Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Letalo-kaj imaš lahko poleg

Letalo-kaj imaš lahko poleg

Gremo kmalu v Turčijo na daljše počitnice. Pa me zanima kaj spada lahko med prtljago.

Predvsem me zanima kam dam osebni pribor(škarice, ščipalke), lak za lase, gel za lase, gel za tuširanje, sončno kremo…. To kaj koomplicirajo?

na letališčih nič ne komplicirajo, če daš vse to v oddano prtljago. V osebni prtljagi pa ne smeš imet doz z več kot 100ml vsebine, pa še to moraš dati posebej v prozorne vrečke, ki jih dobiš na letališču.

Ali lahko vzameš tudi kaj od hrane?
Kaj pa zdravila proti bolečinam?
Gre vse to normalno skozi ali komplicirajo?

Isto zanima mene, letim v Turčijo, torej kozmetiko (deodoranr, puder, barvico za oči) in zdravila (Lineks, Aspirin, Naklofen) naj dam v oddano prtljago in je OK ?

v oddani prtljagi je lahko vse to, tudi zdravila, glede hrane, pakirani piškoti,.. tudi ni problem.

Problem je samo ročna prtljaga. V ročni pa samo stvari iz Duty Free shopa, ki so v njihovi vrečki, pa še zalepijo jo zgoraj.

OK torej ni problema, najlepša hvala za odgovor in pomoč, da ne bo skrbi 🙂

HVALA!

a lahko imaš pri sebi ko vstopaš na letalo škatlo cigaret in npr.vžigalnik? Nekje sem slišala da vžigalice niso dovoljene pri osebni prtljagi. grem 2 na letalo pa sem že malo pozabila.

Velikokrat potujem z letalom in imam vedno s seboj cigarete in vžigalnik, pa še nikjer niso komplicirali.

Vprašala,bi ,če se lahko kupi v Mexiku npr. 10 kom.klobukov ( sombrero) in jih vzamem ,kod ročno prtljago – iz Mexika v Slovenijo ? hVALA

Vprašala,bi ,če se lahko kupi v Mexiku npr. 10 kom.klobukov ( sombrero) in jih vzamem ,kod ročno prtljago – iz Mexika v Slovenijo ? Hvala

V oddani prtljagi se ima lahko hrana ali alkohol?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close