Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lesena miza, ki se sama dviga in odgovarja (paranormalno?)

Lesena miza, ki se sama dviga in odgovarja (paranormalno?)

OK, sicer je vse kar si napisala neumnost, ampak tole famo in idiotizem s 4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} možganov bi pa res že lahko nehali ponavljat – ker dokazano ni res!

Einstein, katerega ta pametnejši tako radi zlorabljate in se na njega sklicujete, je prav tako nekaj povedal okrog človeške neumnosti. 🙂
Verjeti v neke nebuloze in nedokazane bedarije, pa ni ravno znak in ne potrditev visokega IQ.
Vsak bedak lahko v karkoli verjame. Visok IQ ni noben pogoj. 🙂
Ti meni najprej dokaži obstoj pametne mize, pa ti bom priznal, da si pametna.

Če bi Einstein bil le vernik, bi ga brali le v religioznih spisih.

Povprečen človek pozna le do 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} stvarnosti, kar odgovovarja 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}-om uporabe možganov.
En kvantni fizik je pred dvema letoma predaval psihiatrom na enem seminarju, in mimogrede navedel tudi ta podatek:
http://www.glasbrotnja.net/prof-dr-sc-davor-pavuna-dimenzije-percepcije-ovo-sto-ce-te-cuti-danas-necete-cuti-u-medijima

V primeru, da bi uporabljali kar 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} možganov (kar pomeni, da bi poznali polovico stvarstva), bi razpolagali z ogromno psihično močjo, nepredstavljivo za ozkogledih 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Vedeti je treba, da kar je možno narediti s tehnologijo, že od nekdaj obstaja v biologiji, torej znotraj naših celic. Npr. teleskop in mikroskop razširita vidno polje v makro in mikro sfero. Ampak s točno določenimi vajami tudi z očmi vidimo v makro in mikro svet, sploh pa, ko razvijemo notranji vid, o katerem se nepoučenim niti ne sanja.
Miza najde odgovore v enotnem kvantnem polju, kjer se nahajamo vsi brez izjeme, pa če se tega zavedamo ali se ne.

Ne spomnim se vec vseh detajlov, ker je od takrat vec kot 40 let. V gimnaziji nam je sosolec en dan zacel razlagati, da lahko s svojo energijo dvignemo cloveka, stol, samo z dotikom. Seveda smo se mu vsi smejali. Ampak on je kar vztrajal, dokler ni dobil ene 3 ali 4 sosolce prostovoljce. Dotikali so se medsebojno in hkrati stola. V tistih casih so bili stoli iz masivnega lesa. Ne spomnim pa se, ce so bili v njih vijaki ali zeblji. Domnevam, da so bili. Cez zelo kratek cas se je dvignil. Potem so na stol posadili sosolko in na enak nacin dvignili stol in sosolko. Seveda smo potem hoteli vsi poizkusiti. In nam je uspelo. Zakaj, ne vem. Vem samo, da nismo dvigovali stolov s silo, ampak smo se jih le dotikali. Sprasevali pa nismo nicesar.

V angele ne verjamem, niti ne v nadnaravne sile. Verjamem pa, da znanost se ni in mogoce nikoli ne bo odkrila vseh oblik energije v vesolju in s tem na Zemlji.[/quote]

Srednješolcem se še marsikaj rado dvigne, ko se jim sošolke tega samo dotaknejo.

Hipotetično:

Tvoja partnerka, ali hči doživi težko prometno nesrečo.
Po prihodu na urgenco ugotovijo, da je klinično mrtva, vendar še 20 minut masirajo srce.
Pojavi se srčni utrip, možganska aktivnost.
Nekaj dni kasneje pride domov, poroča o tunelu, svetlobi, točno ve, kaj so reševalci, ki so se trudili okrog nje – govorili, opiše prostor, osebe, instrumente….

Kaj zdaj? Se boš od partnerke – ločil? Jo peljal v norišnico?
Se v svoji OMEJENOSTI odrekel hčerke?

Slovenski butelj OSTANE BUTELJ! Za vedno.

Ne spomnim se vec vseh detajlov, ker je od takrat vec kot 40 let. V gimnaziji nam je sosolec en dan zacel razlagati, da lahko s svojo energijo dvignemo cloveka, stol, samo z dotikom. Seveda smo se mu vsi smejali. Ampak on je kar vztrajal, dokler ni dobil ene 3 ali 4 sosolce prostovoljce. Dotikali so se medsebojno in hkrati stola. V tistih casih so bili stoli iz masivnega lesa. Ne spomnim pa se, ce so bili v njih vijaki ali zeblji. Domnevam, da so bili. Cez zelo kratek cas se je dvignil. Potem so na stol posadili sosolko in na enak nacin dvignili stol in sosolko. Seveda smo potem hoteli vsi poizkusiti. In nam je uspelo. Zakaj, ne vem. Vem samo, da nismo dvigovali stolov s silo, ampak smo se jih le dotikali. Sprasevali pa nismo nicesar.

V angele ne verjamem, niti ne v nadnaravne sile. Verjamem pa, da znanost se ni in mogoce nikoli ne bo odkrila vseh oblik energije v vesolju in s tem na Zemlji.[/quote]

Srednješolcem se še marsikaj rado dvigne, ko se jim sošolke tega samo dotaknejo.[/quote]

… paranormalno!!!

Srednješolcem se dvigne brez, da bi se jih katera dotaknila :-).

Hipotetično:

Po prihodu na urgenco ugotovijo, da je klinično mrtva, vendar še 20 minut masirajo srce.
Nekaj dni kasneje pride domov, poroča o tunelu, svetlobi, točno ve, kaj so reševalci, ki so se trudili okrog nje – govorili, opiše prostor, osebe, instrumente….

