Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lipanje, dobre cunje -> laganje

Lipanje, dobre cunje -> laganje

Zase. Čemu bi se doma za partnerja, ki nič ne da nase ? No go.[/quote]

Saj bi dal nase-njo, če bi se mal zrihtala tud za doma :)[/quote]

Če se doma ne ureja, ima vsaj mir pred njim…taktika in pol 🙂

Eeeej, čaki mal!? Zakaj se pa zase ne bi nališpala doma? Zakaj se pa ko gre od doma?
Zato da bo lahko dala “nekaj nase”? 😉 :)))[/quote]

Tako se kaznuje partnerja (da se doma namerno zanemarja), to bi pa ja lahko vedel :P[/quote]No ja, glede na to kdo je odprl to temo mi je jasno zakaj ga kaznuje…. 😉

Samo kako pa veš kdaj ga je treba kaznovat in kolk? 😉 :))
To bi ti zmogla? 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj bi dal nase-njo, če bi se mal zrihtala tud za doma :)[/quote]

Če se doma ne ureja, ima vsaj mir pred njim…taktika in pol :)[/quote]

Zakaj je potem sploh z njim?

Če se doma ne ureja, ima vsaj mir pred njim…taktika in pol :)[/quote]

Zakaj je potem sploh z njim?[/quote]

To bi morala ona pvoedati, ne jaz 😉

Zakaj je potem sploh z njim?[/quote]

To bi morala ona pvoedati, ne jaz ;)[/quote]

Ja no, po postih sodeč jo ti razumeš!

To bi morala ona pvoedati, ne jaz ;)[/quote]

Ja no, po postih sodeč jo ti razumeš![/quote]

Seveda si lahko različno interpretiram, zakaj je temu tako, lahko pa se v vsem motim.

Ja no, po postih sodeč jo ti razumeš![/quote]

Seveda si lahko različno interpretiram, zakaj je temu tako, lahko pa se v vsem motim.[/quote]

Ampak bi rad slišal tvoje mnenje…

Seveda si lahko različno interpretiram, zakaj je temu tako, lahko pa se v vsem motim.[/quote]Ampak bi rad slišal tvoje mnenje…[/quote]Auuuu… za kaj takega boš pa moral bliže stopit….. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Seveda si lahko različno interpretiram, zakaj je temu tako, lahko pa se v vsem motim.[/quote]

Ampak bi rad slišal tvoje mnenje…[/quote]

Slišati ga ne moreš, lahko ga prebereš 😉

Če je njenemu partnerju prav, da se za ven uredi v nulo, doma pa je lahko čimbolj preprosta, domača, v pidžami cel dan ipd, potem ne vem čemu se sploh drugi/e ob to spotikajo, kakšna je doma in kakšna gre od hiše; in na drugi strani, če partnerju ni prav, da doma ni urejena pa naj kaj naredi za to.
– Satisfied?

Ampak bi rad slišal tvoje mnenje…[/quote]

Če je njenemu partnerju prav, da se za ven uredi v nulo, doma pa je lahko čimbolj preprosta, domača, v pidžami cel dan ipd, potem ne vem čemu se sploh drugi/e ob to spotikajo, kakšna je doma in kakšna gre od hiše; in na drugi strani, če partnerju ni prav, da doma ni urejena pa naj kaj naredi za to.
– Satisfied?[/quote]
NO! Pozabi osnovno temo in odgovori na vprašanje v teh replikah.
Rekla si da se ne uredi, da ima mir pred njim, jaz pa sem te vprašal zakaj je sploh z njim? In to velja nasplošno ne za ta konkreten primer.. očitno imaš za to neko razlago in bi jo rad slišal

– Satisfied?[/quote]
Rekla si da se ne uredi, da ima mir pred njim, jaz pa sem te vprašal zakaj je sploh z njim? In to velja nasplošno ne za ta konkreten primer.. očitno imaš za to neko razlago in bi jo rad slišal[/quote]

Kaj pa jaz ven kakšni so v razlogi, zakaj so ženske z drugimi, še za svojega ne vem, čemu bi bila s katerim 🙂

