Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ličenje – kako?

ličenje – kako?

Jaz imam eno vprašanje kar se tiče ličenja. Nisem ravno domača na tem področju, bi pa se rada naučila še kaj več.Trenutno uporabljam glos za ustnice, senčke za oči in maskaro. Razmišljam, da bi še kaj dodala, a ne vem kaj. A mi lahko svetujete še kakšno stvar? Mogoče puder ali pa barvico za oči. Čeprav za barvico za oči ne vem natančno kako se jo uporalja. Najlepša hvala že v naprej za vaš odgovor.

Pozdravljena,
mogoče bi res lahko kaj dodali pri ličenju. Najprej bi predlagala puder, ki bo nudil koži dobro zaščito in seveda podlago za make up. Izberite ga glede na potrebe vaše kože, pri odtenku pa bodite pozorni da bo čim bolj podoben vašemu tenu. Mogoče bi ga lahko (po potebi) dopolnili še z kakšnim korektorjem.
Tudi svinčniki ali eyelinerji so krasno dopolnilo. Pa nikar ne pozabite na rdečilo, ki naredi piko na i vsakemu makeupu.

Jadranka

Tekočo podlago – vsekakor ! Senčenje ličnic tudi !
Prirejam delavnice ličenja, če Vas zanima me prosim kontaktirajte !
Lep dan !

s svinčnikom se naredi črta ob robu zgornjih trepalnic, nato pa se zabriše, da dobimo mehko senco. Lahko se uporabi tudi eyeliner. Če želite narediti dnevni makeup ne morete zgrešiti, če kupite naravne barve (lahko tudi bronzer) s katerimi zasenčite obraz, lička, oči, na ustnice naraven gloss, maskara in pripravljeni ste za v nov dan. Če želite osebno svetovanje, ki je prilagojeno prav vam mi pišite na moj e-mail.

lp Jasna

Jasna Oklešen - Carpus Makeup Center, vizažist in moderator 040/49 11 11 www.carpus-makeup.si jasna@carpus-makeup.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close