Lipanje, dobre cunje -> laganje
Eeeej, čaki mal!? Zakaj se pa zase ne bi nališpala doma? Zakaj se pa ko gre od doma?
Zato da bo lahko dala “nekaj nase”? 😉 :)))[/quote]
Tako se kaznuje partnerja (da se doma namerno zanemarja), to bi pa ja lahko vedel :P[/quote]No ja, glede na to kdo je odprl to temo mi je jasno zakaj ga kaznuje…. 😉
Samo kako pa veš kdaj ga je treba kaznovat in kolk? 😉 :))
To bi ti zmogla? 😛
Seveda si lahko različno interpretiram, zakaj je temu tako, lahko pa se v vsem motim.[/quote]
Ampak bi rad slišal tvoje mnenje…[/quote]
Slišati ga ne moreš, lahko ga prebereš 😉
Če je njenemu partnerju prav, da se za ven uredi v nulo, doma pa je lahko čimbolj preprosta, domača, v pidžami cel dan ipd, potem ne vem čemu se sploh drugi/e ob to spotikajo, kakšna je doma in kakšna gre od hiše; in na drugi strani, če partnerju ni prav, da doma ni urejena pa naj kaj naredi za to.
– Satisfied?
Ampak bi rad slišal tvoje mnenje…[/quote]
Če je njenemu partnerju prav, da se za ven uredi v nulo, doma pa je lahko čimbolj preprosta, domača, v pidžami cel dan ipd, potem ne vem čemu se sploh drugi/e ob to spotikajo, kakšna je doma in kakšna gre od hiše; in na drugi strani, če partnerju ni prav, da doma ni urejena pa naj kaj naredi za to.
– Satisfied?[/quote]
NO! Pozabi osnovno temo in odgovori na vprašanje v teh replikah.
Rekla si da se ne uredi, da ima mir pred njim, jaz pa sem te vprašal zakaj je sploh z njim? In to velja nasplošno ne za ta konkreten primer.. očitno imaš za to neko razlago in bi jo rad slišal
– Satisfied?[/quote]
Rekla si da se ne uredi, da ima mir pred njim, jaz pa sem te vprašal zakaj je sploh z njim? In to velja nasplošno ne za ta konkreten primer.. očitno imaš za to neko razlago in bi jo rad slišal[/quote]
Kaj pa jaz ven kakšni so v razlogi, zakaj so ženske z drugimi, še za svojega ne vem, čemu bi bila s katerim 🙂
Rekla si da se ne uredi, da ima mir pred njim, jaz pa sem te vprašal zakaj je sploh z njim? In to velja nasplošno ne za ta konkreten primer.. očitno imaš za to neko razlago in bi jo rad slišal[/quote]
Kaj pa jaz ven kakšni so v razlogi, zakaj so ženske z drugimi, še za svojega ne vem, čemu bi bila s katerim :)[/quote]
Saj ne rabiš bit.. za zadovoljitev osnovnih potreb res ne rabiš bit z nekom več kot 2h na dan 🙂
Kaj pa jaz ven kakšni so v razlogi, zakaj so ženske z drugimi, še za svojega ne vem, čemu bi bila s katerim :)[/quote]
Saj ne rabiš bit.. za zadovoljitev osnovnih potreb res ne rabiš bit z nekom več kot 2h na dan :)[/quote]
Ne vem, če se midva tako dobro poznava, da bi vedel za moje osnovne potrebe, koliko vem ne….tako da ne ti meni o 2 urah :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Mah glej, ne da se vsaki ženski, vsak dan ekstra posebej urejat za “kuhanje in posedanje na kavču”, enako kot za neko zabavo, z ljudmi, kjer pridejo vsi urejeni, dogodek pa je parkrat na leto. Verjetno tudi “enTip” doma ni doma enako urejen, kot za neko zabavo.
Saj ne rabiš bit.. za zadovoljitev osnovnih potreb res ne rabiš bit z nekom več kot 2h na dan :)[/quote]
Ne vem, če se midva tako dobro poznava, da bi vedel za moje osnovne potrebe, koliko vem ne….tako da ne ti meni o 2 urah :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))[/quote]
🙂 se pa še bova spoznala 🙂 glede da sta ti 2 urci tako všeč 🙂
Ne vem, če se midva tako dobro poznava, da bi vedel za moje osnovne potrebe, koliko vem ne….tako da ne ti meni o 2 urah :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))[/quote]
🙂 se pa še bova spoznala 🙂 glede da sta ti 2 urci tako všeč :)[/quote]
Bojim se, da tvoja predstava 2 ur drugače zgleda od moje….spet boš razočaran 😛
Mah glej, ne da se vsaki ženski, vsak dan ekstra posebej urejat za “kuhanje in posedanje na kavču”, enako kot za neko zabavo, z ljudmi, kjer pridejo vsi urejeni, dogodek pa je parkrat na leto. Verjetno tudi “enTip” doma ni doma enako urejen, kot za neko zabavo.[/quote]
Si ti ženska, da odgovarjaš v imenu žensk? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.