Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljibusumje.. Nasvet prosim

Ljibusumje.. Nasvet prosim

Kaj naredite ko ste ljubusumni. Govorim o tisti zdravi meri.. Ne o nekem manipuliranju itd. To je spet druga zgodba.

No,jaz sem ugovotovila, da sem zelo ljubusumno bitje 🙂 s partnerjem imava super zvezo in se tudi dosti hecava, pac ce mi kaj pove za nazaj, za kasno punco me seveda ljubusumje prime, pa ga ” nazgeckam” in recem, kaj mi to sploh govori, ko dobro ve, da sem ljubusumna. Ali pa ce ga katera osvaja, vcasih se malo’ ” mulim” ampak si potem pravim, da brezveze, da res nocem tega negativno cutit, ker me vcasih peav izcrpa.

Prosim, a ma kdo kaksen predlog, kak naj to custvo na pozitivno obrnem.. Si potem recem, da ga bom tak dobro, da nebo pomislo na nobeno haha.. Samo mi je tezkoo, ker imam potem npr, v glavi tjsto punco ki ga osvaja. Pa da nebo pomote, njemu je smesnl, ce ga kera osvaja, mi pokaze vse pogovore sam in mi pove stvari, tako da prakticno nimam ravno vzroka za ljubusumje, razen tega, da si ga pac ne zelim delit haha

Oprosti, ampak kaksne pogovore ti kaze?

Na telefonu? Se pogovarja z bejbami, ki ga osvajajo?

Glej, ce izhajam iz sebe, prvo, nisem ljubosumna, poznam svojo ceno in nimam razloga za ljubosumje, ne bojim se biti zapuscena, bi bolelo, to je jasno, a ce misli, da mu bo drugje bolje in bo bolj srecen, naj izvoli.

Drugo, ce mene kdo osvaja, dokler je to nedolzen flirt na pet sekund za salterjem na banki ali na kaksni zabavi, je to tako meni kot mozu komoliment, ce gre pa stvar v daljsi kontakt in sploh ocitno osvajanje, postavim moskega na realna tla in ni sans, da si se dopisujem z njim!

Kaksne odnose pa imate to, da se tvoj fant spusca v neke odnose z zenksmai, ki ga ocitno osvajajo?

In ti mislis, da bo pri tem ostalo?!

Ne vem, ampak se mi dozdeva, da tvoje ljubosumje pa morda le ni cisto brez osnove…

Meni je vseeno če drugi osvajajo mojo punco.

Ker če se jim bo pustila osvojit, potem itak vem, da nimam več kaj z njo imeti.

Samo zaklenem vhodna vrata, brez delanja galame rešim problem.

In nato življenje teče dalje.

gremao na internet

Odgovor na objavo uporabnika
haha hihi, 22.05.2021 ob 11:00

Oprosti, ampak kaksne pogovore ti kaze?

Na telefonu? Se pogovarja z bejbami, ki ga osvajajo?

Glej, ce izhajam iz sebe, prvo, nisem ljubosumna, poznam svojo ceno in nimam razloga za ljubosumje, ne bojim se biti zapuscena, bi bolelo, to je jasno, a ce misli, da mu bo drugje bolje in bo bolj srecen, naj izvoli.

Drugo, ce mene kdo osvaja, dokler je to nedolzen flirt na pet sekund za salterjem na banki ali na kaksni zabavi, je to tako meni kot mozu komoliment, ce gre pa stvar v daljsi kontakt in sploh ocitno osvajanje, postavim moskega na realna tla in ni sans, da si se dopisujem z njim!

Kaksne odnose pa imate to, da se tvoj fant spusca v neke odnose z zenksmai, ki ga ocitno osvajajo?

In ti mislis, da bo pri tem ostalo?!

Ne vem, ampak se mi dozdeva, da tvoje ljubosumje pa morda le ni cisto brez osnove…

Ahh ne, ne spusca se v odnose z njimi 🙂 mi pac pokaze, ce mu kera kaj na socialnih omerzjih napise.

Kaj pa vem, sem pac ljubusumne vrste, njemu je to luskano, mene pa vcasih fejts jezi 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Y8uyghh, 22.05.2021 ob 11:02

Meni je vseeno če drugi osvajajo mojo punco.

Ker če se jim bo pustila osvojit, potem itak vem, da nimam več kaj z njo imeti.

Samo zaklenem vhodna vrata, brez delanja galame rešim problem.

In nato življenje teče dalje.

Hmmm s tem pa se strinjam 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close