likanje las
m111 se strinjam s tvojim rekom, po drugi strani pa spet ne, seveda nekdo ki si kupi likalnik za par evrov si bo s takim likalnikom močno poškodoval lase, temu namenjeni so profesionalni ravnalci las, sploh za bolj pogosto uporabo. včasih je veljalo, naj bi si lasje likali samo enkrat mesečno, ampak dragi moji danes je danes, včeraj je mimo, svet gre naprej, se razvija…tako da ne priporočam likanja po vsakem umivanju las in lasišča, se pa tudi ne strinjem popolnoma z m111. ko si lase zgladite, priporočam kapljice za lase, saj lasem daje lesk in hranilno vrednost. lp saša
Moje izkušnje z likanjem pa niso tako slabe. Uprabljam remington že od začetka (to je vsaj 5 let). Imam močne, goste in skodrane lase. Kar je sicer najslabša kombinacija . ampak jaz ima ok lase. Ker so po likanju še bolj suhi, kot že itak, si ko si umijem lase, najprej dam olje (johnson’s), da se lasje malo napijejo, si posušim naravno, ali pa grem spat, zjutraj po likanju pa uporabim še serum za suhe lase. Nato pa še nežen vosek za oblikovanje. Je pa res, da imam kratke lase in jih redno strižem. Pri dolgih je verjetno druga zgodba.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.