Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek lineasnella

lineasnella

Halo punce,

mene pa zanima kaj več o telovadbi v centru lineasnella. Zanima me, kakšne so vaše izkušnje, mnenje, kakšna je cena…
Hvala in lep pozdrav,

Barbara

Ciao Barbara,

jaz sem nad zadovoljna. Hodim že tri leta sicer z vmesnimi pavzami (operacije, IVF ), ampak se splača. Počutim se ful dobro, uglavnem meni ful ustreza ta telovadba. Je ne bi menjala za nič drugega. Je pa finančno kar velik zalogaj. Ampak težko ti povem koliko. Saj je to odvisno od posameznika. Odvisno je koliko bi rada shujšala, kje so tvoje občutljive točke itd…

Če se boš odločila, ti ne bo žal, Brina

No, jaz pa sem se odločila za to in mi je bilo žal. 🙁 Je ful drago, ni pa željenih učinkov. Barbara (takrat je ona vodila to) je govorila, kako se da telo izoblikovati brez diet, tralalal. Ko sem vplačala, pa mi da na mizo tri liste treh raznih diet! Skratka, poden. sama sem se ene od diet držala strogo, hodila tja, pa je bil učinek vseeno precej manjši od napovedanega. skratka, nisem bila zadovoljna.

Ta čas, ki ga preživiš tam, pojdi raje na sprehod, teči, kolesariti. Zastonj pa še hitreje vidnejši rezultati. Pa še nekaj – kondicija bo, ker od telovadbe tam in savne je pač ne more biti. No, jaz sem bila žal zelo razočarana (pa nisem šla tja s prevelikimi željami). 🙁

Metanje denarja!!! Poglej, zdaj je pomlad in izkoristi jo za razne rekreativnosti, malček se popazi pri prehrani pa bo .

Jaz sem tja hodila pred dvema letoma. In naj vam povem svojo zgodbo.

Kar se tiče terapij (telovadbe, savne – ki je sicer ne prenesem) sem bila zelo zadovoljna. Tudi mene je zbodlo tisto: brez diete (ker se je še v življenju nisem držala) potem pa mi pomolijo pod nos neke liste in potem še opravljajo test, s katerim ugotovijo ali se je resnično držiš. Jaz sem se čisto resno odločila, da bom shujšala in sem se držala nazaj pri hrani (nisem pa upoštevala diete!!!). Obljubljeno mi je bilo, da bom izgubila 10 kg oz. skupnega obsega 55 cm. Tiste cm sem dejansko dosegla, vendar se je zataknilo pri kilogramih (izgubila sem jih le 5). Torej z učinkom nisem bila zadovoljna, ker je meni le pomembno, kaj pokaže vaga.

Toda, ko sem prenehala z obiski, so začeli kilogrami kar sami od sebe kopneti (pa se nisem nič drugače prehranjevala in tudi telovadila nisem več). Danes imam 12 kg manj in dve konfekcijski številki manjša oblačila. Super.

Pa še to: tja sem hodila pol leta, dva do tri-krat na teden in za to plačala okoli 200 tisočakov. Kar se cene tiče, je to absolutno predrago.

Tkole punce – informacija iz prve roke.
Bila tam kot stranka in delala tam s strankami.
Žal vas moram razočarat.
Vsa logika tega je dober biznis.
Sej deluje. Ker, če daš 200 000 Sit za tretman, potem je to že ena stimulacija in motivacija, da se držiš diete strogo, a ne? No, to deluje. Kar se tiče telovadbe – POPOLNOMA NEMOGOČE je, da bi se maščoba kaj hitreje topila kot sicer. Če bi vse tiste vaje delala lepo sama, bi bilo ISTO. Savna je pa tut samo trenutna izguba vode. No, jasno, da ma pozitivne učinke, ampak NI VREDNO TEGA DENARJA. Punce tam so super – vsaj takrat, ko sem bil tam, so bile. Vrh…no, vrh je pa usmerjen samo in le v biznis. Ne v dobro strank in v zmanjšanje kilogramov.
Takole je – ko prideš, se stehtaš, če imaš 10 dag več kot zadnjič, ti napišemo to z RDEČO!!!! Da greš s slabo vestjo domov. Pa čeprav si morda bolna, (ajd, en “m” smo že narisale zraven…) potem greš migat, pa potem v savno, pa spet stehtat -pol je pa tko – če vmes piješ, ne bo ravn rezultata na tehtnici (trenutnega, seveda), če pa ne, pa lahko dehidriraš – mislim, ni zdravo…
Poleg tega je pa tko, da ko ti garantirajo npr.30 cm manj… To je MINIMALNO… Sliši se mogoče velik, ampak to je samo seštevek – 1 cm na nogah, 1 cm na tej roki, na drugi roki, 4 cm na bokih,… Na koncu vidiš, da so ti garantirali, da izgubiš tiste 2 kili vode…

