ličenje
Pozdravljena klavdija
Za odličen make up je potrebno,da imamo pravilno negovano kožo.Le v tem primeru bo učinek make up-a harmoničen.Svetujem vam,da obiščete kozmetičarko, sploh v tem letnem času je to zelo zaželjeno.Kozmetičarka vam bo tudi najbolje svetovala pri izbiri kreme,saj je ta še kako pomenbna pri nanosu podlage(pudra).Zelo pomenbno je da izberete puder,ki odgovarja vašemu tipu in seveda tenu kože,ko ste nanesla puder in korektor(pri korektorju bodite pozorna pri izbiri barve) nanesete puder v prahu.Pri nanašanju pudra v prahu ne pretiravajte saj lahko hitro izgubite porcelanast videz.Zelo je pomenbno je rdečilo za lica.
Klavdija zelo je teško svetovati preko interneta,zato vam svetujem,da se udeležite prezentacij,ki se dogajajo v drogerijah DM,Limoni.Mueller….
Punce,ki ličijo na prezentacijah so profesionalne vizažistke in vam bojo svetovale pri pravilni izbiri produktov in samem ličenju.
Lahko pa se obrnete tudi name.
Lep pozdrav
Branka
Svetovala bi teško,ker nisem videla vaše kože,na tržišču je veliko kvalitetne kozmetike.Osebno delam z MAC-om,Joe Blasco,Make up for ever ampak na žalost se jo pri nas ne dobi.Pojdite v drogerijo vam bojo svetovale ker imajo res velik izbor kozmetike.Klavdija lahko pa me pokličete in se oglasite vam bom z veseljem svetovala.
Lep pozdrav
Branka
Na sestanku,ki smo ga imele vizažistke pred kratkim,so rekla dekleta da ga še nimajo.Ali lahko točno poveste kje s ga da kupiti.Verjamem,da bi vam veliko deklet s foruma bilo hvaležnih.
Lep pozdrav
Branka
V drogeriji Marionnaud na Herrengasse 19.
Pa še slika counterja
Lahko mi pišete na mail in mi pustite vaš telefon vas z veseljem pokličem in kaj več povem.
Lep dan želim
Branka
Forum je zaprt za komentiranje.