Lipanje, dobre cunje -> laganje
Ne prerekaj se z mano. Če ti je dolgčas v službi, najdi drugo budalo, ki te bo iz poklicnega malodušja ven vlekla.[/quote]
Delam zraven, brez skrbi. In tu in tam tukaj kaj pripomnim. In se ne prerekam. Če ti je dolgčas doma si najdi eno delo 🙂 morda bi kaj skuhala ..[/quote]
Mene, da bi skrbelo zate? Bi me morda moralo ? Sem kaj zamudila ali si me s kom zamenjal? Moje kuhanje je rezervirano za tiste, ki so ga vredni, tebi pa bolj slabo kaže 😛
Delam zraven, brez skrbi. In tu in tam tukaj kaj pripomnim. In se ne prerekam. Če ti je dolgčas doma si najdi eno delo 🙂 morda bi kaj skuhala ..[/quote]
Mene, da bi skrbelo zate? Bi me morda moralo ? Sem kaj zamudila ali si me s kom zamenjal? Moje kuhanje je rezervirano za tiste, ki so ga vredni, tebi pa bolj slabo kaže :P[/quote]
Za razliko od nekaterih, ki so lačni, če se jih žena ne usmili, si jaz rad kuham sam. In z veseljem bi tudi tebi kaj pripravil 🙂
Mene, da bi skrbelo zate? Bi me morda moralo ? Sem kaj zamudila ali si me s kom zamenjal? Moje kuhanje je rezervirano za tiste, ki so ga vredni, tebi pa bolj slabo kaže :P[/quote]
Za razliko od nekaterih, ki so lačni, če se jih žena ne usmili, si jaz rad kuham sam. In z veseljem bi tudi tebi kaj pripravil :)[/quote]
Ti dam dobronameren nasvet: kar zanesi se na to, da bi te hitro veselje minilo 😉
Za razliko od nekaterih, ki so lačni, če se jih žena ne usmili, si jaz rad kuham sam. In z veseljem bi tudi tebi kaj pripravil :)[/quote]
Ti dam dobronameren nasvet: kar zanesi se na to, da bi te hitro veselje minilo ;)[/quote]
Tud prav, še enkrat. 🙂 Samo povem, da nikomur ne bi odrekel hrane, če bi to želel. Ne vabim in ne ponujam ti. Samo povem. Da si ne bi kdo predstavljal kako drugače .. 🙂
Ti dam dobronameren nasvet: kar zanesi se na to, da bi te hitro veselje minilo ;)[/quote]
Tud prav, še enkrat. 🙂 Samo povem, da nikomur ne bi odrekel hrane, če bi to želel. Ne vabim in ne ponujam ti. Samo povem. Da si ne bi kdo predstavljal kako drugače .. :)[/quote]
Ste prebrali? Ne smete si drugače (po svoje) predstavljati 🙂
Le vabi, pove, pristnega namena pa nima.
Tud prav, še enkrat. 🙂 Samo povem, da nikomur ne bi odrekel hrane, če bi to želel. Ne vabim in ne ponujam ti. Samo povem. Da si ne bi kdo predstavljal kako drugače .. :)[/quote]
Le vabi, pove, pristnega namena pa nima.[/quote]
Nisem te vabil.. samo povem da bi ti z veseljem kaj skuhal, čeprav si danes obupno tečna…
Čisto nič drugega…
Le vabi, pove, pristnega namena pa nima.[/quote]
Nisem te vabil.. samo povem da bi ti z veseljem kaj skuhal, čeprav si danes obupno tečna…
Čisto nič drugega…[/quote]
Drugačnega “komplimenta” ne znaš izreči ženski, razen tega da je tečna? Besedni zaklad nimaš ravno bogat, upam da si kje drugje bolj; nemogoče, da bo katera padla izključno na tvoj šarm 🙂
Čisto nič drugega…[/quote]
Drugačnega “komplimenta” ne znaš izreči ženski, razen tega da je tečna? Besedni zaklad nimaš ravno bogat, upam da si kje drugje bolj; nemogoče, da bo katera padla izključno na tvoj šarm :)[/quote]
Znam, takrat ko ni tečna 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.