Najdi forum

lezbijki pri The Sims?

Ali lahko v igrici The Sims damo v hišo dve lezbijki? Kje definiramo, da sta lezbijki?
Če v resnici ne morem živeti s svojo punco, bi rada vsaj virtualno …

Hvala za odgovore.

Pojma nimam, ker ne igram igric, ampak poglej http://www.afterellen.com/TV/2005/5/sims.html

mogoče boš našla kakšen odgovor, če ne pa napiši nazaj, nekdo bo že vedel odgovor.

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Klemen hvala, ampak piše samo, da je to možno, ne pa tudi kako se to naredi 🙁 Vsaj kolikor jaz razumem ta tekst 🙁
Ali ima kdo konkretna navodila?

GinA, se spomniš, da sem ti pred precej časa odgovoril na neko tvoje vprašanje v nekem drugem forumu, na to tvojo temo?
Mi lahko na tistem forumu ali kako drugače napišeš, kako so se stvari naprej odvijale?

Matjaž2 spomni me, kakšno je že bilo vprašanje? Potem ti z veseljem napišem, kar te zanima.
Oprosti, ampak sem imela zadnja leta veliko gnečo in se res ne spomnim, o čem sva se že pogovarjala.

O tvoji profesorici.

napisal sem ti, zakaj je zate zanimiva.

Moja pripomba:

– vidva se lepo registrirajta tukaj na Mon-u, pa si potem privatno
izmenjujta e-pošto, katera ne briga ostale sodelujoče, razen če
vama odgovarja takole pisati, potem kar nadaljujta.

Lep večer (meni – k’grem pit čajčka :))))

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Matjaž2: sledilo je veliko trpljenje (tako veliko,da sem se že hotela ubiti in končati vse skupaj) ampak potem sem nekako prebolela.

klemenxx: ne bom več 🙂

Si mogoče na G K forumu ali kakšnem drugem, na kakšnem msn ali mailu, mislim, da bi tvoja ne ravno lahka šola lahko še komu pomagala.

gina81@email.si

A mi lahko še kdo pove, kako naj si ustvarim lezbijki pri Simsih? 😮

Kar dost sem svoje čase igrala Simse. Če se prav spomnem, se lahko dve punci zaljubita na isti način kot punca in fant (pač ti poskrbiš, da se malo več družita itd.
Potem ju pa pač preseliš skupaj…
Lahko pa kar že v začetku, ko ju ustvarjaš narediš pa dve punci in ju vseliš v isto hišo…če te še kaj zanima, upam, da bom lahko pomagala…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close