letni dopust
Prosila bi za mnenje koga, ki se na ta del zakonodaje res spozna. Brez zamere ostalim:)
Situacija je taka:
novembra 2006 sem nastopila z bolniško
v letu 2007 sem koristila 14 dni letnega dopusta nadaljeva z bolniško in 1.7. nastopila s porodniško
V kolikor bi šla 29.6. v službo (2 dni prej) ali imam pravico do preostalega letnega dopusta.
V kadrovski so mi dali namreč dva odgovora. Prvi, da v letu 2007 mi ne pripada celoten dopust saj nisem delala niti en dan. Drugi, da se mi dopust iz leta 2007 ni prenesel v leto 2008(do junija) ker nisem delala niti en dan.
Kaj pravi zakon pri tako dolgi odsotnosti iz službe? Podjetje je trenutno v prisilni poravnavi in na veliko odpuščajo kjer lahko. Zato prosim za res točne odgovore, da se ne bi kaj izpostavljala brez potrebe.
Hvala:)
Malo morgen, da ti ne pripada. Tudi jaz sem bila celo nosečnost na bolniški-na začetku prejšnjega leta,še prej koristila cel star dopust, šla na porodniško proti koncu leta, pa sem normalno dobila odločbo februarja letos, da mi pripada 26 dni dopusta. Ne spoznam se sicer na zakonodajo, vendar se mi potem tvoja situacija ne zdi skladna s tvojo – pa bi morala biti. Menim, da nimajo prav in da ti še kako pripada. Naj me kdo popravi, če se motim.
Zakon o delovnih razmerjih:
8. LETNI DOPUST
159. člen
(trajanje letnega dopusta)
(1) Delavec ima pravico do letnega dopusta v posameznem koledarskem letu, ki ne more biti krajši kot štiri tedne, ne glede na to, ali dela polni delovni čas ali krajši delovni čas od polnega. Minimalno število dni letnega dopusta delavca je odvisno od razporeditve delovnih dni v tednu za posameznega delavca.
(2) Starejši delavec, invalid, delavec z najmanj 60% telesno okvaro in delavec, ki neguje in varuje otroka s telesno ali duševno prizadetostjo, ima pravico do najmanj treh dodatnih dni letnega dopusta.
(3) Delavec ima pravico do enega dodatnega dneva letnega dopusta za vsakega otroka, ki še ni dopolnil 15 let starosti.
160. člen
(določanje trajanja letnega dopusta)
(1) Daljše trajanje letnega dopusta, kot je določeno v prejšnjem členu, se lahko določi s kolektivno pogodbo ali pogodbo o zaposlitvi.
(2) Prazniki in dela prosti dnevi, odsotnost zaradi bolezni ali poškodbe ter drugi primeri opravičene odsotnosti z dela se ne vštevajo v dneve letnega dopusta.
(3) Letni dopust se določa in izrablja v delovnih dnevih.
(4) Kot dan letnega dopusta se šteje vsak delovni dan, ki je po razporeditvi delovnega časa pri delodajalcu za posameznega delavca določen kot delovni dan.
161. člen
(pridobitev pravice do letnega dopusta)
Delavec pridobi pravico do celotnega letnega dopusta, ko mu preteče čas nepretrganega delovnega razmerja, ki ne sme biti daljši od šestih mesecev, ne glede na to, ali delavec dela polni delovni čas ali krajši delovni čas od polnega.
162. člen
(pravica do sorazmernega dela letnega dopusta)
(1) Delavec ima pravico do izrabe 1/12 letnega dopusta za vsak mesec dela v posameznem koledarskem letu:
– če v koledarskem letu, v katerem je sklenil delovno razmerje, ni pridobil pravice do celotnega letnega dopusta,
– če mu preneha delovno razmerje pred potekom roka, po preteku katerega bi pridobil pravico do celotnega letnega dopusta,
– če mu delovno razmerje v tekočem koledarskem letu preneha pred 1. julijem.
(2) Pri izračunavanju sorazmernega dela letnega dopusta se najmanj polovica dneva zaokroži na cel dan letnega dopusta.
163. člen
(izraba letnega dopusta)
(1) Letni dopust je mogoče izrabiti v več delih s tem, da mora en del trajati najmanj dva tedna.
