LINDT čokolada
Ma ti Lindtove čokolade še videla nisi, saj niti naziva ne znaš napisat. Revše, delaš se neko fino damo z Lindtovo čokolado v resnici pa natepavaš Hoferjevo.[/quote]
Sem se pač zatipkala, so what :-)? Drugače pa jaz čokolado jem. Saj zato je, ne? Ti si torej še krepko za mano. Čokolada je hrana, lubica.
Ma ti Lindtove čokolade še videla nisi, saj niti naziva ne znaš napisat. Revše, delaš se neko fino damo z Lindtovo čokolado v resnici pa natepavaš Hoferjevo.[/quote]
Sem se pač zatipkala, so what :-)? Drugače pa jaz čokolado jem. Saj zato je, ne? Ti si torej še krepko za mano. Čokolada je hrana, lubica.[/quote]
Pojdi raje spat kot da fantaziraš. Vsaj v sanjah boš lahko jedla Lindtovo čokolado, saj sanje nič ne stanejo.
Sem se pač zatipkala, so what :-)? Drugače pa jaz čokolado jem. Saj zato je, ne? Ti si torej še krepko za mano. Čokolada je hrana, lubica.[/quote]
Pojdi raje spat kot da fantaziraš. Vsaj v sanjah boš lahko jedla Lindtovo čokolado, saj sanje nič ne stanejo.[/quote]
Ne morem verjet, da na eno bogo čokolado padeš, res. Pa kaj vam je, žeske? A zdaj si užaljena, ker je meni Lindt čokolada boljša od drugih, al kaj? Pojdi pojest vrstico Hofrove čokolade, da se malo pomiriš.
Ti si prva začela s provokacijami in si me začela poniževat, ker je meni Hoferjeva boljša. Še nekaj po angleško si začela pisat, da pokažeš, da si ti nekaj več. Si pa ena navadna snobovka in hoštaplerka, če veš kaj to pomeni. Lindt čokolada je dobra samo takim osebam zato, ker s tem dokazujejo svoj status, v resnici je pa pofl. Take fine damice se pa ne bi dotaknile v javnosti Hoferjeve čokolade, ker je to izpod njihovega nivoja naskrivaj pa natepavajo Hoferjevo čokolado saj je res dobra.
Punce umirte se .. nisem teme odprla zato,da bi se kregale.
Meni je bila dobra iz Hoferja tista čokolada-lizike. Tej božični motivi so bili,dedek mraz ali snežen mož.Tega sva z možem res dosti pojedla. Mi je pa Lindt tudi dobra samo je ne moremo kupovat nonstop,ker smo brez dnarja. Enkrat toliko pa si jo privoščimo..ker je,priznajte,zares ODLIČNA 🙂
Pa ne se kregat,prosim .. 🙂
No, več kot očitno je, da si Lindt gledala samo od daleč, na policah v trgovini. Če bi jo kdaj jedla, tega ne bi napisala.
Te malo foušija daje, ane? Saj ni hudega, daj si malo Hoferjeve privošči, bo prec boljše.[/quote]
No no ljubica draga, da se ne boš razpočila. Naj te razsvetlim, da si lahko Lindtovo čokolado kupim vsak dan, pa ne eno ampak tri! Ampak jaz nisem snobovka z opranimi možgani, ki pada na reklame, ampak kupujem po lastni pameti – kvalitetno po ugodni ceni.
No, več kot očitno je, da si Lindt gledala samo od daleč, na policah v trgovini. Če bi jo kdaj jedla, tega ne bi napisala.
Te malo foušija daje, ane? Saj ni hudega, daj si malo Hoferjeve privošči, bo prec boljše.[/quote]
No no ljubica draga, da se ne boš razpočila. Naj te razsvetlim, da si lahko Lindtovo čokolado kupim vsak dan, pa ne eno ampak tri! Ampak jaz nisem snobovka z opranimi možgani, ki pada na reklame, ampak kupujem po lastni pameti – kvalitetno po ugodni ceni.[/quote]
LOL
Čokolada s konjakom? Joj kaj si še ne bodo zmislili za fine damice. Pa je res tole vse skupaj eno preseravanje te razne čokolade s čilijem (halo!!!), s poprom (halo!!!??), s pomarančo, no zdaj še s konjakom. Svašta. A vi jeste čokolado zaradi čokolade ali zakaj? Čili v čokoladi – to mora bit pa nagravžno. Ampak vi fine damice boste to seveda jedle, čeprav se am bruha zraven, samo zato, da boste izpadle na visokem nivoju. Ko bi vedle kako ste smešne s tem bi se skrile v klet.
Italijani so srečkoti, ker imajo tovarno/podružnico Lindt – in v njihovi ponudbi se znajde toliko dobrot, da če si ljubitelj njihove čokoladne ponudbe, si moraš it vsaj enkrat letno vid in voh zadovoljit in malo zaloge nakupit, nato pa še brbončice že tam razvajat :D. Ponudba tam je res pestra, pri nas po trgovinah je le izbor, morda še največ ima Muller..
V Italiji so srečkoti tudi, ker imajo v outlet centrih Lindt outlet trgovine, kjer si je dobro najprej vzeti nekaj minut za ogled ponudbe in vohanje omamnih vonjav v zraku, nato za nakup, na koncu pa še za uživanje ob božanskem okusu Lindt-ovih sladoledov. Samo sedaj pozimi sladoleda žal ni v ponudbi 🙁
Prva najbližja Lindt-ova outlet trgovina v Italiji je v Palmanovaoutlet centru…
Meni Lindt nikakor ne potegnejo, se mi zdi, da se mi tisti sprocesirani poc z ne vem koliko dodanih mehčalcev in ojačevalcev okusa svaljka po ustih še ure in ure (malo, pa ne dosti boljše od Milke).
Prisegam na čokolade, ki jih dela Gorenjka, ali pod imenom Gorenjka ali tiste iz serije Mistica (vse so dobre, najrajši imam Mistico z arancini, Mistico z brinom in pehtranom in mlečno Mistico z rezanimi lešniki).
Žal me je Gorenjka že prevelikokrat v zadnjih desetih letih razočarala z “žaltavimi”, torej žarkimi lešniki, pa z ločevanjem faz po homogenizaciji in emulgaciji sestavin, kar je bilo lahko seveda posledica bodisi nepravilnega skladiščenja, morda tudi takrat zaradi neustrezne embalaže, da je toplota, vročina lažje prišla do vsebine… Tudi zadnjič dobim v sicer še čisto datumsko sprejemljivi 300gr. čokoladi Gorenjka z lešniki ( uporabna naj bi bila še 6 mesecev), kar nekaj zanič lešnikov-piškavih, žarkih… Te mine vev užitek in zaupanje slovenskemu izdelku. Torej – kje v Gorenjki kupujejo tiste lešnike, ki so tako hitro žarki?? A še niste slišali za Piemontske – ti so zakon!!! Dolce, morbido gusto…
Forum je zaprt za komentiranje.