Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ličenje za maturanstki ples

ličenje za maturanstki ples

A katera ve za kakšen dober kozmetični salon, kjer lepo naličijo za maturantski ples? Me namreč skrbi da bom prišla iz salona napacana kot klovn, poleg tega pa še plačala zasoljeno ceno.

Pišite mi na naš mail in vam bom z veseljem posredovala več informacij,pri nas vam lahko uredimo frizuro make up in nego nohtov.Lep pozdrav

Kdaj imas ples? Poznam eno punco, ki pride na dom in ti naredi profi makeup. Samo zdej dela v tujini (z zelo znanim fotografom), zato te vprasam, lahko ti zrihtam cifro.

kaksne pa so okvirne cene??

Za maturantskega racuna 5000 sit. Vse se da zmenit, ker je ful fajn, mene je lepo namazala za poroko.

kako pa želiš biti namazana? nežno ali bolj poudarjeno? jaz te naličim po ugodni ceni če želiš? sem iz ljubljane! nimam sicer profesionalne stroke v tej smeri, vendar ličim vse svoje kolegice za vse možne priložnosti, še sebe sem sama za svojo poroko naličila.

aja za dodatne informacije mi piši na mail – ga imaš v mojem imenu! lp

že danes začni doma probavati in eksperimentirati z barvami in odtenki na svojem obrazu. sigurno boš našla stil, ki ti bo všeč in se sama namaži za maturantski ples. pa še prišparala boš, ker vem da je v zadnjem letniku denar še kako pomemben, saj sem bila tudi sama lansko leto zaključni in sem se sama namazala pa je blo isto kot ostale, ki so se ličile v salonih pa nevem še kje..

Poznam eno vizažistko, ki ful, ful fajn liči. Pa še poceni za maturantke. Najbolj mi je pa všeč, da ne klonira isti make up na vseh, ampak se vsaki posameznici posveti in prilagodi. S kolegico sva šle in sva bile zadovoljne, pa same pohvale so letele! Če želiš, ti pošljem cifro. Mislim, da pride tudi na dom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close