Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ležišče (jogi)

Ležišče (jogi)

140 je povsem komot za dva, razen če si širok kot omara ali pa imaš kakšne čudne navade, da se ponoči počez obračaš. 🙂
Tvoja stara mame je doživela 95 let. Vsaka čast, ampak to mi nič ne pove o njenem počutju zjutraj, kvaliteti njenega spanca oziroma stanju njene hrbtenice in tako naprej. Je pa gotovo veliko prihranila na ležiščih. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Moja stara mama je bila v tvojih letih zdrava kot riba :).
140 cm je zate dovolj, mogoče pa za tvojo bodočo partnerko ne bo dovolj :).

140 je dovolj zame in še zanjo. 🙂 Še vedno ne vem, zakaj govoriš o moji bodoči partnerki. Verjetno ugibaš?
Me veseli za tvojo staro mamo, tudi jaz sem zdrav.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sklepam, da boš kdaj imel partnerko :).
Ah saj razumem, ti si cele dneve za računalnikom, moja stara mama je bila pa cele dneve na njivi in travnikih, zato je bila ona zdrava ta v 90ta kljub poceni ležišču. Če pa je človek za računalnikom preveč pa verjamem, da prej nastopijo težave in rabiš boljše ležišče. Poznam to, sem tudi preveč za računalnikom, in ja vem, da se zaradi tega obetajo težave s hrbtenico in da zato narod kupuje drage jogije.
No saj tudi, če sem neka navadna nevedna delavka, nisem tako neumna, da ne bi vedela :).

http://lifestyle.enaa.com/Moda-in-lepota/Luksuz/Nenavadna-vzmetnica.html

Priporočam :)))))))))))))

Verjetno tvoje sklepanje temelji na tem, kar velja zate, zame namreč ne. 😉

Nimam nobenih težav s hrbtenico, čeprav sem precej za računalnikom (v službi) ja. Me pa veseli, da razumeš, koliko bolj pomembno je poškodbe preprečiti, kot zdraviti. Pred rekreacijo se tudi zato prej vedno ogrejem. 🙂

A dej, pa še grda je na pogled in deluje groba z vsemi tistimi izrastki, kaj pa veš, morda je to različica fijakarske postelje, ki jo tako vztrajno zagovarja samica. Sem včer v štacuni vidla bibita sok, sem misla da se reče bebita, ti pa si to napačno vzela, kot da te skušam ponižat v bebavo, kajne?

Kakorkoli, še vedno iščem podn pri postelji, letvice torej. Kake imaš ti, Marko?

A dej, pa še grda je na pogled in deluje groba z vsemi tistimi izrastki, kaj pa veš, morda je to različica fijakarske postelje, ki jo tako vztrajno zagovarja samica. Sem včer v štacuni vidla bibita sok, sem misla da se reče bebita, ti pa si to napačno vzela, kot da te skušam ponižat v bebavo, kajne?

Kakorkoli, še vedno iščem podn pri postelji, letvice torej. Kake imaš ti, Marko?[/quote]

To pa moraš gledat iz druge plati…. lepota ni vse…. druge prednosti so pomembnejše…. pri postelji pa sploh.:)

Ja, tako sem vzela. Ampak sem svoje povedala, ti pa tudi, tako da je sedaj vse o.k. 🙂

p.s.
Pa si si privoščila bibita sok?

Kakorkoli, še vedno iščem podn pri postelji, letvice torej. Kake imaš ti, Marko?[/quote]

To pa moraš gledat iz druge plati…. lepota ni vse…. druge prednosti so pomembnejše…. pri postelji pa sploh.:)

Ja, tako sem vzela. Ampak sem svoje povedala, ti pa tudi, tako da je sedaj vse o.k. 🙂

p.s.
Pa si si privoščila bibita sok?[/quote]

Res je. Važno je udobje in kvaliteta. Potem recimo v taki pregrešno dragi postelji tudi jest ne upaš (recimo romantični jutranji zajtrk) in se pacat s hrano (recimo, če je kdo bolj kinky).

