Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Levakom se je odpeljalo, grožnje z nabojem Janši in Toninu

Levakom se je odpeljalo, grožnje z nabojem Janši in Toninu

Takšno sumnjivo posiljko za izpostavljene osebe 100% izločijo na pošti. Torej, ona dva nista prevzela teh pošiljk.

Vso njegovo pošto vozimo v crnih kovertah na rentgen kako da tega nismo

Kako je JaJa prejel groznjo, ce pa ne prevzema posiljk? To je uganka.

Tako je ze 30 let v tej mafijski drzavi. Ampak jaz mislim, da si ga ne upajo odstranit. Pes ki veliko laja, ne grize.

Odgovor na objavo uporabnika
mene skrbi, 24.10.2021 ob 20:23

Komijem se meša, Krambergerja so ustrelili ko so videli da bo plavi poražen, v petek sta Janša in Tonin dobila 7,62 metka v pošilki, v njej pa grožnja njima in njunim familijam, ne vem kako to da moram jaz “zarukani” desničar odpirati temo, mar niste komiji proti vsakemu nasilju, mislim da bi me morali prehiteti če ne zaradi občutka krivde pa zaradi reda in službene dolžnosti.

Saj vem sedaj boste rekli da si je metek sam poslal, do novega leta se bodo vaši strelci morda še brzdali, ker predsedujočega EU res ne gre ustreliti, po novem letu pa bo najmanjeden probal, povem vam pa da v kolikor bom strelca sam videl mu polomim okončine , naj trpi žival .

Po moje sta si sama napisala Al pa je JJ obema poslal. Ista fora kot je bila s protesti. So desničarji sami v poklicali nasilneže, da bi očrnili miroljubne petkove protestnike. Jim vodo v grlo teče, pa več ne vedo, kaj bi si izmislili.

Še tako miroljuben clovek, ko ga psihično j…, kar oni delajo, ker so psihopati, se mu odpelje. In da ga kdo ne poči, je čudež. Na koncu je kriv nekdo nič kriv, ker je nekoga ustrelil, v reanici je pa žrtev psihopata, ki pač ima peiložnost se izživljat.

Mogoče je dobil JJ reklamacijo streliva iz Bosne.

Saj sem že v uvodu napisal kako boste reagirali ko boste videli kako zelo ste zavozili, rekli boste to je janša sam poslal.

Ja in kaj če si napisal, da bo kdo to napisal, a potem je pa nemogoče, da bi si sam poslal oz. dokaz, da si ni? Popolnoma irelevantno, kaj pišeš. Se vidi, da nisi preveč brihten.

Saj ma varnostnike, pa cel kup fanatačnih sužnjev okoli sebe, kaj mu še naj, revežu? Če to ni dost, pač naj odstopi.

wd40a148, 24.10.2021 ob 20:26

Čaki, čaki, kako pa veš da je 7,62? Evo, klinčevi sds ima spet false flag operacijo.

A ti iz slike ne prepoznaš recimo .308 Winchester? Slike naboje/ev so bile pa objavljene. Si pa res strelec, ja.

Za Janševe slike se je pa že izkazalo, da malo prikraja resnico po potrebi z njimi. Februarja 2020 je veliko vodja ob fotki iz Italije tvitnil “danes smo smučali”, par tednov kasneje je bilo “to so stare slike iz leta 2019”. Ko že veliki vodja tako naklada, se pač stranki kopriv zelo malo verjame. Bivšemu preprodajalcu orožja verjetno ni problem par metkov dobit, zavajat s fotkami pa tudi ne.

