre v lajfu.[/quote]
Ti si precej ošabna oseba. Najbolj nesramna pa postaneš takrat, ko ne dobiš pričakovane pozornosti.
Se vidi, da nisi v korak s časom. Moja barva se ne more sprati, ker je trajno obstojna. To pomeni, da z rastjo novih las prihaja do izpodriva barvanih las. Pri frizerju ne iščem trača, ker je to čas zame, da se sprostim in čim manj govorim. Nujno potrebuješ, da te nekdo vsaj za trenutek približa današnjemu času, da se ne boš smešila. Ker tebi je zelo pomembno, kaj drugi mislijo o tebi.
Nimaš razvite intuicije. Saj nisi sama kriva. Intuicija je lahko blagoslov, lahko pa tudi breme. Imam eno znanko. Punca ni slaba, ampak jo vsi peljejo žejno čez vodo. Sploh ne zna presoditi značajev in zaupa ljudem, ki jim ne bi smela. Stokrat je že dobila po betici, ampak ona gre spet na isti led.[/quote]
Ne vem, če je to ravno intuicija, ampak nesposobnost učenja iz napak. Namreč te nekdo 1x, 2x pelje žejnega čez vodo (vrže na isto finto), potem mora biti nekaj drugega narobe s tem človekom, nekakšna škodljiva psihološka navezanost z močno čustveno odvisnostjo.
Goldfish, naj te spomnim, da te je med.over.net vrgel iz sistema, ko si uporabljala nick Tralala (avatar s Smrketo). Že takrat so uporabniki opozarjali na tvojo nesramnost. Kaj je s tabo narobe, da si takšna, mene ne zanima.[/quote]
Ne, sama sem odšla. Mene nihče ni vrgel iz sistema ali karkoli blokiral. Bila je moja odločitev. Kaj je bilo ozadje vsega, žal ne boš nikoli izvedela. Talele zgodbica bo ostala pri meni veš:).
Ne vem, če je to ravno intuicija, ampak nesposobnost učenja iz napak. Namreč te nekdo 1x, 2x pelje žejnega čez vodo (vrže na isto finto), potem mora biti nekaj drugega narobe s tem človekom, nekakšna škodljiva psihološka navezanost z močno čustveno odvisnostjo.[/quote]
Človek mora najprej prepoznati v čem je njegova napaka in odgovornost. Največkrat takšne osebe zato vedno krivijo druge za svoje težave.
Pri sebi pa zato ničesar ne spremenijo, če je problem pri drugih.
Goldfish, naj te spomnim, da te je med.over.net vrgel iz sistema, ko si uporabljala nick Tralala (avatar s Smrketo). Že takrat so uporabniki opozarjali na tvojo nesramnost. Kaj je s tabo narobe, da si takšna, mene ne zanima.[/quote]
Ne, sama sem odšla. Mene nihče ni vrgel iz sistema ali karkoli blokiral. Bila je moja odločitev. Kaj je bilo ozadje vsega, žal ne boš nikoli izvedela. Talele zgodbica bo ostala pri meni veš:).[/quote]
Ozadje tega me ne briga. Predvidevam pa, da si bila še do koga nesramna kot je to sicer v tvoji navadi. Z nesramnostjo poveš več o sebi kot o drugem.
wd40, sem mislila, da si odšel zaradi masakra v tej temi…:)) Goldfish mi naprej meče dejstvo, da nimam družine, že nekaj časa. Ona očitno misli, da človek, ki nima otrok, ni nič vreden oziroma da je z njim avtomatično nekaj narobe. Žal mi je, ker se ne zaveda tega, da je človek nekaj vreden že sam po sebi in da ne rabi moža ali žene, da to potrdi.
Narobe si me ocenila, tam me sploh ne boli. Da pa kar tako nekoga špikaš brez razloga, pa kaže na to, da imaš težave. Preko mene jih ne boš reševala. Ti dejansko misliš, da ženska brez moškega ni nič vredna oziroma je vredna zelo malo. Za tako sodobno žensko, kot praviš, da si, imaš precej zastarel način razmišljanja. Šele, ko boš zadovoljna sama s sabo, boš lahko zadovoljna z moškim. V nasprotnem primeru boš morda z moškim v vezi, ampak zadovoljna vseeno ne boš.
Jaz imam pravico ljudi ocenjevati na svoj način, ti pa na svojega.
Poglej se, kakšen halo zganjaš. Imaš problem, ne projeciraj zdaj name. In ne piši, kaj si jst mislim. Vse kar vem, kar vidim ves čas je, da si ti nezadovoljna, ker si stara, samska in brez družine. To ne pomeni, da imajo drugi problem, če so v podobni situaciji. Samo ti ga imaš in vem, kam te špikniti, ko si preveč agresivna. Zdaj pa stran od mene, dovolj časa sem ti namenila.
Forum je zaprt za komentiranje.