Likanje srajc
Tokrat sem zadnjič sodelovala na tem forumu, ker ne prenesem primitivnosti nekaterih!
Ljudje božji! Če nimate pametnega odgovora na vprašanje, potem se raje ne oglašajte! Ali pa imate morda preveč časa, da tako burno odreagirate na prav vsako vprašanje na tem forumu!!!???
katastrofa……………………………………….
LP Ana
Oprosti nisem mislila da so ženske fine in oprosti nič ni narobe če si delo razdelita mislim pa da dva para rok imata dovolj časa da naredita vse sama, če seveda znata.
Mislila pa sem na fine babe bolj znanko ki je doma, ne hodi v službo, nima otrok sama je s fantom ima majšo hiško in ima pomočnico za pospravljati in za peglati in prati- za take primerke sem imela v mislih finočo.
Se zdaj strinjate?
Zdi pa se mi potrata denarja da bi nesla srajce peglat in plačevala za uslugo ker mi to ne vzame veliko časa.
Če si tvoj možiček pegla sam -vsa čast. Tudi moj je poskusil ko sva bila skregana pa ni šlo.
Rad pa mi kuha zato večino to dela on.
Pa še enkrat se opravičujem če sem koga užalila ni bilo namerno ampak mojih slabih pet minut poleg njih pa se je še znanka prikazala kako nič ne dela, jamra, itd.
A mi oprostite in razumete kaj je bilo v mislih pod finoče?Prosim, prosim
Punce,
dejte se no mal v roke vzet. Pa bemti, če maš denar naj likajo drugi. zakaj pa ne?
Ana, k meni hodi ob petkih gospa ki pospravi in zlika za 5.000 SIT. V primerjavi z vsemi življenskimi stroški je to pravi drobiž. Pa nisem prov nič fina. Ampak, zakaj bi pospravljala in likala, če mi pač ni treba. Grem rajš z možem na kosilo, pa fino izkoristiva najin prosti čas. Ko bodo otroc (upam, da kmalu), pa sploh ne bomo pospravljali sami. Je čas preveč dragocen. da bi ga s tem zapravljala.
Ne razumem pa punc, kot je Maša, ki žensko ki ne pospravlja sama takoj označi za fino in leno. Pa dejte, no, sej nismo v kameni dobi. Pa kaj če je tvoja frendica doma in ne pospravlja sama. Hvala bogu, če si lahko plača.
Pa nehajte že enkrat frcat ljudi ki majo denar. So fini, so leni, ne znajo otrok vzgajat, prevč jim kupujejo, nosjo drage cunje in se kažejo… S tem samo kažete svojo majhnost…
Pa še to naj vam povem. Zato da si lahko kaj privoščim, z možem peklensko delava. Denar ne pade z neba…
Hura, petek, dons pride moja “gospa” in ko pridem iz službe se bo že vse bleščalo…
Brina
mislm, glede na to kaj sem dobila nazaj v odgovor – biksi, ti pa odj…, ženska zafrustrirana (to sem jst, da ne bo pomote, hehe), mislm da nm je vsem jasno, kako pa kej stojijo stvari pri tejle naši Maši doma…
očitno te dolgoletno likanje srajc privede v neizmerno grenkobo…
jst (mlada pa 25) nimam spet ne vem kok velik keša pa to, ampak vam povem, da ce mam 5 srajc in ce ena stane za spedenat 250 sit, pa ce se mi ne bo dal likat tega, bom pa ja dala 1250 sit za to, da nam penla za likalnikom pa dam bom šla raj vn mal na sprehod, lepše preživljat svoj prosti čas…
lepo se mejte, pa če se le da, neste srajce likat komu drugmu, vi pa marš vn na sončk pa na kavico, pa se vidmo tm…
lp
biksi
Kako ste otročje. Kregate se zaradi srajic, ki so last vaših gospodov. Kako se jim mora zdeti fletno, da frči perje zaradi izključno njihovih srajic, ki jih sami nosijo in sami umažejo. Včasih se res vprašam, če si niso izraz “kure” moški upravičeno izmislili.
Jaz jih sicer likam, čeprav tega ne maram, ampak tak imava dogovor. On pa naredi kaj drugega (verjetno tudi ne ljubi vsega dela, ki ga doma opravlja).
Sem torej taka kot Maša, ki si vzamem pol ure na teden za 5 srajic in tudi taka kot Phoebe, ki doma veliko postorim, iz principa pa ne perem svojega avta (tako kot ona ne lika moževih srajic), ker pranja avta ne maram.
Torej lahko vse “finoče” in tudi tiste, ki ne marate “finoč” zdaj planete po meni.
Jst pa prav rada zlikam vse stvari od mojga dragega, zaenkrat sva še sama. To pa zato, ker v zameno tudi njemu ni nič težko narediti zame. Ampak s tem mislim, da bi res naredil vse. Kasneje, ko bova imela otroke bom delala toliko, kolikor mi bo čas dopuščal, ne bom pa nosila srajc likat v čistilnico zato, ker se mi ne bi dalo delat. Tukaj je samo vprašanje ali se vam ne da ali res nimate časa. Verjetno si bom omislila kakšno dodatno pomoč v pospravljanju.
Ja, ženske smo res kure.
Edino pametna je tista, ki je doma, ima čistačico in je verjetno več vredna, kot druge. Sem bolj srednje generacije in sem “že” prišla do zaključka, da moški niti teoretično ne cenijo zlikanih sraj, pospravljenega stanovanja. Cenijo in vidjo samo seks. In če je ta v redu, potem je ženska krasna, drugače pa se lahko znuca in ne bo nič vredna.
Pa srajček, kdo je tebe kej vprašal?
Mislm, da smo naš (moj in Mašin mali nesporazumček spedenal, ker je pač kot vse kdaj, imela slab dan), tko da ne vem, koga ti misliš, da imaš za branit…
Maša, veš da se da vse oprostit in vse razumet!Jst tut kdaj popi…. na koga za brez veze, pa si ni zaslužu.
srajček pa,glede na to, da si skoraj edini moški na temi za likanje in glede na to, da kot si sam povedal, že nekaj desetletij likaš sam, imam glede na karakter, ki ga izražaš tukaj gor, mnenje, da se to ne bo spremenilo.
več sreče prihodnjič (z ženskami, ki ti bodo likale in te tolerirale), sploh pa, če se citira, se citira, in ne vem komu tu kaj manjka v glavi.
če imaš tak odnos do žensk – kao neka jebena delovna sila (ampak to sam zato, ker je reku, da ful prostaško navajam, hehe), pol ni čudn da si jih likaš sam!
tako je to, eni so težki…
kar pa se tiče tega, a modeli pol sploh cenjo to da jim zlikaš (pa tut če niso srajce), pa lahk rečem, da nisem vidla še nobenga k bi žarel pol še tri dni…hehe
en beden hvala, kok si prijazna pa a mi lahk še pir prineseš? hehe
tko da vas mal nasmejem .)
en lep likarski dan, drage moje, pa kdo se krega?
MA PROV NOBEDEN!!!!!
hehe
lp
biksi
Forum je zaprt za komentiranje.