Kako je možno, da je Janez odprl prav to kuverto, medtem, ko mu je po drugi strani nemogoče izročiti sodne kuverte?

ostržek Ivan z dolgim nosom:

https://insajder.com/slovenija/sarec-izpostavil-jansevo-laz-o-smucanju-v-tujini-se-je-jansa-zlagal-ko-je-zapisal-da-je

Vsak za svoje, 24.10.2021 ob 22:29

Po moje sta si sama napisala Al pa je JJ obema poslal. Ista fora kot je bila s protesti. So desničarji sami v poklicali nasilneže, da bi očrnili miroljubne petkove protestnike. Jim vodo v grlo teče, pa več ne vedo, kaj bi si izmislili.

tako je

Če bo gospodu Janezu Janši grozila nevarnost, bom jaz prestregel metek, da ga ubranim, ta čast mi je pripadla, ker sem med člani največ doniral Stranki. Tonina bo pa Bog zaščitil.

Ce ste gledali oddajo Ena na Ena kjer je Blaz Svab govoril tudi o groznjah. A mislite, da si je to samo izmislil? Novinar Miro Petek se je tudi sam pretepel. Dobrotnik iz Negove se je tudi sam ustrelil. Jaz sem se tudi na prehodu za pesce s kolesom sam zaletel v avto. Kdo bi vedel kaj je res.

Janša poziva Policijo in organe pregona naj bodo učinkoviti kot so bili v Pahorjevem primeru, spomnimo se , tip je bil tik tak obsojen na nekaj let aresta.

Sam vprašam, 25.10.2021 ob 05:50

Ce ste gledali oddajo Ena na Ena kjer je Blaz Svab govoril tudi o groznjah. A mislite, da si je to samo izmislil? Novinar Miro Petek se je tudi sam pretepel. Dobrotnik iz Negove se je tudi sam ustrelil. Jaz sem se tudi na prehodu za pesce s kolesom sam zaletel v avto. Kdo bi vedel kaj je res.

Kolikor vem, pišeš o dokaj kredibilnih ljudeh, ki jih še niso dobili na laži, kolikor vem. Janša ne spada pod te, dokaze imaš zgoraj.

Naj ti Kacin pove:

https://www.rtvslo.si/slovenija/kacin-jansa-ni-sposoben-dialoga-in-soocenja-argumentov/251988

quote id=”22410720″][/quote]

Krele jajohojsastk, ta tip petek je bil baje tepen, ker se je kurbal z eno že zasedeno žensko. Jajc pa to že leta izkorišča za svojo pokvarjeno propagando..

Janša poziva Policijo in organe pregona naj bodo učinkoviti kot so bili v Pahorjevem primeru, spomnimo se , tip je bil tik tak obsojen na nekaj let aresta.

Ne delaj budale iz sebe. Tisti ki je Pahorju grozil, je že bil v Nemčiji obsojen za napad z bombo, ko so ga pri nas prijeli, je imel pri sebi 5 granat. To pač ni enaku temu, da si Ivan verjetno dela reklamo.

Oh no, kako prozoren poskus preusmeritve pozornosti, Ivanček! Lahko bi se malo bolj potrudil, dodal kakšno rdečo zvezdo recimo. Mora biti res obupan, revček, da se gre take igrice…

Janša, kakršen zna bit, je kar lepo sam sebi poslal poštico (pa še Toninčku), katero pa po navadi ne dviguje. A glej no glej, zdaj pa jo je.

Kdo je to pošiljal? Kdorkoli je lahko. Nisem ne leva, ne desna. Dejstvo je , da res veliko ljudi v Slo jj-ja ne mara, niti  njegovega Tonina.   Vprašanje je od kje te informacije. Lahko je kar koli.

Tako preprosto je to, 25.10.2021 ob 07:53

Janša, kakršen zna bit, je kar lepo sam sebi poslal poštico (pa še Toninčku), katero pa po navadi ne dviguje. A glej no glej, zdaj pa jo je.

A je čudno, da ji bila pošta dvignjena?

ne delaj budale iz sebe, 25.10.2021 ob 06:49

Ne delaj budale iz sebe. Tisti ki je Pahorju grozil, je že bil v Nemčiji obsojen za napad z bombo, ko so ga pri nas prijeli, je imel pri sebi 5 granat. To pač ni enaku temu, da si Ivan verjetno dela reklamo.

Smo prišli že tako daleč, da je to treba?

Zna biti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close