Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice letalska karta za tajsko

letalska karta za tajsko

s punco potujeva letos poleti na tajsko.

zanima me, kje dobiti najbolj ugodno letalsko karto za bangkok? klical sem na STA Lj in ponujajo eno možnost za 171 jurjev, vendar je karta omejena na en mesec in potuje se iz minhna.

turkish airlines ponuja STA za 207 jurjev iz ljubljane omejena karta na 45 dni, kar je ok. vendar ko sem gledal prek spletne strani prevoznika, je karta 192 jurjev, se pravi ceneje kot preko STA, problem je, ker ne vem kje in kako bukirati.

pozna kdo od vas kako boljšo varianto?

hvala za odgovore!

LP L

Poglej na http://www.odklop.com

hej, ratluk!
jaz tudi potujem julija na tajsko pa sem gledala karte pri STA, pa je cena ponavad okrog 140k brez taks iz lj – a to pomen, da so se cene tok dvignle?? k na internetu so zaenkrat samo karte, k veljajo samo do konca marca pa je cena 121k iz zagreba…
no, če najdeš kaj poceni, prosim obvesti… če pa js kaj najdem, pa tud zveš:)
fajn bodi!

ps. kdaj pa odpotujeta? mi bomo verjetno dol julija…

Meni so poceni karto za Tajsko zrihtali na Explori Nova Gorica. Pokliči in vprašaj. Lep pozdrav.

Jst bi na tvojem mestu z nakupom karte se malo pocakala…se posebno, ce vama je vseeno ali letita 3 dni prej ali kasneje…cena te karte je namrec cist previsoka. Mogoce se splaca mal cekirat odklop.com , kjer se cene spreminjajo z dneva v dan.
Lp

poglej si tale link…

http://www.restplatzboerse.at/reise/flug/thailand/bangkok.html

lp

kakor so mi rekli na STAju se za večino let. prevoznikov začne top sezona s 1. julijem. pred tem so karte cenejše. pol drug problem je, da večina kart traja do enega mesca, kar mi je premalo.

A ima kdo izkušnje s čakanjem na last minute, načeloma mi je vseen za tiste +- tri dni ali kak dan več. pa če te lastminute karte trajajo več kot en mesec?

LP L

barbs, velja 😉 v slogi je moč!

Racunaj na to, da je takrat visoka sezona (leti bodo polni) in da ni nujno, da bodo kaksne ugodne last minute. Poleg tega je na npr. Odklopu vecina last minute kart za manj kot 1 mesec…

hej ratluk,
kdaj poleti pa gresta vidva s punco na tajsko?? včeraj sem na odklopu mal brskala za karte (tiste za redne linije, ker ostale so pač bolj last minute varjanta in večino trajajo manj kot mesec) – odhod se mi zdi 28.6. (mogoče 27.), prihod 7.8., iz frankfurta je karta 140k iz munchna pa 145k (s taksami seveda)… meni se zdi poceni…
mi se moramo še dokončno odločit kdaj in vse, tako da moj nakup karte počaka do marca. vidva, če sta odločena, pa tako ponudbo zgrabita (no, vsaj js bi tko nrdila:)

fajn bodte!
b.

Pozdrav Ratluk,

Ce bi rad letel iz Münchna, poklici na nemsko agencijo (www.id-reisewelt.de) Zahtevaj gospod Jacqueline in ti bo poiskala pravo karto.

L.p.

K.James

mislim da je cena ok za ta čas.jaz sem potoval z malev lju. budimpesta bkk. 42dni od02.12.05.do 14.01.06 za 230.000.če je karta več kot en mesec je dosti dražja.

se da dobit tudi boljso varianto tudi ce potujes vec kot mesec – vendar z malo srece! Meni je uspelo dobiti karto za colombo, sri lanka iz frankfurta za 68.000sit (koncna cena!) od 19.11.05 do 15.1.06.s condorjem. iz columba sem pa se kupil tri polete z cathay pacific (col-sgp, sgp-bkk, bkk-col) za okoli 70.000sit (koncna cena). Se pravi 4 poleti skupaj manj kot 140.000 sit. se da! vse se da!:))
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close