Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ljubav na selu – Martina

ljubav na selu – Martina

Gledam ta hrvaški šov, tu so res neki pravi kmetiči, ki iščejo ženo, samo eden se mi zdi, da je bolj za žur. Ta Martina, lepotica, res ne vem kaj se gre. Lepa, samo kar naprej se nekaj smeji, zbere Josipa, nato zamenja. Po mojem ji ne bi bilo treba po teh šovih krožiti zaradi promocije. Ne zdi se mi pa najbolj inteligentna.

Meni pa je zelo lepa ta uvodna melodija od tega šova.

To je vse Showbussines. Nimajo toliko denarja, da bi me dobili v taksen realiti sov.

Opleskana s strani vizažistov je pač “lepotica”; Ko se spere to dol, vprašanje, koliko je še lepotica.  Zgotovo je pa kaj ekstra plačana, da se scenarij lahko malo bolj prireja za gledalce, ki padajo na njen lepi oplesk 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
dekle je, 01.07.2021 ob 14:00

Gledam ta hrvaški šov, tu so res neki pravi kmetiči, ki iščejo ženo, samo eden se mi zdi, da je bolj za žur. Ta Martina, lepotica, res ne vem kaj se gre. Lepa, samo kar naprej se nekaj smeji, zbere Josipa, nato zamenja. Po mojem ji ne bi bilo treba po teh šovih krožiti zaradi promocije. Ne zdi se mi pa najbolj inteligentna.

A ni to ista Martina,  ( Martina Serdar), ki je bila v prejšnji sezoni Ugodno odajem sina?

Hihitava nonstop, da je šla že Brunotu na živce na koncu- ji je rekel, če se ona skozi tako hihita za vsako malenkost; ( kot da bi bil “tik” to njeno hihitanje;  drugače pa mal manično depresivna?

MA ona zgleda mal prizadeta, kr neki se reži in zmiguje in trza. Kokoš prve klase. Lepotica pa tud ni neki vau, še ta izgled čist pokvari s svojim glupim obnašanjem.

Zdej ste se na to revo spravili, ki je edina vizualno sprejemljiva v šovu.

A to so prav zbirali, katera ma manj zob in je bolj neprivlačna?

Sam prašam))

Ines mi je tudi malo zoprna. Ves čas se reži in kaže zobe, pomoje je cela plastična.

Martina se vlaci po vseh moznih sovih. Njen tokratni izbranec je zal umrl.  S svojim nenehnim hihitanjem pa postaja prav nadlezna. Njej ni do kmeta, pac pa do razkazovanja in iskanja pozornosti.

Martina išče pozornost. Med vsemi temi kandidatkami res izpade kot lepotica. Mislim, da je njena inteligenca vprašljiva. Hihita pa se zato, ker drugega ne zna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close