No, ko sem dojela v čem je fora in kakšen nateg je to tudi za tiste, ki si to težko privoščijo (ker je želja enostavno tako velika), sem nehala delat.
Ker to ni to.
(sicer sem difovka in mal vem o miganju in športu…)
Tistim, ki jim denar ni problem, je to kul – pridejo, migajo, se savnajo… Ostalim pa polagam na srce – se da precej ceneje, hitreje, bolj zdravo in bolj učinkovito oblikovat telo. Še je čas.

Upam, da sem kateri prišparala eno grenko izkušnjo, sama sem izgubila precej denarja, in tega ne privoščim nobeni več.

To je samo moja izkušnja.

Draga Bumbica,

mogoče imaš delno prav, saj si konec koncev difovka in se spoznaš na te reči. Ne strinjam se le s trditvijo, da pod infrardečimi žarki hujšaš (oziroma topiš maščobe) enako kot če bi normalno telovadila. To žal ne drži. Preberi si raziskave o infrardeči svetlobi in njenemu vplivu na maščobne celice. Definitivno se maščoba topi hitreje.

Ne vem no, jaz sem zadovoljna. Res je drago, ampak to je prvi šport ki mi leži. Rezultati so vidni, res da imam mogoče samo par kilc prveč (recimo kakšne 3-4) in so mi zato bolj pomembni cm kot pa kg. Ne bi rada preveč hvalila, ampak meni res odgovarja. Se mi zdi, da je to prva telovadba pri kateri je učinek viden.

Imam kar nekaj znank ki tudi hodijo in vse so nad zadovoljne. Naj povem še to, da se jaz nisem nikoli držala diet. jedla sem kot prej. Tokratno kuro pa sem malo spremenila prehrano. Skušam se držati prehrane po njihovih napotkih, ne 100% (še zdaleč ne), ampak predvsem to, da jem 5x na dan, po malo. In ne boš verjela, kakšen doer filing. Prej sem jedla samo enkrat na dan. Nič zajtrka, samo za kosilo sem se okoli 15h ful napokala in pol mogoče še kej malega zvečer. razlika je očitna saj sem v dveh tednih zgubila že 1 kg. Meni je to dovolj, saj nočem naenkrat shujšati in se takoj zrdeiti. To ti mora postati stil življenja.

Naj še omenim zaposlene v Šiški, jaz tok prijaznih punc še nisem srečala… Vsa čast Ivani, Jadranki, Andreji…

Brina

Jaz se spomnim samo, da sem pred leti, ko sem bila se v srednji soli, odsla v salon v Siski, ker sem se hotela znebiti malo celulita na nogah in zadnjici (drugace sem pa bila kar suha) in mi je gospa, ki me je pregledala, rekla, da imam kar ogromno nevarnega celulita in da bo potreben kar nekajmesecni tretman. Seveda je zraven povedala se tako cifro denarja, da sem se samo lepo zahvalila in odsla. Pa sem potem zacela sama teci zvecer in obcasno hoditi na fitnes in je celulit kmalu skopnel.

Drugace sem pa ze veckrat slisala, da je to navadno metanje denarja stran, ker ce se tudi dosezejo zeleni rezultati, se kilogrami kmalu vrnejo nazaj po prenehanju.
Vsak pa ima pravico, da se sam odloci in potem sooci s posledicami.
Good luck!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close