Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lipanje, dobre cunje -> laganje

Lipanje, dobre cunje -> laganje

Edino pravilno….easy come, easy go :P[/quote]

ne tolaži se.. na izgubi si ti 🙂

Na….. ko bi se moral najbolj izkazat pa odneha!

KAJ SEM TE TAKO UČIL? !!

😀 :D[/quote]

🙂 to je poanta..
probaj z ženo.. tik preden ji bo prišlo, si vzemi pavzo … 🙂 in to ponovi nekajkrat, recimo 3x. potem pa jo popelji do orgazma…od takrat naprej ti bo jedla iz roke[/quote]

??! A imamo tu gor spolne odnose ali kaj je to zdaj enTip?

Edino pravilno….easy come, easy go :P[/quote]

ne tolaži se.. na izgubi si ti :)[/quote]

Dokaži. Nasplošno ne gledam na to kakor na dobiček ali izgubo, ker nima smisla.

🙂 to je poanta..
probaj z ženo.. tik preden ji bo prišlo, si vzemi pavzo … 🙂 in to ponovi nekajkrat, recimo 3x. potem pa jo popelji do orgazma…od takrat naprej ti bo jedla iz roke[/quote]

??! A imamo tu gor spolne odnose ali kaj je to zdaj enTip?[/quote]

Draga moja… ne obremenjuj se. Si že zavozila… Saj veš easy come easy go… 🙂

Na….. ko bi se moral najbolj izkazat pa odneha!

KAJ SEM TE TAKO UČIL? !!

😀 :D[/quote]

🙂 to je poanta..
probaj z ženo.. tik preden ji bo prišlo, si vzemi pavzo … 🙂 in to ponovi nekajkrat, recimo 3x. potem pa jo popelji do orgazma…od takrat naprej ti bo jedla iz roke[/quote]Ahaaaaaa…. si mislim ja kako bi bilo, jedel ne bi nič, spal bi pa v najboljšem primeru, na kavču…. al pa pri Rexiju……če bi me vzel k sebi… 😉

Zdi se mi da tudi tebi ne gre nič bolje…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ne tolaži se.. na izgubi si ti :)[/quote]

Dokaži. Nasplošno ne gledam na to kakor na dobiček ali izgubo, ker nima smisla.[/quote]
Komu? Kaj?
Rekla si da nočeš tvegat, torej naj ostane tako kot je … 🙂

🙂 to je poanta..
probaj z ženo.. tik preden ji bo prišlo, si vzemi pavzo … 🙂 in to ponovi nekajkrat, recimo 3x. potem pa jo popelji do orgazma…od takrat naprej ti bo jedla iz roke[/quote]Ahaaaaaa…. si mislim ja kako bi bilo, jedel ne bi nič, spal bi pa v najboljšem primeru, na kavču…. al pa pri Rexiju……če bi me vzel k sebi… 😉

Zdi se mi da tudi tebi ne gre nič bolje…. ;)[/quote]

Nisi dojel ane? Naj ostane po tvoje, ok nič bolje mi ne gre 🙂

??! A imamo tu gor spolne odnose ali kaj je to zdaj enTip?[/quote]

Draga moja… ne obremenjuj se. Si že zavozila… Saj veš easy come easy go… :)[/quote]

Torej je moj namen dosežen, iz mojega zornega kota sem se končno izvozila iz že zavoženega 😉

Ahaaaaaa…. si mislim ja kako bi bilo, jedel ne bi nič, spal bi pa v najboljšem primeru, na kavču…. al pa pri Rexiju……če bi me vzel k sebi… 😉

Zdi se mi da tudi tebi ne gre nič bolje…. ;)[/quote]

Nisi dojel ane? Naj ostane po tvoje, ok nič bolje mi ne gre :)[/quote]Sem, sem samo sem že tolk časa poročen da se ne bi šel takih igric…. ni za tvegat…. 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nisi dojel ane? Naj ostane po tvoje, ok nič bolje mi ne gre :)[/quote]Sem, sem samo sem že tolk časa poročen da se ne bi šel takih igric…. ni za tvegat…. 😉 :))))[/quote]

1. Čuden odnos je odnos v katerem mora moški moledovat za hrano če sam zasluži
2. Hiša, spalnica in ostalo je najbrž VAJINO, ne vem kako lahko nekdo gospodari nad tujo lastnino in solastnika vrže vrže iz spalnice oz hiše 🙂

Malo cinično napisano pa vendar. Tukaj ni tveganja, sex pač ni dirka do najhitrejšega orgazma ampak potovanje do najlepšega….
Ampak ti kar dirkaj 🙂 tud v tem je nekaj užitka

::)))))

Vse je samo igra interesov.

Mah glej, ne da se vsaki ženski, vsak dan ekstra posebej urejat za “kuhanje in posedanje na kavču”, enako kot za neko zabavo, z ljudmi, kjer pridejo vsi urejeni, dogodek pa je parkrat na leto. Verjetno tudi “enTip” doma ni doma enako urejen, kot za neko zabavo.[/quote]

Si ti ženska, da odgovarjaš v imenu žensk? :)[/quote]
Ne, ampak vsaj nek pameten odgovor dobiš. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja jz ne vem kaj je s temi našmi babmi no. Pa sej ni ene za akcijo joj joj : ))))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Si ti ženska, da odgovarjaš v imenu žensk? :)[/quote]
Ne, ampak vsaj nek pameten odgovor dobiš. ;)[/quote]

To pa res 🙂

Vse nekaj iščejo, vendar ne vedo kaj… 🙂
težko je najdit, če ne veš kaj iščeš…

Ja med tolkmi babmi tle calipso, bikini, GF, Pandora, Misonka, Krivokljun itd vsaj ena bi lahko bila za akcijo pa za splošne odnose : ))))

Zakaj karnaprej pozabljaš na Bikini? 🙂 ali jo namerno izpuščaš?

Zakaj karnaprej pozabljaš na Bikini? 🙂 ali jo namerno izpuščaš?[/quote]

Je ni izpustil…nauči se brati 😛

težko je najdit, če ne veš kaj iščeš…[/quote]
Če ne veš, kaj iščeš, najdeš svašta. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Res je nisem. Calipso ti si mi pa se dolzna fotko postave. Lahko sam noge posljes bo dovolj : )

Zakaj karnaprej pozabljaš na Bikini? 🙂 ali jo namerno izpuščaš?[/quote]

Je ni izpustil…nauči se brati :P[/quote]

Mislil Antilopa napisal Bikini.. ups

Če ne veš, kaj iščeš, najdeš svašta. :))[/quote]
Potem pa se pritožujejo, da niso našle tisto kar so iskale 🙂
Ta feminizem je popolnoma iskrivil svet

Ne velja to za primere, ko ne iščeš nič te svašta najde ?

Ne velja to za primere, ko ne iščeš nič te svašta najde ?[/quote]

Ne, ne velja! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close