Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ličenje… prosim pomoč

ličenje… prosim pomoč

Živjo!

Nikoli se nisem ličila (mogoče črtalo in maskara za oči… pa še to zelo redko)
Zdaj pa vse bolj prisegam na ličenje. Vendar pa mi,ker pač tega nisem prakticirala, ne gre ravno dobro od rok.
Ne bi hotela izpasti klovn z vsemi farbami pa pudri in tem.

prosim svetujte mi… kakšne barve naj uporabljam. Imam zelene oči, bledo kožo (vsakdo misli, da mi je slabo :-(( ), ki je na T predelu mastna na ličnicah pa suha za obupat.

Kakšen puder naj izberem? Kakša senčila za oči? kakšno šminko?

Hvala!

Svetujem vam da se odločite za idividualno svetovanje lahko mi pišete na mail in vam bom obširno opisala potek svetovanja pri meni.Najbolj pomenbno JE DA IMATE NEGOVANO KOŽO dobro OBLIKOVANE OBRVI ……..

Pozdravljena!

Najlažje bi bilo za vas,da se oglasite,kjer bi vam za začetek naredili make-up in ob njem vse potrebno svetovali.Tako bi vse prej sprobala in se seznanila z kozmetiko,ter takoj videla kako izgleda na vašem obrazu.Verjamem,da bo v tem decembrskim času in kasneje veliko priložnosti za ličenje,zato vabljena!

Lp!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Če pe želiš vseeno kaj izvedeti, in zato ne plačati… pa me lahko kontaktiraš na mail.

erika_petan@yahoo.com
Lp,
Erika, Lepotna svetovalka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close