Najdi forum

letalska karta

pozdravljeni,
zanima me, bila sem na spletni strani odklop-a, ker sem se zanimala za letalsko karto do dominikanske, ceno so imeli pbr. 68000 sit, zdej pa mene zanima , ker je to last minute ponudba in sicer je let 5.maja, a je to cena za enosmerno ali povratno letalsko karto in ali so cene letalskih kart vedno mišljene za povratno, če ne piše drugače??
za odgovor se vam najlepše zahvaljujem
lp Cat24

ojla!
kakor jaz razumem sistem odklopa, je to cena za povratno karto in sicer velja karta le 14 dni, kar pomeni, da se moraš vrniti v roku 14 dneh.

upam da sem ti prav razložila sistem.

lp eva

Ja, to je cena za povratno vozovnico (zakaj bi sicer karta imela rok trajanja, če je datum odhoda že določen ;-)). Na strani lahko za vsako karto tudi že preveriš kdaj imaš polet (čas odhoda in prihoda). Pa

Zgleda, da so res vse karte na Odklopu povratne. Vsaj do sedaj še nisem videl druge opcije.

PS: Pri vseh kartah so v končni ceni že vključene vse letališke takse in zavarovanja!
Karto dobite po pošti, v primeru da je do odhoda manj kot 10 dni, pa jo dvignete na letališču.
(če si slučajno spregledala)

LP, Samo

hvala eva, hvala samo
ja, p.s. sem videla, hvala za obrazložitev in lep pozdrav

Kako je z rezervacijo na daljši časovni termin ?
Zanima me povratni let; Ljubljana – Montreal
odhod 01.08.2005 povratek 20.08.2005 ( dan gor, ali dol )
cena letelske karte ( 3 osebe ).
lp. Danilo 11.05.04

Pozdravljeni,

zanima me cena letalske karteiz Benetk ali Dunaja v Peru – Lima in sicer: odhod 24.7.2004 in prihod 14.8.2004.

Hvala vnaprej in lep pozdrav,
Alena

Pozdravljeni.

Nujno potrebujem informacijo o letalski karti pri vas in sicer za 23. Junij 2004. Želel bi kupit takoj, in sicer povratno do Miamija. Ndvse vam bom hvaležen.

Robert.

Spostovani,

9. septembra za cca 3 tedne potujem v Chile. Potrebujem dve letalski vozovnici in me zanima, ce imam po vasih izkusnjah sploh kaksno moznost, da dobim last minute ali vsaj malo cenejso karto.

Hvala in lep pozdrav!

Katarina

Zanima nas letalski prevoz na relaciji Metliki najbljižje letališče do Barcelone in nazaj
Datum odhoda: 1. 9. 2004
Datum povratka 7. 9. 2004
Število oseb: 9 (4 mlajši od 25 let)
Imamo dodatne prtljago (noše, instrumenti – največji je bas)
Seznam s pravimi imeni po 15. 8. 2004

Lep pozdrav Stane Križ za MFS Ivan Navratil Metlika

zanimam se za najcenejso varijanto letalskega prevoza iz cimbljizjega letalisca iz slovenije do kraja ob crnem morju in sicer:KRASNODAR ali SOCI. ze v narprej se vam zahvaljujem. datum odhoda ni pomemben.

Tina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close