(2) Delodajalec je dolžan delavcu zagotoviti izrabo letnega dopusta do konca tekočega koledarskega leta, delavec pa je dolžan do konca tekočega koledarskega leta izrabiti najmanj dva tedna, preostanek letnega dopusta pa v dogovoru z delodajalcem do 30. junija naslednjega leta.
(3) Delavec ima pravico izrabiti ves letni dopust, ki ni bil izrabljen v tekočem koledarskem letu zaradi odsotnosti zaradi bolezni ali poškodbe, porodniškega dopusta ali dopusta za nego in varstvo otroka, do 30. junija naslednjega koledarskega leta, če je v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal vsaj šest mesecev. Če je delavec v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal manj kot šest mesecev, ima pravico izrabiti letni dopust v skladu s prejšnjim odstavkom.
(4) Delavec, ki dela v tujini, lahko v celoti izrabi letni dopust do konca naslednjega koledarskega leta, če je tako določeno s kolektivno pogodbo delodajalca.
Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o delovnih razmerjih (ZDR-A)
68. člen
V 160. členu se doda nov drugi odstavek, ki se glasi:
»(2) Delodajalec je dolžan delavce najkasneje do 31. marca pisno obvestiti o odmeri letnega dopusta za tekoče koledarsko leto.«.
Dosedanji drugi, tretji in četrti odstavek postanejo tretji, četrti in peti odstavek.
69. člen
V 162. členu se doda nov drugi odstavek, ki se glasi:
»(2) Če delavec med koledarskim letom sklene pogodbo o zaposlitvi z drugim delodajalcem, mu je vsak delodajalec dolžan zagotoviti izrabo sorazmernega dela dopusta glede na trajanje zaposlitve delavca pri posameznem delodajalcu v tekočem koledarskem letu, razen če se delavec in delodajalec dogovorita drugače.«.
Dosedanji drugi odstavek postane tretji odstavek.
70. člen
V 163. členu se v tretjem odstavku črta drugi stavek.
Pa še iz ZDR: (ni novejših sprememb)
193. člen
(pravica doječe matere)
(1) Delavka, ki doji otroka in dela s polnim delovnim časom, ima pravico do odmora za dojenje med delovnim časom, ki traja najmanj eno uro dnevno.
(2) Pravica do nadomestila plače za čas odmora po prejšnjem odstavku se uresničuje v skladu s predpisi, ki urejajo starševski dopust.
115. člen
(starši)
(1) Delodajalec ne sme odpovedati pogodbe o zaposlitvi delavki v času nosečnosti ter ves čas, ko doji otroka, in staršem, v času, ko izrabljajo starševski dopust v obliki polne odsotnosti z dela.
(2) Delavcem v času iz prejšnjega odstavka ne more prenehati delovno razmerje zaradi odpovedi delodajalca. Če delodajalec ob izreku odpovedi ne ve za nosečnost delavke, velja posebno pravno varstvo pred odpovedjo, če delavka takoj oziroma v primeru ovir, ki niso nastale po njeni krivdi, takoj po prenehanju le-teh obvesti delodajalca o svoji nosečnosti, kar dokazuje s predložitvijo zdravniškega potrdila.
(3) Ne glede na določbe prvega in drugega odstavka tega člena delodajalec lahko odpove pogodbo o zaposlitvi in delavcu lahko preneha delovno razmerje, po predhodnem soglasju inšpektorja za delo, če so podani razlogi za izredno odpoved ali zaradi uvedbe postopka za prenehanje delodajalca.
In sprememba:
49. člen
V 115. členu se na koncu prvega odstavka črta pika in doda besedilo »in še en mesec po izrabi tega dopusta«.
V drugem odstavku se črta drugi stavek.
Doda se nov tretji odstavek, ki se glasi:
»(3) Če delodajalec ob izreku odpovedi oziroma v času odpovednega roka ne ve za nosečnost delavke, velja posebno pravno varstvo pred odpovedjo, če delavka takoj oziroma v primeru ovir, ki niso nastale po njeni krivdi, takoj po prenehanju teh, vendar ne po izteku odpovednega roka, obvesti delodajalca o svoji nosečnosti, kar dokazuje s predložitvijo zdravniškega potrdila.«.
