Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice letalska povezava cleveland-slovenia

letalska povezava cleveland-slovenia

Lep pozdrav,
A mi kdo lahko pomaga…kam naj se obrnem za poiskat letalsko povezavo Cleveland-Ljublajna? (poleti, julija).
Vem da direktnih letov verjetno ni. Kaj pa kakšna druga, bližnja letališča? Avstrija, Trst, Zagreb, Benteke…??
Malo sem iskala po internetu, vendar nisem našla še nič.

A mogoče še kdo ve katera agencija v Sloveniji ponuja najcenejše rentanje avta?

Hvala,
LP

Zdravo,

Hmmm dvomim, da boš našla direktno povezavo tudi iz ostalih okoliških letališč, ki si jih omenila. Definitivno te bo pot zanesla preko enega od evropskih letalskih vozlišč (London, Frankfurt, Paris,….). Zdaj, če sem prav razumel ti potuješ iz ZDA v Slo.? V tem primeru ti pa težko svetujem kje v ZDA kupit vozovnico mislim, da bi to morala bolje vedeti od mene;) Drugače pa se obrni na katerokoli agencijo, ki prodaja letalske karte. Če si še študentka definitivno poizkusi pri STA, ker utegneš dobiti cenejšo vozovnico.
Drugače pa še malo poglej na netu.

lp

Hvala za odgovor.

Ja, sej nisem niti imela v mislih direktne povezave. Ker vem da verjetno ne obstaja. Vem, da je nujno iti preko enega večjega evropskega letališča. 🙂
STA ne pride v poštev, ker to rabim za več ljudi, ki niso več študenti (+otroci).

A mogoče veš katera agencija bi bila najcenejša za rentat avto?

Jaz sem pred dvemi leti sicer šla obratno smer: Slovenija – Cleveland. Šla pa sem: Brnik – Budimpešta, Budimpešta – New York City, NYC – Cleveland. DO NYC sem šla z Malev air (madžarski prevoznik – je bil najcenejši), od tam naprej pa z Continental airlines. Med temi dvemi mesti leti vsakodnevno veliko družb, tak da si poglej mal na netu (lahko na yahoo travel al pa www. expedia.com) pa boš videla in primerjala malo cene. Kolikor se spomnim, sem jaz za povratno karto NYC – CLE dala okrog 150 dolarjev.

Zdravo,

Ni obvezno biti študent, če kupuješ karto pri STA. Prodajajo tudi redne letalske karte za neštudente. Tako da vseeno poizkusi. Glede rentacar agencije ti pa res ne znam svetovat, ker se nikoli nisem poglabljal v cene ali najemal avta.

lp

Hvala obema za odgovor!

poglej na skybargains.co.uk, do londona , ce nisi omejena casovno so vcasih hude cene….iz londona pa itak ni vec taksen problem…..ajdi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close