Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Letalska karta -J ordanija

Letalska karta -J ordanija

Zanima me ali ima kdo kak podatek, kje bi se lahko našlo čimcenejšo letalsko karto za v Jordanijo. Na STA stane celih 105.000 SIT!!!!!!

Pejt do Kompasa ali pa do pooblaščene agencije v tvojem kraju in pojd 24.10 ali 31.10 u Jordanijo z njimi – poseben čarter v Akabo + hotel NZ za 79.900,- SIT
Lahko si organizirano ogledaš petro, Rdeče morje, potapljanje, greš do Arijela Šarona,…

Zdravo,mislim,da boš najceneje prišel tako;poglej na http://www.odklop.com,za letalsko karto egipt,včasih jo dobiš že za 27000 sit,potem pa iz egipta v jordanijo,sam sem že bil v egiptu,tudi karte sem že kupoval pri odklopu,če te še kaj zanima pa le piši
PS v egiptu je sanjsko…LP

Ma dej ne seri mi s tem jurjem gor al pa dol!!!Člouk je resno uprašu!!! Jao ste eni ljudje luzerji!!!
Rekel sem, da je letalo iz LJ in leti direktno v Akabo!!! S tem tvojim sranjem katerega predlagaš pa mores jit v tujino, nato pa še presedat, iskat hotele… IDIJOTSKO

Včasih vas res ne zastopim folk?! Sej vem da je avanturistično malo bolj razumljivo, samo tvoje sranje me je pa res pogrelo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ah bom pa vsaj par drv pršparou!!! Bedak

glede na to, da je 105.000 drago, tud 79.900 ni poceni (pa še vezan si na en hotel).

Med 27.000 in 79.900 pa je mal večja razlika kot jurja (52,9 jurjev).

Pač ne boš dobil svoje provzije pr kompasu…

Aja, pa še nekaj. Ko me nekdo označi za idiota, bedaka ali kaj podobnega vedno pomislim na angleški pregovor ‘It takes one to know one.’

Kompas itak SUX bedak. Hotu sm sam povedat kje bi dobil dobro pa pocen varjanto brez fijakanja, klošar Luka.

Ajd marš zdej

klošar…
Takes on to know one…

Jol kolk smo izvirni “Takes on to know one”. Maš številko IQ tolko kot maš stopinj v svoji sobi?!

malenkost manj pravzaprav
zakaj vprašaš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close