Dosedanji tretji odstavek postane četrti odstavek.
Fikreta je bilo pri tebi tako, da v koledarskem letu nisi delala niti en dan?
Barca hvala za zakon, bi pa vseeno prosila kakšno, če mi ga razloži glede na moj primer.
Mogoče še podatek, da zaposlena sem za nedoločen čas. Poleg osnove dopusta imam še dodatne dni za delovno dobo, nočno delo, deljeno delo in težavnost dela. Predvidevam, da mi zadnji dodatki ne pripadajo saj v teh pogojih dejansko nisem delala niti en dan. Kako je pa z osnovo?
Moje mnenje (nisem pravnica); tudi če greš v službo 29.6., ti star dopust propade, kajti v letošnjem letu moraš do 30.6.porabiti ves ostanek lanskega dopusta.
Letošnji pa ti pripada celoten, ker za pravico do tekoče dopusta ti je pomemben 161.člen ZDR, ki govori samo o delovnem razmerju (ki ti ga porodniša ne prekine!) in ne o prisotnosti na delu.
kitty, prejšnje leto sem delala samo januarja, in konec. Koristila sem cel dopust za tekoče leto, kar takoj- 25 dni, potem bolniška, nato porodniška. In letos februarja sem prejela odločbo za 26 dni dopusta, pa bom itak celo leto na porodniški in pa na koncu koristila še ves dopust, 26 dni, torej bom šla delat recimo decembra. Pa bom zihr dobila drugo leto feb. spet odločbo za celoten dopust, ker ne glede na vse, kot pravi Barca – zakon ne govori o prisotnosti na delu.
Saj je prav tako, lani si delala, pokoristila dopust in šla prek bolniške v porodniško.
Letos ti spet pripada celoten dopust, saj si v rednem delovnem razmerju brez problema letošnji dopust pokoristiš letos.
Problem bi bil le, če bi prišla iz porodniške npr. decembra in bi želela ves dopust prenesti v 2009.
Tudi ce bi bila celo leto na porodniski, bi ti pripadal celoten dopust. Ampak po zakonu ga moras 10 dni porabiti v letu, ko ga dobis, vse ostalo lahko preneses v naslednje leto in izkoristis v prvi polovici leta.
Po novem lahko porodnisko prekines 75 dni pred koncem, porabis dopust in gres spet nazaj na porodnisko, lahko tudi po dnevih.
Potem pa ti v naslednjem letu spet pripada celoten dopust plus dodatne dan za otroko do 15 let.
Kitty, preveri, po novem lahko, morda se lahko dogovoris tudi za nazaj, odvisno, koliko so fleksibilni na obali. Sem ravno spet oddajala papirje za porodnisko, pa te zdaj ze na nactku prasajo, ali bos prekinjal in prenasa dopust. Poglej na tole: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/starsevskoVarstvo.asp
Ce bi veljalo, prekines, gres na preostanek lanskega dopusta (celoten minus 14) dni, pa morda se del ali celotni letosnji, potem pa nazaj. Ampak zavedaj se, da bos v tem casu na placilni listi od delodajalca, kar mu morda ne bo ravno vsec, imas pa do tega absolutno pravico.
Kitty, moj primer:
– septembra 2006 sem šla na bolniško do nastopa porodniške
– februarja 2007 do februarja 2008 sem bila na porodniški – torej niti 1 dan v letu 2007 nisem delala
– za letos mi je ostal ves dopust iz leta 2007, minus 10 dni, ki jih nisem mogla porabit lani + ves letošnji dopust. Ves lanski dopust mi je pripadal zato, ker je bil vezan na to, da si zaposlen (imaš pogodbo o delu), ne pa koliko si dejansko delal.
– lanskega moram porabit do konca junija
So pa (mensezdi) lani spremenili zaklon o del. razmerjih in so spustili en stavek ravno tam, kjer govorijo o izrabi lanskega dopusta, tako da je sedaj malo bolj dvoumno, kot je bilo prej in si različni delodajalci razlagajo vsak bolj po svoje.
Forum je zaprt za komentiranje.