Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ličenje v tej vročini

ličenje v tej vročini

Pozdravljene,

zanima me kako se naličiti za poroko v teh vročih dneh….?Puder ja ali ne, sence itd.? V hladnejših dneh mi ne bi bil problem, v taki vročini kjer se pa konkretno lahko spotiš, še posebno če mal zamigaš pa ne vem kaj naj bi se naredilo? drugače se ličim samo za izredne dogodke, služba in ostalo sem pa brez ,………..

Za lastno poroko ali greš med svate? Za lastno poroko kar svetujem vizažista, se bo najbolj znal spoprijeti z razmerami, utrditi podlago ipd. Je kar treba biti urejena nevesta, vročina gor ali dol. Si predstavljaš, da bi prijateljice bile naličene, nevesta pa ne, meni bi bilo ful čudno. Pa kaj pol, če se med rajanjem koža posveti, saj to je normalno. Če si oči ne maneš, pa se nima kaj razmazati.
Za tko pa tudi ni frke, fino je imeti puder v kamnu ali prahu in gobico s sabo, da vmes lahko počistiš sijaj in utrdiš podlago.

sej vem da sem čudno napisala, ampak za lstno poroko se pa res neb sama rada ličla:) ja dans grem na eno, sicer je kar hladno…..hvala

Brez pudrne podlage makeup ne bo tako zelo obstojen, zato predlagam, da se uporabi tanek sloj. Vsekakor je “in” natur, zdrav videz kože z leskom na določenih predelih – ličnice, del nosu – zato se uporabljajo shimmerji. Obraz nato le zasenčite z bronzerjem (če imate lepo negovano kožo, brez aken) vam priporočam svetlikajočega. Letošnji trend so eyelinerji, veliko maskare, lip glos, ki le nakaže barvo in to je to… moden, dnevni makeup, pri katerem izgledate kot da nimate nič na sebi, pa vendarle izgledate drugače, sveže:)

lp jasna

Moderator: Jasna Oklešen, Carpus makeup center
http://www.carpus-makeup.si
040 49 11 11
info@carpus-makeup.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close