letošnja moda – obup
Mislim, pa kaj se gredo ti dizajnerji, a so čist na glavo padli, ali kaj.
Letošnji čevlji so namreč popolnoma nenosljivi, ali so vrtoglave pete vsaj 10 cm + platforma, ali pa popolnoma brez. Nekje vmes, pa da je kolikor toliko moderno, ni šans. Da o cenah ne govorimo, pod 70 €, nič kakovostnega, usnje od 100 € naprej. Če imaš pa še malce širšo nogo, si pa itak obsojen na dolgočasno klasiko.
Beda od bede.
Tiste, ki hodite po nakupe v Avstrijo ali Italijo, je tam kaj drugače? Se najde tudi kaj modernega in nosljivega?
Potem pa še nekatere v teh špičakih hodijo, kot bi se na kol nabile.Ko bi vedele, kako so smešne.Jaz osebno se z modo čevljev sploh ne obremenjujem.Kupim čevelj, ki mi “objame” nogo, gre k kavbojkam in ga lahko nosim dalj časa(sezon). Brez visokih pet, debelih podplatov in stisnjenih mučilnih naprav pa res lahko živim. Važn je, da so udobni in čisti.
“za povrh” imam isti problem. Čevleji št. 35, izbira nobena. 🙁
zadnjič sem sicer kupila ene kar lepe čeveljce v Peku in Alpini, tudi po katalogih sem že naročevala, največkrat pa v stilu balerink kupim kar v štacuncah z italjansko robo v centru LJ, so mi tudi št. 36 prav. Samo te balerinke so bolj tako, za eno sezono, cena je namreč cca 20 evrov.
Če sem ti kaj pomagala s tem
Forum je zaprt za komentiranje.