Rekla si da se ne uredi, da ima mir pred njim, jaz pa sem te vprašal zakaj je sploh z njim? In to velja nasplošno ne za ta konkreten primer.. očitno imaš za to neko razlago in bi jo rad slišal[/quote]

Kaj pa jaz ven kakšni so v razlogi, zakaj so ženske z drugimi, še za svojega ne vem, čemu bi bila s katerim :)[/quote]

Saj ne rabiš bit.. za zadovoljitev osnovnih potreb res ne rabiš bit z nekom več kot 2h na dan 🙂

Kaj pa jaz ven kakšni so v razlogi, zakaj so ženske z drugimi, še za svojega ne vem, čemu bi bila s katerim :)[/quote]

Saj ne rabiš bit.. za zadovoljitev osnovnih potreb res ne rabiš bit z nekom več kot 2h na dan :)[/quote]

Ne vem, če se midva tako dobro poznava, da bi vedel za moje osnovne potrebe, koliko vem ne….tako da ne ti meni o 2 urah :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Mah glej, ne da se vsaki ženski, vsak dan ekstra posebej urejat za “kuhanje in posedanje na kavču”, enako kot za neko zabavo, z ljudmi, kjer pridejo vsi urejeni, dogodek pa je parkrat na leto. Verjetno tudi “enTip” doma ni doma enako urejen, kot za neko zabavo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj ne rabiš bit.. za zadovoljitev osnovnih potreb res ne rabiš bit z nekom več kot 2h na dan :)[/quote]

Ne vem, če se midva tako dobro poznava, da bi vedel za moje osnovne potrebe, koliko vem ne….tako da ne ti meni o 2 urah :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))[/quote]

🙂 se pa še bova spoznala 🙂 glede da sta ti 2 urci tako všeč 🙂

Ne vem, če se midva tako dobro poznava, da bi vedel za moje osnovne potrebe, koliko vem ne….tako da ne ti meni o 2 urah :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))[/quote]

🙂 se pa še bova spoznala 🙂 glede da sta ti 2 urci tako všeč :)[/quote]

Bojim se, da tvoja predstava 2 ur drugače zgleda od moje….spet boš razočaran 😛

Mah glej, ne da se vsaki ženski, vsak dan ekstra posebej urejat za “kuhanje in posedanje na kavču”, enako kot za neko zabavo, z ljudmi, kjer pridejo vsi urejeni, dogodek pa je parkrat na leto. Verjetno tudi “enTip” doma ni doma enako urejen, kot za neko zabavo.[/quote]

Si ti ženska, da odgovarjaš v imenu žensk? 🙂

🙂 se pa še bova spoznala 🙂 glede da sta ti 2 urci tako všeč :)[/quote]

Bojim se, da tvoja predstava 2 ur drugače zgleda od moje….spet boš razočaran :P[/quote]

Ne boj se, saj ne bo bolelo 🙂

Bojim se, da tvoja predstava 2 ur drugače zgleda od moje….spet boš razočaran :P[/quote]

Ne boj se, saj ne bo bolelo :)[/quote]

Mene ne, teba pa bo….precej 🙂

Ne boj se, saj ne bo bolelo :)[/quote]

Mene ne, teba pa bo….precej :)[/quote]

Za probat je 🙂

Mene ne, teba pa bo….precej :)[/quote]

Za probat je :)[/quote]

Zgolj probat…..nočem tvegati, da bi se transformiral na gay sceno, naj raje ostane tako kakor je 😉

Tud prav 🙂

Na….. ko bi se moral najbolj izkazat pa odneha!

KAJ SEM TE TAKO UČIL? !!

😀 😀

Edino pravilno….easy come, easy go 😛

Na….. ko bi se moral najbolj izkazat pa odneha!

KAJ SEM TE TAKO UČIL? !!

😀 :D[/quote]

🙂 to je poanta..
probaj z ženo.. tik preden ji bo prišlo, si vzemi pavzo … 🙂 in to ponovi nekajkrat, recimo 3x. potem pa jo popelji do orgazma…od takrat naprej ti bo jedla iz roke

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close