likanje las
Imam kodraste lase. Zdaj sem si jih začela ravnat z likalnikom. Če jih želim zravnat moram imet popolnoma suh las, ki ga poprej močno pošprejam z lakom za lase od KENE. Lasje so bili že prej bolj suhi, zdaj pa imam občutek, kot da imam slamo na glavi. Vedno uporabljam tudi maske ob pranju las. Kaj še lahko storim , da bom lase bolj zaščitila , ko si jih likam z vročim likalnikom?
Lasje, ki se likajo potrebujejo intenzivno dodatno nego za vlaženje las zlasti lasnih konic. Priporočljivi so že šamponi in balzami, ki ukrotijo naravne lase, že pri umivanju glave, nato pa dodatno spreje ali serume, ki konice zaščitijio in se dajo že na mokre lase, nato pa še enkrat serum na suhe lase. Lahko priporočam kompletno linijo ameriških proizvodov Paul Mitchell, ki so izjemno lahki in učinkoviti izdelki. Pri nas v studiu jih uporabljamo že nekaj časa, smo jih testirali in lahko iz izkušenj povem, da je razlika v laseh očitna.
Priporočam pa linijo skinny, zlasti skinny serum, ki je njihov najnovejši in eden najboljših produktov. odlično ščiti lasne konice in ne masti las!
Lahko povprašaš uvoznika, kateri tebi najbližji frizer uporablja to kozmetiko. Je pa malo višji cenovni razred.Tomaž: 05 3333 649
Zelo pomembna je sama izbira likalnika,saj imajo kvalitetnejši likalniki vgrajen termostat,da se le ta ne pregreje in s tem ne poškoduje las.Priporočam ti,da ob likanju uporabljaš proizvode namenjene za ravnanje las in seveda izdatno nego (negovalni šamponi,recenerator,maska,proteini, serumi izbire je ogromno).Med sušenjem si lase večkrat počesi s krtačo,da jih ze predhodno zravnaš pred likanjem pa si dodaj na njih serum ali lesk sprej.
pozdravljwni! imam malo daljše lasje prek obrvi…lasje so kodrasti in to me zelo živcira ker mi nikakor ne stojijo..vsak las po svoje štrli..zdaj sem si premišljeval če si naj kupim likalnik in likam..ampak se bojim da si bom uničil lasje.. prosim za nasvete da bi imel ravne lasje.
poleg tega še sem športnik tko da imam vsak dan treninge.jaz mislim da imam od teh treningov tako kodraste lase.. prosim za nasvetee..
Pozdravljeni.
V studiu Evilhair vam nudimo trajno ravnaje las. To je postopek, ki strukturo las zravna zato nenehno likanje ni več potrebno. Postopek je varen in las ne poškoduje.
Cena trajnega ravnanja se giblje med 25 do 70 eur.
Nekaj asvetov za varno likanje las:
* lase likajte samo kadar so čisti in na njih ni nikakršnjih produktov za oblikovanje frizure (gel, lak, vosek, uterjevalci, pena…)
* vedno uporabljajte produkte namenjene zaščiti las pri likanju
* lase likajte ko so popolnoma suhi, le tako boste dosegli maksimalen učinek
* uporabljajte likalnike, ki imajo omogčeno nastavitev temperature, le to nastavite na minimum
* plošče likalnika naj bodo keramične, teflonske ali iz titana
Lp
Naya
Tudi meni ni nikakor uspelo doma zlikati las, tako kot pri frizerju. Imam dolge in močno skodrane lase.
Pred kratkim sem si kupila likalnik GA MA in moram reči, da so moji lasje po uporabi popolnoma ravni in tudi nepoškodovani-je neka ionska zadeva z laserjem.
Kar pa se tiče trajnega ravnanja, pa nisem ravno prepričana-verjetno lase kar dobro uniči?
Ndk pozdravljeni,
hvala za vašo oceno likalnika.
Kljub temu, da je tehnično dovršen vam priporočam, da uporabljate še zaščitni sprej. Preventiva je pri laseh zelo pomembna 😉
Trajno likanje las ne uničuje, je pa tako, da ga sama na strankah, ki imajo lase resnično uničene ne izvajam.
V primeru, da se nekdo lika samo nekajkrat na teden bi bilo trajno ravnanje nesmiselno saj likalnik ob tako redki uporabi las ne uničije. Pri laseh, ki potrebujejo vsakodnevno likanje, pa bi jih bilo smiselno trajno zlikati in si prihraniti težave, ki lahko nastanejo ob tako pogsti uporabi likalnika.
Lp
Naya
Forum je zaprt za komentiranje.