Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek LESTVICA MOŠKIH

LESTVICA MOŠKIH

Ha ha ha…..nikol ne boš vedu…..ha ha ha

Vidiš, KIR, vsaka ki ima 5 minut časa, te takoj skuži…

Kajne, Žiži?

Do mene zagotovo ne bo tako osorna…

Slovenski:
Peter Poles
Dani Pavec
Sebastijan Cavazza
Jure Košir
Gregor Polončič
…..

Plus vsi tisti anonimni, k jih lahko vidiš vsak dan…

Škoda Žiži, škoda. Sicer bolj zate. Ali ti ne bo hudo – nekoč boš stara postala, pa ne boš vedela kaj je super seks?

Ne UR do tebe pa ne….dokler se boš primerno obnašal….Kdor se neprimerno obnaša mu jaz takoj dam vedet, da mi to ne odgovarja…jebi ga taka sem….

Ni mi pa jasn…tamle zgoraj me Žan napada da sem, kako že, žaljiva in groba……A sem mar bila….nisem zasledila……sem pa direktna ja…morda Žan tega ne loči….

Jah veš kako je KIR, včeraj si se opisal, kako zgledaš, men pa taki ne odgovarjajo….

Čao bejba,kaj pa Jonas,ali pa Robeert Rjavec,Boštjan Romih?Kako kaj nova služba?Kako si kaj?

Daj se malo umiri kje sem te napadel in nehaj že stokati in jamrati.Piše lahko kdorkoli,karkoli in kolikor hoče.

jaz sem tudi lep.

Glede žensk je pravilo, da nikoli ne greš ven s takšno, ki je bolje oblečena od tebe. JOHN MALKOVICH

…razen pametnjakovičk?
…te pa naj bodo kar lepo tiho?

…šit…nobenga zame…sami lepi ste kle gor…:(

Daj, raje pišite še kakšne moške, ki se jih spomnite.

No, jaz dodajam še Toma Cruisa.

Se pa spomnim, da sta mi bila kot najstnici ful všeč Don Johnson in Patrick Swaizy (ne vem, kako se napiše), Zdaj so njuni časi res mimo, ampak sobo sem povsem oblepila z njunimi posterji.

LP

Partick Swayze ma se vedno zelo hud gestel…zadnjic sm ga videla poleti v filmu Dirty Dancing 2…vreden greha ja…

Bom grd, bom grd!

Glede žensk je pravilo, da nikoli ne greš ven s takšno, ki je bolje oblečena od tebe. JOHN MALKOVICH

nikar, nikar!

Je že od rojstva, je že od rojstva…

tuji – Brad PITT je brez konkurence

slvoenski : moj mož, včasih je bil tudi Košir.

1. Gale Harold (Brian v Moških Zadevah)
2. Keanu Reeves
3. Johnny Depp
4. Tom Cruise
5. Marcus Schenkenberg

Mnjamiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀

Mislim, da nisem prava…..Se opravičujem, če sem kakšni nick “ukradla”…Čeprav u bistvu nisem, pač nas je več bejb….

Jure Košir, Peter Poles, Renato Vugrinec(rokometaš), Zorman (se mi zdi, da se tak piše, pa tud je rokometaš), tujih bi se pa našlo več.

Kako se nekateri sami hvalijo !!! Zakaj le ? Morda zato, ker jih druge ne ?! Sploh pa z vprašanjem o dobrih moških nisem imela v mislih nobenih “posteljnih vrlin”, ampak samo zunanjost.

Toško…..

Renato Vugrinec in Tomi M.

Lepih je veliko…….zaželjenih?UHHHHHHHHHHHH……ene oči pa kar kličejo….tako zelo je sexibilen……a joooooooooooj
🙂

Poljub je kralj dotikov

Revca, vidim da si se prec za 5 let postarala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close