Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ljubezen do bivšega

Ljubezen do bivšega

Trenutno sem v vezi, neporočena, z enim otrokom in enim na poti. Svojega partnerja imam rada, a ne morem reči, da je to prava ljubezen kot je bila s fantom pred sedajnim partnerjem. Z bivšim sva šla narazen ker nihče od naju ni želel popustiti pri selitvi, namreč oba sva bila iz različnih koncev Slovenije. Jaz nisem želela biti pri njemu in njegovi obupni mami, predvsem zaradi redne zaposlitve v svojem kraju, on pa zaradi drugih razlogov ni hotel k meni, zato sva se žal razšla. Meni je po 7h leti še vedno hudo, še vedno ga imam rada, saj se mi zdi da je bil on tisti pravi, pač ko veš, veš.. A sva si oba ustvarila družini z otroki, a žal z drugimi partnerji. Stikov nimava več, vendar sama še vedno večkrat pomislim nanj, ga preverjam na socialnih omrežjih. Nekako verjamem v to, da če nama je namenjeno se bo zgodilo po spletu okoliščin, sama pač ne želi razdirati družin.

Odgovor na objavo uporabnika
Bivša, 11.01.2022 ob 19:20

Trenutno sem v vezi, neporočena, z enim otrokom in enim na poti. Svojega partnerja imam rada, a ne morem reči, da je to prava ljubezen kot je bila s fantom pred sedajnim partnerjem. Z bivšim sva šla narazen ker nihče od naju ni želel popustiti pri selitvi, namreč oba sva bila iz različnih koncev Slovenije. Jaz nisem želela biti pri njemu in njegovi obupni mami, predvsem zaradi redne zaposlitve v svojem kraju, on pa zaradi drugih razlogov ni hotel k meni, zato sva se žal razšla. Meni je po 7h leti še vedno hudo, še vedno ga imam rada, saj se mi zdi da je bil on tisti pravi, pač ko veš, veš.. A sva si oba ustvarila družini z otroki, a žal z drugimi partnerji. Stikov nimava več, vendar sama še vedno večkrat pomislim nanj, ga preverjam na socialnih omrežjih. Nekako verjamem v to, da če nama je namenjeno se bo zgodilo po spletu okoliščin, sama pač ne želi razdirati družin.

Aha..

Good story.

Mogoče imaš preveč časa, da razmišljaš o tem.

So bili pač tehtni razlogi, da nihče ni hotel popustiti.Zato je šel eden na levo, drugi na desno.Bodi vesela, da se to ni zgodilo potem, ko bi imela že dva otroka.Če se prej nista mogla zmenit, kako bi se zmenila za stvari v vsakdanjem življenju.Nemogoče.Ti bi vlekla na eno stran, on na drugo in nazadnje bi se razšla.

To bi bila šele katastrofa zate in za otroke! In za njega.Otroke bi si podajala iz enega konca Slovenije v drug konec in vsi bi trpeli pri tem.Vsi!

Nič vama ni namenjeno, tako ti povem.On je zavezan svoji družini, ti svoji.Nikoli ne bi bila srečna, prepreke so prevelike.In zdaj so tu še otroci!

Sanjariš seveda lahko, kadar imaš malce preveč časa.To je pa tudi vse.Bodi zadovoljna , da imaš družino, da boš spet mamica in glej samo še v prihodnost.

Tisto -kaj bi bilo…če bi bilo…mogoče bi bila zdaj prav nesrečna…z njegovim otrokom in sama.Ne glej preveč na bivšo vezo z rožnatimi očala…če bi bila tako zavezana drug drugemu, bi sigurno nekdo popustil in svet bi se zavrtel drugače .

Ampak pomisli…potem se ta tvoj otrok ne bi rodil..in tudi točno tega, ki je zdaj na poti…ne bi bilo…

Očitno je tako moralo biti.V tolažbo ti lahko povem še eno resnico : vsi imamo v življenju par potencialnih kandidatov, s katerimi bi lahko bili…In smo se spraševali kdaj, kako bi bilo če…

Pa je morda takole še najbolje, kot je.Od daleč je sosedova trava bolj zelena.V resnici pa ni…

Avtorica, ti si navadna razvajena cipa….

ti si da si, 11.01.2022 ob 19:50

Avtorica, ti si navadna razvajena cipa….

Zakaj nesramno žališ ?

Koliko let pa imaš?

Petnajst? Pa nobenih življenjskih izkušenj, samo svoj nabildani ego za poniževanje drugih ljudi?

Če bi bil tisti pravi, se ne bi razšla, ali pa vsaj ne za tako dolgo, da sta imela oba čas ustvariti svojo družino.

Prav nič se ne bo zgodilo. Ukvarjaj se s svojo družino, TO ti je namenjeno.

Zdaj pa se vprasaj, kako bi bilo tebi kot otroku, da izves, da sta tvoja starsa na silo skupaj in ljubita druge osebe.

Postavi se v kozo otroka, 11.01.2022 ob 20:53

Zdaj pa se vprasaj, kako bi bilo tebi kot otroku, da izves, da sta tvoja starsa na silo skupaj in ljubita druge osebe.

Zakaj bi kdorkoli pameten kaj takega rekel otrokom in kaj se to njih tiče? Otroci si želijo starša skupaj. Družine. Otrok ne zanima s kom mati spi ali kaj in koga bi želela. Tudi otrokom rečemo, da ne morejo imeti vseh igrač iz trgovine, pa tako po zelooo si želijo ravno še tisto, ki je ostala na polički..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close