Let`s talk about sex!
Smo si različni, moški ženske sploh, pa očitno tud znotraj spola.
Mene osebno ure in ure mehanskega dela ne bodo pripeljale do orgazma, če vse skupaj ne zaliva prekomerna kemija. Me pa lahko že sama prisotnost “kemije” brez mehanskega dela pripelje tik do orgazma, potem pa samo še dotik in … Če ovrednotim npr. tak orgazem z 10, dam tistem pri samozadovoljevanju največ 1, pa še to ne.
Tako da, meni ste moški, ki se tako trudite s svojimi mehanizmi in potenco in vzdržljivostjo prav smešni (se opravičujem, ni mišljeno slabšalo), saj ne rečem, vam pride, pride, pride … samo, dajte enkrat za spremembo izkusit še mal drugačen orgazem, z žensko, ki jo ljubite. Mal manj ali raje veliko manj poudarka na mehanskemu delu in več na čustvenem. Takrat ne bo samo orgazem, takrat boste zadeti, dobesedno … sploh ne veste, kaj zamujate …
Prvega si že sam omenil. 🙂
Sicer pa nisem napisal, da ne rabijo orgazma, ampak, da ji ni tako pomemben, v primerjavi z moškim, zato ga lažje zaigrajo.
Pri ženski igra bistveno vlogo čustvena komponenta in da se ženska počuti povezanega z moškim in ga ima rada in bo vseeno zadovoljna s seksom, pa čeprav ne bo vedno doživela orgazma.
Tle pa jaz sam snamem klobuk in se globoko priklonim.
Dejstvo je, da smo kod družba še vedno nekako zavrti in neradi govorimo o takšnih stvareh. Seks in kvaliteta le tega je nekako še vedno tabu tema. Tudi med mnogimi zakonci ali partnerji. Je pa kvaliteten seks definitivno pomembna dolgoročna vsebina dobrega partnerskega odnosa.
Tle pa jaz sam snamem klobuk in se globoko priklonim.
Dejstvo je, da smo kod družba še vedno nekako zavrti in neradi govorimo o takšnih stvareh. Seks in kvaliteta le tega je nekako še vedno tabu tema. Tudi med mnogimi zakonci ali partnerji. Je pa kvaliteten seks definitivno pomembna dolgoročna vsebina dobrega partnerskega odnosa.[/quote]
Matr, vi neregistrirani pa si res ful upate. :))
Sicer pa nisem napisal, da ne rabijo orgazma, ampak, da ji ni tako pomemben, v primerjavi z moškim, zato ga lažje zaigrajo.
Pri ženski igra bistveno vlogo čustvena komponenta in da se ženska počuti povezanega z moškim in ga ima rada in bo vseeno zadovoljna s seksom, pa čeprav ne bo vedno doživela orgazma.[/quote]
Da v povprečju pri ženski igra čustvena komponenta bistveno večjo vlogo (primerjalno z moškim) se bi strinjala, kamor seveda vštevam tudi povezanost in ljubezen … menda ja … da pa bo ženska zadovoljna s seksom, ne da bi doživela orgazem … ne, s tem se pa ne strinjam. Ni zadovoljna s seksom, le razočaranje je od seksa do seksa večje, tako da na koncu se vda, otopi. Ravno tako je daleč od tega, da bo ženska zadovoljna s seksom, četudi ji pride. To dvoje je le pogojno povezano, mislim seks in orgazem. Ker orgazem je lahko orgazem ali pa Orgazem.
Je pa res, da se mnogo žensk kao zadovolji z neorgazmičnim odnosom, a ne zato, ker jim je vseeno ali jim ne pomeni, ampak zato, ker so polne strahov in slabe samopodobe in brez samozavesti in imajo raje to, kot nič. Na žalost mnoge žrtvujejo svojo seksualnost zgolj zato, da imajo “moškega”.
Seveda. Vse dokler ne bo naletela na enega je****, s katerim ga bo doživela. Potem si pa lahko njen (verjetno takrat že bivši) mož vtakne vse čustvene komponente in vso povezanost… nekam.[/quote]
In zakaj je treba iz mojih komentarjev iti v skrajnosti in trditi nekaj, česar sploh nisem napisal ?[/quote]
Nisem trdila, da si ti to rekel, samo pravim ti kako to po navadi gre.
