Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice letalske karte – prodam

letalske karte – prodam

Pozdravljeni,
na Lufthansi imam dovolj miles&more pik, ki jih lahko koristi tudi kdo drug. Najboljšemu ponudniku prodam zastonj let z Lufthanso kamorkoli po Evropi, karte veljajo tudi za connecting flighte z Lufthanso, najbližji letališči sta Graz in Zagreb.
Začetna cena za karto po Evropi – 50.000 SIT(možen polet tudi v Istanbul)
Začetna cena za Sev. Afriko – 75.000 SIT (Egipt, Etiopija, Azerbejdžan, Eritreja, Gana, Iran, Izrael, Jemen, Jordanjija, Kuwait, Libanon, Maroko, Nigerija, Oman, Savdska Arabija, Sudan, Sirija, Tunizija)
Začetna cena 90.000 SIT (Indija, Kanada, Mauritius, Mexico, Namibija, JAR, USA, Zimbabve).

Sami morate doplačati letališke takse. Milje prodam najboljšemu ponudniku.
Moj email: panks@siol.net

lp, Primoz

Zdravo Primož!
Zanimam se za letalsko karto v Mexico City. Povej mi prosim kolikšna je zaenkrat cena.
Ali je možno leteti v Mexico City in nazaj nekje iz Californije(USA). Odhod:23.11.2002, vrnitev: cca. 31.01.2003

lp, Dejan

Pozdravljen Dejci,
Ne vem, ali je možno leteti nazaj iz različne lokacije, mislim, da ne. Sam sem milje izkoristil za polet v Istanbul in ni bilo nobenih težav.
Cena: za milje ti računam 80% najnižje cene. Mislim, da je do novembra še dovolj časa, da uredimo rezervacije. Če si dalje zainteresiran, mi pošlji mail s tvojim predlogom za ceno + GSM, potem pa greva lahko skupaj rezervirat karte na Lufthanso v LJ- Gosposvetska.

lp, Primož

hojla.

mene bi pa tole zanimal za srednjo ameriko…sam se mi zdi da lufthansa ne potuje tja…. ideja?

Lufthansa leti samo v Mehiko in južno Ameriko, za južno Ameriko nimam dovolj milj, možen je samo smart program, kar pomeni, da lahko karto rezerviraš komaj en teden pred odhodom, kar pa verjetno ni posebej privlačno…
lp, Primoz

Primož zelo sem zaiteresiran za karto, vendar imam v mislih več različnih opcij in bi bilo lažje kontaktirat preko telefona. Prosim pokliči me!! Moj gsm:041/322-185
lp, Dejci

res kul ad nekdo takole prodaja…..samo ko nimam nikamor namena leteti…..
no vseeno me zanima za severno nemčijo, da grem k frendu.

No, stvar je taka. Enkrat decembra oz. januarja se bom odpravil v Afriko (UGANDA). Zanima me če so kakšne variante nakupa pik za to destinacijo. In seveda koliko bi to prišlo.
lp Matjaž

Lufthansa leti samo v JAR, Namibijo in Zimbabve, če si zainteresiran za to, je cena karte 80% od cene najcenejše.

lp, Primoz

Hojla Primož!
V mojem prejšnjem mailu sem ti pustil tel. št. (041/322-185), da bi sem po tel. pogovorila glede let. kart. Daj prosim pokliči ali pa mi sporoči tvojo tel. št. pa bom jaz poklical tebe.
lp, Dejci

ŽIVIJO!

ZANIMAM SE ZA LET V INDIJO(DELHI,BOMBAY….).sPOROĆI MI CENO KARTE,PA SE LAHKO KEJ ZMENIVA(ZADEVA ME ZELO ZANIMA KER GREM V KRATKEM DOL.

Pozdravljen,
moj mobi je 031 333 027, za karto ti računam okoli 80% cene, ki bi jo plačal sicer.
lp, Primož

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close