Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice letos ne bo bazenov, morja, koncertov, letenja v tuje drzave

letos ne bo bazenov, morja, koncertov, letenja v tuje drzave

je vceraj rekel virolog v nemski pogovorni oddaji…to imate sedaj tisti, ki podpirate karanteno in se pustite farbat

za kako ceno bo prezivelo par starih ljudi, ki so ze itak imeli dovolj od zivljenja, za razliko od mlajsih? za to da bomo ostali trpeli…neverjetno

ampak res vse to odpade..

Jaz bom šla in na morje v tujino in na bazen, tega mi nihče ne more preprečiti.

Nc hudga. A je treba met skoz razkosje?

no … upam da se moti 🙂

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Taki ste tudi prinesli in raznesli virus k nam.

Ljudje ste res nepoboljšljivo slaboumna čreda. Na vseh koncih sveta napovedujejo najhujšo gospodarsko krizo v zadnjem stoletju, vi pa še kar sanjarite, kako boste z nizkocenovniki frčali po svetu in brezskrbne turiste izigravali.

Saj ne morejo vedet. Povsod se krivulja obrača navzdol. V tem tempu junija virusa ne bo nikjer več. To je še mesec in pol. Ker poletje ni ugodno za okužbe, bodo čez poletje vzpostavili lete, na zimo pa mogoče spet omejili. To je moje mnenje. Nobenega razloga, zakaj ljudje ne bi hodili na dopuste. Seveda pa jih bo manj, ker jih pol ne bo upalo nisi nosu pomoliti iz hiše, kaj šele, da bi šli v drugo državo.

upam da res, mi bi šli v španijo, jul/avg..

A seveda ti ne more. Boš se šla ilegalno migrantko, ker drugče bo težka?

Ja ja, zmešane betice še niste dojele, da je z masovnim turizmom in potovanjci praktično konec? Po karanteni se bodo šele zaostrile razmere povsod, pa ne zaradi virusa.

Joj, ojoj. Zdaj če ne boš šla enkrat na dopust in na morje bo konec sveta ali kaj? Nekateri nikoli ne hodimo, pa nam nič ne manjka. Znamo uživat tudi doma, z družino, z ljudmi, ki jih imamo radi.

Sam mimogrede nisem bil na morju 20 let. V življenju se je treba prilagajat in podrejat. Nisi samo ti in tvoj ego.

Če bo meja zaprta, pa letala ne bodo letela. Peš? Bazeni pa tudi ne bodo obratovali. Bazen, edino če imaš svojega na lastnem dvorišču.

Nekateri res ne razumete, da nič več ne bo tako, kot je bilo.

Točno to. Za hrano in golo preživetje ne boste imeli. Verjetno tudi hudo pomankanje osnovih stvari in živil. Vi pa sanjate o dopustu?

Veseli boste, če boste sploh preživeli naslednje dve leti.

Če bo meja zaprta, pa letala ne bodo letela. Peš? Bazeni pa tudi ne bodo obratovali. Bazen, edino če imaš svojega na lastnem dvorišču.

Nekateri res ne razumete, da nič več ne bo tako, kot je bilo.
[/quote]

In hvalabogu! Preveč je bilo tega, kolk se je samo zrak spucal v teh par tednih ko ni več nepotrebnega frfotanja po svetu. To je treba kar trajno ukinit!

Pametni (in varčni) bomo šli na Cres, na Lošinj. Tako, kot hodimo že leta. Tudi zaradi bližine.
Lošinj pa je, glede na klimo, sploh “najboljši” otok za ljudi z respiratornimi težavami, astmo.

Do Lošinja sem prispel v predkorona časih v 4.15 ure.
Se zna zgoditi, da bodo cene letos v glavni sezoni kakih 30% nižje, v polni sezoni torej apartma za 35, 40 evrov na dan. Običajna cena v juliju in avgustu je sicer 50-65€.

Sem registriran na Mon-u in če vas zanima kakšen kontakt s kakšnim preverjenim domačinom, ki bo oddajal, mi pišite v ZS.

Ali pa kontaktirajte na e-mail: lepotni.popravki@gmail.com

Mali Lošinj, posneto proti večeru:

[img]http://shrani.si/t/Z/f/4CMMLHLB/p1140186resize.jpg[/img]

Ja ja, zmešane betice še niste dojele, da je z masovnim turizmom in potovanjci praktično konec? Po karanteni se bodo šele zaostrile razmere povsod, pa ne zaradi virusa.
[/quote]

Kje sem pa omenila masovni turizem? Ampak med masovnim turizmom in strogo karanteno je še cela mavrica, ne? Jaz potujem že 25 let in to, kar se je razmahnilo v zadnjih letih, ni bilo za nikamor. Je že okej, da se oklesti. Nimam nič proti, če ne bomo hodili drug po drugem.

In hvalabogu! Preveč je bilo tega, kolk se je samo zrak spucal v teh par tednih ko ni več nepotrebnega frfotanja po svetu. To je treba kar trajno ukinit!
[/quote]

Mi gremo. Ljudje potujejo, delajo, se zabavajo, uživajo. Vi bodite doma. Noben vam ne brani.

Mi gremo. Ljudje potujejo, delajo, se zabavajo, uživajo. Vi bodite doma. Noben vam ne brani.
[/quote]

Saj ravno zato, zaradi takih egoistov ki samo na svoj užitek mislijo, bo nujno treba uvesti diktaturo.

[/quote]

Kam boste potovali? V sosednjo občino? Če bodo meje zaprte. In verjemi, da bodo ostale še dolgo časa. Dovolj je bilo letanja po svetu.

Kam boste potovali? V sosednjo občino? Če bodo meje zaprte. In verjemi, da bodo ostale še dolgo časa. Dovolj je bilo letanja po svetu.
[/quote]

Točno tako. In tudi če zblojena evropa odpre meje, jih pa Azijci ne bodo. Oni niso zblojeni.

No, gre za par starih in odsluzenih ljudi le do takrat, dokler kdo od teh starih in odsluzenih ni tvoj stars…

Resno je totalno nesprejemljivo da se stari ljudje kar prostovoljno ne odrečejo življenju da boš ti lahko na bazenu. Groza od groze. Kako nepravično do tebe. Ne vem kaj sploh hočejo te starine, saj so preživeli dve vojni, par recesij….kk nimajo dost.

Julija bo konec z ukrepi. Najkasneje. Do takrat bodo že vse države dosegle vrh.

Ti stari bogatuni, ki so si nagrebli in odločajo o svetu, nas bodo zdaj držali v karantenah, brezposelnosti in revščini, samo da jih ne bi dosegel kakšen virus. Žrtvovali bi sedem milijard življenj, da še nekaj časa ohranijo tista svoja zavožena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close