Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Letalska karta za AVSTRALIJ

Letalska karta za AVSTRALIJ

Zdravo,
če mi lahko kdo svetuje kako in kje dobiti najugodnejšo letalsko karto za Avstralijo.
Hvala za info.
Pot

Jaz sem najprej kombiniral Ryan air do Londona in potem z Britsh A do Avstralije, potem pa sem dobil skoraj za enako ceno polet Austrien iz Benetk. Občasno imajo ugodne ponudbe. Karta se ni pretirano podražila, močno so se podražile letališke pristojbine.

Jst sm jo kupila na odklop.com.
Od vseh variant je bila tam najceneje.
V

zagotovo na odklopu ni najcenejša varianta, ker odklop samo posreduje karte po večini nemških pot. agencij, je pa najlažje dosegljiva-z najmanj napora!
lp

Tole pa ne bo držalo!
Od vsega kar smo prečekirali (tudi na nemških spletnih straneh),
je bilo pri Odklopu najcenejše.
No Periegates povej za koliko denarja bi ti našel letalsko karto in kje
od sredine avgusta pa do sredine septembra.
Pa da vidimo…

nočem se bost s tabo, samo mnenje sem podal. odklop sodeluje z nemškimi agencijami, to je menda razumljivo in zato dobi provizijo. verjetno je logično da slovenska agencija ne organizira najcenejših potovanj po svetu. za to nima nobenih možnosti (ekonomika). nisem napisal da je odklop dost dražji, zagotovo pa se dobi pri tistem ki organizira za kak tisočak ceneje.in nam najbližje so nemški tour operaterji. v kratkem potujem v afriko in azijo in se ukvarjam bolj s kartami za to destinacijo. ko bom pa šel v avstralijo, verjetno jeseni, pa bom malo raziskoval po netu tudi za OZ. zdaj pa žal nimam časa.
vsekakor pa ti želim da najdeš najcenejšo karto.
lp

verjamem, da želiš podat svoje mnenje,
ampak je fajn, da svoje mnenje argumentiraš s konkretno številko,
ker drugače res nima nobene teže.
v@

No, naj dodam še svojo zgodbico. Mi smo svojo varianto za Avstralijo lani dobili preko nemškega Travel Overlanda, potem pa smo preverili še direktno pri Odklopu. Ko smo mu povedali ceno, ki so nam jo punudili Nemci, je sam priznal, da take sam tudi približno ne more ponuditi…

cau!

Ja na STA majo trenutno zelo ugodne karte za Avstralijo. Do Sydneya je z Austrian airlines 170.000 SIT plus taksa, majo jih se kr neki drugih prevoznikov samo mislim da je ta najcenejsa. Seveda je pa tut fora da moras bit za tole karto star do 27 let. Majo tud redne letalske karte ki pa niso tko pocen samo se se zmarej najde kaksna k ma sprejemljivo ceno. No jst sm z njimi zlo zadovolna in za enkrat sm pr njih dobila se zmerej najcenej verjanto. Pejt na njihovo stran pocekerat al jim pa kr mail posl…..odgovorijo zelo hitro.

http://www.staljubljana.com

pa srecno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close