Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu lizanje muc

lizanje muc

Povejte mi vsaj nekaj po pravici ženske. Vam vaši partnerji ližejo vaše mucke (tam spodaj) in vi njim?Nama to ne paše, zato tega nikoli ne izvajava, pa sva skupaj že več mot 10 let. Resno vas sprašujem, ja lai ne?

Ah, ja, seveda ja! Ne vesta kaj zamujata, ne vesta kaj je užitek….

Res je pa tudi, da se redko umivava. Živiva na področju, kjer ej zelo malo vode in še ta je kapnica. Tako se možokopa le enkrat na teden, zdaj v tem mrazu pa še to ne. Jaz si pa tudi samo mednožje obrišem z eno cunjo, ki že na daleč smrdi.

Vode nimate, internetni dostop pa ja? Zanimivo! Zgleda pa da vam je ful dolgčas.

a se ti da? pejd raj pogledat kak dober film.

Midva si smrdiva že sama sebi, kaj šele drug drugemu, tudi tisti dan, ko se okopava. Kaj šele zdaj, pozimi.

P.S. Internet pa ni odvisen od vode, v Suhi krajini pač tega ni, posebno ne na odročnih predelih.

Orka, men se je pa čudno zdelo, kaj je tako zasmrdelo, ko sem odprla tvoj post!!!

Zelo važno je samo to,na kolk časa pereš rjuhe?Jih pereš vsak teden?

………..monke, kok se vam jst nasmejim……………….

Saj ravno zato, ker se tako poredko umivata, bi morala izkoristiti oralno pranje spolovil! Kar začnita! Sline imate tudi Suhi krajini za izvoz!

je razlog neumivanje, čisto resno.

obup umazanke in porfetirji za njimi umazaci! čeprav ste krhki ko nebrušen kvas; pri tem vam niti dve deki ne privoščim, ker jih potrebujete minus 30 za smrad. kot pravite

Ne preveč resno jemat,je itak vse skupaj provokacija…Zabavamo se pa le…

Še jst mam eno vprašanje! Danes sem bila že na hitro pod tušem ob 14.40. Takrat je prišel k meni na obisk moj partner na obisk in izpolnil svoje dolžnosti:)
No potem sem se cel popoldan učila zdej me pa ful bega al naj grem pod tuš al ne? Cel dan sem samo sedela nisem se spotila niti malo! Pa tudi pri sexu ne, je blo na hitro konec, ker je imel sestanek in je že zamujal.
Sedaj pa res ne vem.. Prosim za nasvet! Lahko mi tudi katera v karte pogleda!

Ti ti lumpa……..nimaš pojma, kakšen afrodiziak bo to za tipčka.

Nikar pod tuš!! Muca mora dišat…………….znorel bo! Ti ga samo bremzaj in usmerjaj po svojih željah.

Tooooooooooo. Uživaj/ta………

.
Muca na leasing.
.
Neprecenljivo.
.

________________________________________________ Nikoli ne jemljite življenje resno. Saj itak noben ne preživi.

Moja se liže kr sama.

“kuriš” pa kar dobro

Jaz osebno ne verjamem da gre tu za dejanski primer, če gre pa povem iskreno pa mi je žal če bom koga užalil.

“vode ni pa se ne moreva umivat pa se mož ne tušira jaz si jo pa tu pa tam z vsrano coto obrišem?” NE?
1. Če se bi z vsrano coto brisala bi prej ko slej dobla neko smrdljivo vnetje pa si več nebi brisala z umazanimi cotami
2.Če sta že tolk da mata internet in vse lahko verjetno reskirata tud za kake vlažilne robčke al bilokaj podobnega v zvezi z higieno pa bi se vsaj potrudla malo uredit.
3. če sta že 10let skup pa tega nista delala pa ne veš če vama je pol je tud drug sex zanič pa ga je malo tak da je itak vse skup brezveze ker če bo to zgledlo tak da ga boš dala v usta pa pogledla moža pa te bo on gledal nazaj pa bota oba tiho pol boš pa nehala ( tako si to predstavlam pri ljudeh ko že 10let skup živijo pa ne vejo kaj je sex)

Očitno sta se pa prava 2 našla tak da fino…

Pička mora imet okus po pički ne po žajfi :)))
čene je vseeno če žajfo ližeš 😉

Meni jo full poliže pol ga pa še noter da

Odgovor na objavo uporabnika
Maja755, 28.10.2021 ob 08:38

Meni jo full poliže pol ga pa še noter da

Ti tudi obvladaš?? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close