Pri ženski igra bistveno vlogo čustvena komponenta in da se ženska počuti povezanega z moškim in ga ima rada in bo vseeno zadovoljna s seksom, pa čeprav ne bo vedno doživela orgazma.[/quote]
Da v povprečju pri ženski igra čustvena komponenta bistveno večjo vlogo (primerjalno z moškim) se bi strinjala, kamor seveda vštevam tudi povezanost in ljubezen … menda ja … da pa bo ženska zadovoljna s seksom, ne da bi doživela orgazem … ne, s tem se pa ne strinjam. Ni zadovoljna s seksom, le razočaranje je od seksa do seksa večje, tako da na koncu se vda, otopi. Ravno tako je daleč od tega, da bo ženska zadovoljna s seksom, četudi ji pride. To dvoje je le pogojno povezano, mislim seks in orgazem. Ker orgazem je lahko orgazem ali pa Orgazem.
Je pa res, da se mnogo žensk kao zadovolji z neorgazmičnim odnosom, a ne zato, ker jim je vseeno ali jim ne pomeni, ampak zato, ker so polne strahov in slabe samopodobe in brez samozavesti in imajo raje to, kot nič. Na žalost mnoge žrtvujejo svojo seksualnost zgolj zato, da imajo “moškega”.[/quote]
Kdo je že pisal, da orgazmi prihajajo v različnih vzorcih in so različni tipi:
-klitorični( še kar)
-vaginalni(Ufff)
-kombinacija( imaš mogoče kaj časa naslednji teden)
nekako tako…
Seveda. Vse dokler ne bo naletela na enega je****, s katerim ga bo doživela. Potem si pa lahko njen (verjetno takrat že bivši) mož vtakne vse čustvene komponente in vso povezanost… nekam.[/quote]
Ponavadi si moški, ki hodijo k prostitutkam ali ki si privoščijo seks za eno noč “vtaknejo vse čustvene komponente in vso povezanost… nekam”. Veliko več žensk je na tem področju precej bolj zapletenih od moških. Ti pač ne, kar ni nič narobe, samo očitno imaš težave pri razlagi doživljanja seksualnosti drugih žensk, ker nisi zmožna iti preko lastnih izkušenj.
Ponavadi si moški, ki hodijo k prostitutkam ali ki si privoščijo seks za eno noč “vtaknejo vse čustvene komponente in vso povezanost… nekam”. Veliko več žensk je na tem področju precej bolj zapletenih od moških. Ti pač ne, kar ni nič narobe, samo očitno imaš težave pri razlagi doživljanja seksualnosti drugih žensk, ker nisi zmožna iti preko lastnih izkušenj.[/quote]
Jaz veeeeem Matjažko, da je zate grozno slišati resnico, sploh če ta prihaja iz mojih umazanih ust, vendar se raje zanesem na informacije, ki jih dobim iz prve roke. Če bi pa že hotela prisluhniti moškemu, bi bil pa to prej kakšen Spider, s katerim so (lahko) ženske veliko bolj sproščene, ko gre za tako občutljivo stvar.
Pozabljaš pa, da ženska, katera v odnos (tudi seksualni) vključuje še čustveno komponento (in takih je velika večina), ne naleti kar tako na enega je***, je tudi že pri temu vključila čustveno komponento. Drugače ne zna, ne gre. Seveda je pa razlika, ker (čustvena komponenta + dober seks + orgazem) prevaga nad (čustveno komponento + seksom + neorgazmom).
A vseeno, čustveni komponenti se ženska ne bo odrekla (izjeme potrjujejo pravilo, kot vedno), seveda pa spet … to je zelo pomembno za vso to zgornjo štorijo, čustvena komponenta s partnerjem, s katerim ženska nima zadovoljujočega spolnega življenja, počasi hira, zato to komponento vede ali nevede išče zunaj zakona. Neskončno veliko se dogaja na nezavednih ravneh. In potem se zgodi … po tvoje je***, po moje pa pač novi potencialni polno zadovoljujoč partner.
In zakaj je treba iz mojih komentarjev iti v skrajnosti in trditi nekaj, česar sploh nisem napisal ?[/quote]
Nisem trdila, da si ti to rekel, samo pravim ti kako to po navadi gre.[/quote]
Zanimivo pa je, da se takšne ženske še vseeno potem vračajo nazaj k svojemu možu.
Zakaj ne ostanejo z jeb**** ? 🙂
Ker ženska rabi oboje. Ne samo čustva in ne samo orgazem.
Če pa delamo primerjavo z moškimi, pa ima pri moškem, orgazem pomembnejšo vlogo, kot pri ženski.
Forum je zaprt za komentiranje.