A veš, da sem razmišljala, če bi jo kupila, sem že pozabila njen okus, vem da ima mehurčke. Naslednjič jo kupim in spijem na tvoje zdravje 😉

http://www.dormeo.net/letvice/

Na letvice sem prej pozabila.:) Tukaj jih je nekaj.

Pazi, ko boš pila, da se ti ne bo zaletelo…. ker to se pri mehurčkih rado zgodi 🙂

Hvala, bom doma pogledala. Mislim namreč, da sem svojo desko zlomila, ne upam pogledat :S Hrešči pa precej.

Saj se dobi zaščitna prevleka za jogi, ki jo snameš in daš prat.

Letveno dno pa dobiš v Lesnini..Na primer….

Letvice imam čist obične, kupljene v Ikei. Nimajo tiste plastike za nastavljanje trdote. Tisto se mine zdi potrebno, ker bom itak nabavil 7 consko ležišče, kjer je trdota glede na težo delov telesa, že primerno prirejeno. Letvice pač, izbočene navzgor, da delujejo kot vzmet.

Imam nekaj magnetnega. Perem pa ne. :S Ne vem, če se sme. Ker ima neke žičke in vtikač, ki sega do tal. To je tak kot bi dala kable v pralni stroj.

Erm, tudi meni niso jasni tisti nastavki pri letvicah za trdoto. Moj jogi je dost trd že brez tega. Upam da bo iverkin okvir zdržal, ker se mi tudi zdi, da že propada.

To ni magnetno, ampak je ta kabel za to, da se poveže z ozemljitvijo, da se odvaja statična elektrika.
Tako, kot imam jaz pri jogiju Dormeo.

Ne vem, če čist točno. Ker ima magnetke not, spet od FullPointa, morda ne bi bilo slabo jih kaj poklicat haha No, te podloge Robi verjetno ne pereš? Zoprno mi je, ker ima dva madeža, ki ju očitno ne morem sprat, razen če bi uporabila sol/sodo bikarbono?

Kako se reče tej podlogi ?

ne vem. Bom pogledala na listek, ko bom preoblačila posteljo, to je cel podvig 🙂

In tudi če bi kupoval za eno osebo, kaj potem? Družba stigmatizira same, po drugi strani tolerira nasilje v družinah, pijance, nepreskrbljene otroke..,.. Bolje sam kot v slabi družbi, samo da ti bo tebi prav in lepo. Od jogijev pa je meni najboljši od Dormea, zdaj imam roll up in je izvrsten.

Ne vem, jaz pa imam pred Dormei, verjetno predsodke, predvsem zaradi dolgih reklam, ki so jih v preteklosti(ne vem kako je zdaj, bolj malo gledam tv) sukali. Menim pač, da kvalitetna roba ne nepotrebuje tako pogoste in dolge reklame. Verjamem pa, da je marsikdo z njim zadovoljen.

Tudi babica od prostovoljke je bila zadovoljna na modrocu in to 95 let. 🙂 Verjetno ga bo po njeni smrti še ona lahko uporabljala. Malo sem “žleht” danes. 🙂

Roll up je bolj kot nadvložek (če je stari jogi oz. ležišče fejst zdelano) 🙂

Jaz pa prisegam ne tele modularne jogije, ker res lahko delaš z njimi kar hočeš http://www.leticia.si/jogi/

Jaz pa prisegam ne tele modularne jogije, ker res lahko delaš z njimi kar hočeš http://www.leticia.si/jogi/%5B/quote%5D

To ležišče priporočajo tudi ortopedi na KC… tako, da zna bit nekaj na tem.

p.s.
Marko pa nič ne poroča ali že uživa(ta) na novem jogiju :))

Ne bi rad, da vas v tej vročini še dodatno obliva pot ob branju najinih vragolij. Naj bo rahlo skrivnostno (hladno torej). 🙂

Ob tem hladnem pišu, me je kar spreletelo :)))))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close