Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Likanje srajc

Likanje srajc

Pozdravljene!

mene pa zanima, kje v LJ ti dobro zlikajo moške srajce in za koliko denarja?

(se mi jih namreč ne da več likat……!

LP
ana

Klikni “čistilnica” , prikaže se Labod, Bistra, potem najdeš cenik in to je to. Se mi zdajle ne da iskati, se mi pa zdi, da je cena 700 sit. Po moje se ti bo spet dalo likati, razen če si to lahko privoščiš.

Ali si naroči kakšno žensko ki lika – odpelje, pripelje, ali pride in zlika, na uro jurja ali malo več.

en moj kolega nosi prat in likat v eno čistilnico, ne vem katero, in da za eno srajco 250 sit

No, tkole, jst jih tud ne likam, pa pač pa nosim v čistilnico. cena je v Labodu pranje in likanje 250 al 270 sit, v mehurčku na Viču pa je samo likanje 360 sit, je pa zelo u redu čistilnica in jst grem raje tja. Je vredno mojih prostih uric in živcev.

O, nisem vedel, da tudi ženske nosite srajce?!

hehehe, ne, me sam nosimo likat srajce naših možičkov, ker smo prelene in prefine, dsa bi jih likale same. da se kr sama okarakteriziram, preden me napade kšna predana gospodinja

poznam rešitev…………. Možu likalnik v roke.

Jaz bi tut…………….nehala likat srajce…………..

Poznate koga v MB? Cene v čistilnicah 490 – 750. Malo dosti….

Oh gospe in fine dame, srajco zlikat pa res ni nobena “kunšt”.
Jaz jih likam že nekaj desetletij in sem še vedno živ.

Sej moj mož si jih tud sam, razen ko zmanjka cajta, romajo v čistilnico. sva se pač tko domenila in porazdelila domača opravila. Jst gospodinja, on hišnik, pa avto mi opere, haha.

Ali potem nosiš likat tudi druge stvari, da se ti izplača. Zanima me čisto funkcionalno.
Jaz osebno, če razmislim, prej zlikam 5 srajic, kolikor jih porabi na teden (doma jih ne nosi), kot pa da bi šla enkrat v čistilnico, da bi jih nesla, potem pa jih bi šla še enkrat iskat.

gospice fine, kaj pa sploh delate doma? Samo lakirate svoju ušpičene kremplje in sedite križem rok? Če bi bil jaz vaš mož, vas naženem čez prag. Sicer bi vas pa poslal na kmete za ene par mesecev, gnoj kidat.

O, še e ngospod, ki misli, da je žena sam za hausfrau..Jst osebno počnem vse drugo, hodim v štacuno, kuham, perem, pospraljam, tud likam, samo srajc pač ne. Pa na kmetiji sem tud že kdaj kej pomagala, tko da ni frke. Nisem ena tistih gospa, ki si sam nohte manikirajo.
Ampak se da delo tud razdelit, vsak neki, pa je..

Manfred, jaz bi oa nagnala tebe, ce si jih ne bi likal sam. Zakaj se pa privzame, da je likanje tvoje srajce zenino delo? Ali njene likas ti? 🙂

Phoebe, a lika tudi tvoje sp. hlačke?

Joj kok me zmrazi ko slišim te fine ženske ki nimajo na teden niti pol urce časa za speglat pet srajic.
To pa res ni nič hudega za možeka si vzeti pol urce in mu zlikati sračke res pa je da me vedno nagradi če mu kaj dobrega naredim.
Recimo meni kupi eno ali pa kaj podobnega. Ni tak da bi reku ej baba pegli ampak ceni vsako srejico ki mu jo speglam in me tudi nagradi.
Če pa me nebi bi mu prav tako z vesejem zlikala tistih pet na teden.

ja, no, jst jih pa ne bi, smo si pač različne. naredim pa kaj drugega zato. Svaka ti čast, če jih zlikaš 5 v pol ure, moraš bit poklicna likarica?
hej, spodnjih gatk jst ne peglam, niti on.Kr se pegla, peglam jaz, mene pa pegla on, heheh…

Dejte, no, ene svoj prosti čas pač preživljajo drugače, npr. z otroki. Imajo več od tega, a ne?!

sej jst kle sicer nimam kej za pripomnit, edin to, da opažam, da k se folk cist normalno pogovarja, se tale Maša vmeša in teži…
maša, pust folk na mer, pa s takimi kok kej tebe zmrazi… A tebe slučajno kdo žal oz ponižuje?
pač eni ljudje, ki so bolj aktivne narave, raje nesejo par srajc v čistilnico in med tem počno kaj drugega, npr se crkljajo, gredo na klepet s prijateljico k je ze dolg niso vidl, v šoping, s fantom na sprehod, kokr pa da so doma za likalnikom in penjo zarad zalikanih crt…
jst nc ne recem, jst rada likam, si dam musko gor, pa pojem zraven, ampak zaenkrat še nimam srajc za likat, ker sva oba še bolj mlada…
tko da kr nehi težit folku in mirno likaj dalje svojmu možeku srajce… že nimaš kej s svojim prostim časom boljšga za delat…
itak te more pa še nagradit, da sploh … premakneš!!! hehe

A sem kaj žalila?
Samo rekla sem da so pač nekater fine in jim je pač to od več.
Ja al pa urco a ni vseeno?
Delam vse od otrok, do bolne mame, do kuhanja in pospravljanja in tudi peglam. Ene pa reje plačujete, kar dajte.
Ja in kljub tem uživam v življenju.
Biksi ti pa odj… s takimi ženska zafurstirana! raje hitro nesi srajce peglat drugim in plačaj.

Ker pa si še mlada ti je pa pol oproščeno za tvoj napad!

Maša je pa psiho, Maša je pa psiho…

Meni se ne zdi nikakršna panika zlikati nekaj srajc na teden, če pa “pozabim” pa možek trpi in pač ne nosi srajc nekaj časa. Ja saj je revež poskusil enkrat nekaj zlikati pa je zažgal pulover…likalnik je padel…na tepihu je pa še danes odtis likalnika…kot opomin za bodoče rodove!:)

Se popolnoma strinjam z Mašo, ne vem, zakaj bi bila psiho. Samo povedala vam je, kako gre to pri njej. Vsa čast ji, da zmore vse to, kar je navedla.
Za pet srajc pol ure se mi pa zdi čez glavo dost. Kaj pa imaš za peglat srajco več kot šest minut. V čem je keč?

Ne, ni povedala samo kako to pri njej gre. druge je označila za neki fine, če tega pač ne počnejo. Ti, Mašika kr dej, zgaraj se za celo svojo familijo, vse jim k riti prinesi, da bodo razvajeni do konca. na koncu otroci odidejo, mož pa gre z ljubico, ti se pa sprašuješ, za koga si tko delala..
Moje mnenje je, naj še mož kaj prispeva v gospodinjstvo, magari si sam zlika srajco, da dobi mal občutka za te stvari…Kje pa piše, da gre on veselo na pivo s friendi, ti pa doma peglaj. malo morgen!
Aja, Maša, pa nisem to(“primer”), zate konkretno napisala, ampak tko na splošno, da ne boš spet skočila u luft..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close