Letos pa bolj poka kot lani
K nam hodi en zunanji muc, se ne pusti prijeti, pustim mu brikete pa vodo. Pokajo že tri dni in maček že glih tolk cajta sklede ni spraznil. Pravijo, da je s polno ritjo, ki so si jih obložili v času korone, lažje spat kot z lačno menda.
Naj jim kaj v riti razpoči s tem pokanjem. Zdele tresla, kot bi se vojska pogovarjala s puškam
Pirotehnika, 31.12.2021 ob 19:20
Že zdaj bolj poka kot lani ob polnoči! Pa sem mislila, da se je folk le spametoval glede pirotehnike. Razočarana. ?
Meni se be zdi ponavadi je oo 15 dec bilo kot na fronti, letos tega nisem slisala. Tu, kjer smo v tem trenutku, nj nibenefa in civilizacija je 30min stran z avtom taj da kak je danes ne bi vedela.
Anonimno 9297, 31.12.2021 ob 23:31
Več denarja imajo ljudje za već neumnosti ga porabijo. Sam ne bi vrgel petarde ali rakete, če bi mi kdo plačal ne pa da bito kupoval.
Imaš prav – gre večinoma za nižji do srednjekastni razred. Slišim tukaj po našem koncu; nikoli ni bilo toliko razpaljotke kot dosedaj; očitno tudi alkohol dela svoje, pa na tak načinsproščajo svojo agresijo nad situacijo, v kakršni smo. Pa določena mladunčad je tudi sedaj oliko velika, da že sama lahko prižika strelne baterije in strelne pištole.
Naša kužika se me je tiščala že včeraj celi dan, tudi sedaj, 2cm za petami mi je. Se cartava, mečkava, prav s tačko me prosi, da naj bom ob njej. Še na WC mi sledi. Ven tudi pod razno danes ne, še kakat noče it ven…. Verjamem, da je tole razpaljivanje zanje smrtni strah. Veliko denarja se takole sedajle spušča v zrak po nepotrebnem -pregovor pravi, da kadar imajo otroc’ dnar’, so kramarji bogat ‘.
Forum je zaprt za komentiranje.