Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek LESTVICA MOŠKIH

LESTVICA MOŠKIH

Spoštovane sogovornice, mene pa zanima, kateri moški bi po vašem mnenju pristali na lestvici lepih in zaželjenih!? Ker nimam drugega dela, pač razmišljam o njih…

1. Jude Law
2. Denzel Washington
3. Johnny Deep
4. Alen Kobilica
5. Gibonni

Kaj pa slovenski moški:Tv voditelji,pevci,igralci…?

Brad Pitt – ker je eden izmed njih na katerem si lahko spočijem oči. (pač so mi bolj všeč blondinci).

Toda v zadnjem času je tu še Ben Affleck in res je, tudi Denzel Washington (edini izmed temnopoltih, ki mi je res zelo zelo všeč).

Mogoče se spomnim še koga …

LP

PS: Pa moj mož.

Men so Slovenci tko no, kaj pa vem, premalo eksotični….

Kdo od naših pa si to po tvoje zasluži?! Jaz se ne spomnem nobenega.

LP

Ja, Žiži, kaj pa jaz?? Ti si čist slepa!

Od naših, kakor sem že napisala Alen Kobilica…ampak on je že svetovljan….drugače pa, kaj pa vem….Jan Plestenjak….

Najbolj atraktiven je zame moj dragi,da ne bo pomote….

Jaz?

…že napisano…

Pošlji oblikovano (05-10-04 14:47)

KIR in UR jaz verjamem da sta vidva krasna zapeljivca, vendar vaju moje oči še nikoli niso videle, tako da….

Ne žali ljudi pametnjakovička.Če ti ni všeč,pa pojdi drugam na drug forum.

Kaj pa Jure Košir? Ni slab.

Poglej, pa boš videla. No ne njega mene!!!! Ali misliš, da bi zaradi tega “padla”?

Joj tle je spet ta kreten Žan, men se res ne da ukvarjat z njim…..

Kir jaz bi te že pogledala….ne vem pa kaj misliš s “padla”

Moj zdravnik!!!! Mljask!

Ja Žiži to, da bi si zaželela ugrizniti v prepovedano jabolko! (Seks brez ljubezni z neznancem, katerega samo nick poznaš!

ja, od smeha, od smeha, Kir

KIR prej si tinkico zapeljeval pa ti ni dala a zdej pa misliš da boš mene…..Povej…imaš kakšen kolo doma?

Ralph Fiennes
Borut Pahor
Matthew McCounaghey

Vec se pa ta trenutek ne spomnim

Kaj pa jaz?

pungartnik(rokometas)

Ja, drage dame (in gospodje), vidim, da imamo kar podoben okus. Meni so tudi všeč RALFH FIENNES, JUDE LAW, KEANU REEVES, DAVID BOREANAZ, JOHNNY DEEP, … Verjetno jih je še dosti, pa se jih tudi jaz ne spomnim. Naši fantje tudi niso slabi, velikokrat vidiš kaj pametnega, to že moramo priznati, kajne ?!

Hvala enako ,zamisli se malo.

Žiži zakaj si groba in žaljiva?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close