Najdi forum

linux?mobitel?GSM?

Ja, tako. Včasih, še nedolgo nazaj, smo lahko z mejla pisali sporočila na mobitel (številka_mobitela@linux.si).

Ker to več ne gre, prosim kakšnega genija s tega foruma, če ve za kakšno drugo preverjeno možnost pošiljanja sporočil z mejla na mobilnik.

številka@linux.mobitel.si

ali

številka@mobitel.linux.si

nazadnje ko sem probala, je šlo …

pa ne da se mam za genija 😉

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Ne gre. Mi vrača mejle.

sej odkar sem jaz to probala, je že ene dve let…

ne vem, nimam ideje

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

SMS-e o prispeli pošti omogoča

Pogoj je elektronski naslov, odprt na navedenem naslovu. Možnost vklopa SMS-ov se nahaja med nastavitvami. Deluje precej hitreje, kot je včasih deloval prej omenjeni številka_mobitela@linux.si.

Sam to je treba plačat.

Kaj pa pošiljanje iz Telefonskega imenika na CDju? Jaz sem poskusila pa mi je napisal, da moram napisati veljaven email pošiljatelja, kar sem tudi storila pa mi še kar kaže to sporočilo. Poskuisla sem z dvema mailoma (kiss, yahoo) pa nobeden ni bil OK.
Ali ta stvar sploh dela? Moram imeti emial prek OUtlooka?

malo pobrskaj nazaj-mariborska druga gimnazija.žal pa včasih deluje, včasih pa ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close