Let`s talk about sex!
Ne, jaz mislim, da ti te “psihopate” kar lepo koristiš kot večen argument za svoje neuspehe.
Imava midva precej skupnega, jaz si kr naprej izmišljam razloge za samskost, ker nisem sposoben v resni zvezi funkcionirat; ti pa pljuvaš “materialiste”, ker se nisi prirpavljen za denar borit.[/quote]
Kritika in moraliziranje/pljuvanje je tudi en način borbe? Tega pa praviš, da se ne sme delat. Sicer pa je človek kot posameznik v taki situaciji, ko se mora boriti proti monopolistom ali pa neki koruptivni politiki precej nemočen. V bistvu popolnoma. Situacija ni primerljiva z nekim partnerstvom, kjer je tvoje sodelovanje vredno vsaj 50%.
Spider, veš kaj počnem ?
Isto, kot ti. Samo sklepam na podlagi tega, koliko se kdo pritožuje in s tem kaže neko splošno lastno depresivno stanje.
Ti tudi praviš, da mi ne moremo biti zadovoljni in je zato zadovoljna resna zveza, le farsa.
Pa čeprav ne upoštevaš tega, koliko se kdo pritožuje. In to je pomemben podatek, katerega marsikdo “spregleda”, z namenom, da izrazi kritiko.
Vprašaj Margot, kot kaže ni imela nobenih težav s tem. Meni se načeloma njen nasvet zdi fajn. Margot, povej ribici, kaj je tu težkega? Je treba malo poguma, da te potem ni sram, kaj bodo drugi rekli, a je tako?
Ribica, če otrok dobi denar od babice, bi rekel, da si ga je prislužil. Pa nisem zdaj zato, da se jim vse pobere, ampak, da se jim ga tudi vrne. Kako bi pa otrok po tvoje razumel, ko bi se mu denar povrnilo, morda celo z obrestmi? Bi te še vedno bilo sram?[/quote]
Jaz še nisem videla dojenčka, ki bi se rodil kot materialist. Pa dojenčka rasista npr. tudi še nisem videla. Kakšen odnos bo imel otrok do nekoga/nečesa se nauči od družbe (okolice). Torej če otroka vzgajamo tako, da mu dopovedujemo, da je to njegov denar, ki ga mora tiščati in porabiti zase in če bo ob tem videl še starša kako drug drugemu “posojata” avto, se bo seveda tako tudi sam obnašal. Pri nas se tega ne sramujemo. Sem že povedala, da z otroci igrava z odprtimi kartami. Če nimava, poveva. Samo je pa res, da jima poveva tudi, ko ga imava in tudi kje ga imava (za vsak slučaj).
Margot, kot kaže si vse povedala, kot je treba, še ribici je zmanjkalo želje po debati oziroma argumentov. Mogoče se je celo kaj naučila iz tega. 🙂
Ne, zaenkrat ne. Tebe bi to precej dotolklo? Mislim… če bi ostala brez denarja pa to…[/quote]
Mene bi dotolklo, če bi morala otrokom jemati iz njihovega šparovčka.[/quote]
Saj v tem je fora. Jaz jim ne jemljem. Sama mi ponujata.
Rada me imata, kaj češ :)))
[/quote]
Torej mečeš v skupni koš nekoga, ki se pritožuje, ker ima neozdravljivega raka in pa recimo osebico, ki ima težave, ker si ji je zlomil noht, potem so se ji nogavice strgale pa okrušil lak pa ker se ji vidi narastek. Obe osebi se pritožujeta, ampak po tvoje se nihče ne sme pritoževati, a ne?
Torej mečeš v skupni koš nekoga, ki se pritožuje, ker ima neozdravljivega raka in pa recimo osebico, ki ima težave, ker si ji je zlomil noht, potem so se ji nogavice strgale pa okrušil lak pa ker se ji vidi narastek. Obe osebi se pritožujeta, ampak po tvoje se nihče ne sme pritoževati, a ne?[/quote]
Ne vem, zakaj se ne bi kdo smel pritoževati ?
Pritožuje se lahko vsak, saj ima vsak svoj razlog.
Forum je zaprt za komentiranje.