Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Letalska karta (Easyjet)

Letalska karta (Easyjet)

Koliko prej naj rezerviram letalsko karto, če imam v planu odhod konec aprila? Gre za linijo, ki vozi 3x tedensko in sem prilagodljiva glede datuma.

Vem, da je odvisno od leta do leta… ampak sedaj se mi zdi vseeno še malo prezgodaj. Kaj pravite?

Tiste, ki imate izkušnje, lepo prosim na nasvet.:)

Čimprej, ker bo cenejša kot če čakaš do zadnjega pa še zmanjka jih lahko.

Če želiš leteti čimceneje, potem čimprej….

Ker cene so lahko: npr. 15 eur 2-3 mesece pred odhodom na želeno destinacijo in 85 eur cca 1 t teden pred odhodom….potem dodaj še “prispevek” za kos ali dva prtljage, pa če kupiš še speddy boarding, pa nanese in razlika je kar očitna.
To je tudi bistvena “politika” poslovanja in polnjenja letov. Tisti, ki prej pride (oz. kupi), ceneje melje (potuje)….

Mi vedno kupimo vozovnice vsaj 2 meseca prej

Hvala obema za odgovor!

Zdaj par dni spremljam cene in se vsak dan spreminjajo.

Včeraj je bilo dražje kot dan prej, danes je npr. spet ceneje (kot včeraj)… :))

Torej, bom kar čimprej rezervirala. Hvala!

Ja, ker je to odvisno, koliko se letalo že napolni oziroma spet sprosti, pa od nihanja cen goriva=kerozina, letaliških pristojbin…..

Razumem, hvala za pomoč!

Pa lep vikend.

Mene pa zazanima kako je z letalskimi kartami. Jo je potrebno sprintati? Karte sem že kupil kakpen mesec nazaj in si natisnil potrditveni e-mail s številko rezevracije. KAj pa sedaj?

Wass,
dobil si že potrdilo, če še nisi – boš dobil še elektronsko vozovnico, ki jo sprintaš in ti služi kot karta na letališču.

Danes em rezervirala vozovnice za London za našo familijo. Pa me zanima, ali cena vozovnice pri Easy jetu vključuje tudi letališko prisotjbino ali ne? Če ne, ali kdo ve, koliko to stane v LJ in koliko na Stanstedu? THX.

Ali lahko zaupaš, po kakšni ceni si rezervirala vstopnice za London?
Hvala in lp

Vozovnice ……Saj se razumemo, ne?

Tudi mene zanima, kakšne so cene pristojbin in kako je z zavarovanjem? Ali ga plačujete, kako je v primeru, da se na pot ne odpravimo, karte imamo pa kupljene, jih dobim povrnjene, če plačam zavarovanje?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close