Slovenski butelj OSTANE BUTELJ! Za vedno.[/quote]
A ti se tudi imaš za nadpovprečno inteligentno, da je tvoje izražanje na tako visokem nivoju ?
Sem zdaj v dilemi, ali miza uporablja večji procent možganov, da najde vse odgovore na kvantnem nivoju, ali pa ti, ker poznaš prihodnost ?

Glede tiste svetlobe in tunela, pa je pojav že znanstveno razložen in znan vzrok za takšno doživljanje.
Le ne vidim smisla, da bi jaz, kot bedak, karkoli razlagal nadpovprečno inteligentnim. Sploh pa še vedno lahko vprašaš vsevedno mizo s kvantnimi možgani.

NE GOVORIM O MIZI!

Govorim o pojavu, ki je “znanstveno razložen”. Nekdo dejansko umre in se čez 15 minut vrne med žive. To se mogoče da znanstveno razložiti.

To pa, da je v trenutkih svoje možganske in srčeen smrti s stropa (ležal pa spodaj na mizi!) opazoval osebe, ki so se trudile okrog njega, pa ne. Pa še zaprte oči je imel, ko je ležal na mizi.

Je mogoče izpod stropa vse skupaj snemal z Go pro kamero? Ali je to zanj počel hišnik?

Je mogoče šel dva dni prej na urgenco in na luster montiral kamero z oddajnikom, v svoje možgane pa si operativno vsadil sprejemnik?

Znanstveniki, zaletite se že enkrat z vašimi butastimi glavami v zid, ker zgoraj opasanih pojavov NE ZNATE razložiti.

Ti pa odgovori, kaj boš, revež nejeverni, naredil z tebi bližnjo osebo, ki je imela tako izkušnjo?

Aha, sem vedel, da boš brez logičnega odgovora…

Hipotetično:

Slovenski butelj OSTANE BUTELJ! Za vedno.[/quote]

Težava je ker ni nikjer nobenega tunela.Človek ob pomanjkanju kisika začne halucinirat.Haluciniraš enako kot sanjaš.Ljudje gledajo knige,verjamejo veri,imajo to v spomino in nato to shalucinirajo.

Če se boš ti bal smrti,ker boš šel v pekel,boš pekel doživel kot pekel v filmih in v verskih knjigah,čeprav vemo da pekla ni.Prav tako vemo da ni nikjer nebes,nobenega tunela.Je le višja intetiteta ki nas spremlja in odloča a smo pripravljeni na višji nivo ali smo še evdno prenevarni celotnemu vesolju in s egremo nazaj na zemljo učit.

Zanimivi odgovori in komentarji,ter mnenje nekaterih o 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} uprabe možganeov in ne verjamejo v moč človeka.Človek je tako nevarno bitje in tega sploh ne vidite?Ne vidite jedrskih konic?Okoli 20 000 jedrskih konic na zemlji.Čemu??A ne vididte vojne?A ne vidite pohlep?A ne vidite mučenja ljudi z lakoto,izmišljeno recesijo??In pol pravite da čloek nima moč?Seveda na trenutno stanje na zemlji je negativna satanova moč.

In ja kot je ena napisala.Informacije so v naših celicah,DNKju,v vesolju.Le odkrit in odklenit jih je treba.Vsak nosi informacije in ključ za DNK v sebi.Mal se pozanimajte kaj ljudje počnejo preden jih odklenejo.

Tunel ali ne, halucinacije ali ne… O tem se lahko prerekamo do nezavesti.

Je pa praktično nemogoče, da bi, tudi, če bi haluciniral (in ležal na mizi), ljudi/postopke oživljanja/aparature/izgovorjenebesede natančno videl – in slišal S STROPA….

Lahko kakšna sprejemljiva razlaga, ali pa bo odgovor: to že ne more biti?

Jaz bi si neskončno želela, da bi bil svet dober in lep, pravičen in prijeten. Da bi obstajal pravičen Bog, pomagajoči angeli, da bi naša duša živela večno…

30 let nazaj sem se ukvarjala z radiostezijo, verjela sem v bioenergijo, verjela v boljši jutri, verjela…

Zdaj nič več. Ni nič. Vse je samo v naši podzavesti, v naši nezavedni želji po dobrem in pravičnem. Nič ni. Preberite si R. Dawkinsa.

NE GOVORIM O MIZI!

Govorim o pojavu, ki je “znanstveno razložen”. Nekdo dejansko umre in se čez 15 minut vrne med žive. To se mogoče da znanstveno razložiti.

To pa, da je v trenutkih svoje možganske in srčeen smrti s stropa (ležal pa spodaj na mizi!) opazoval osebe, ki so se trudile okrog njega, pa ne. Pa še zaprte oči je imel, ko je ležal na mizi.

Je mogoče izpod stropa vse skupaj snemal z Go pro kamero? Ali je to zanj počel hišnik?

Je mogoče šel dva dni prej na urgenco in na luster montiral kamero z oddajnikom, v svoje možgane pa si operativno vsadil sprejemnik?

Znanstveniki, zaletite se že enkrat z vašimi butastimi glavami v zid, ker zgoraj opasanih pojavov NE ZNATE razložiti.

Ti pa odgovori, kaj boš, revež nejeverni, naredil z tebi bližnjo osebo, ki je imela tako izkušnjo?

Aha, sem vedel, da boš brez logičnega odgovora…[/quote]
Te ni sram uporabljat vsega, kar ti je znanost dala? Zakaj se ne odpoveš tem butastim stvarem? Kar vam znanost razloži vi nočete verjet, ker verujete.

Temu pojavu, ko svoje telo vidimo s stropa, se reče izventelesna izkušnja. Nekoč so to imenovali astralna projekcija, ker iz fizičnega telesa “odplujemo” z astralnim telesom. Vso dogajanje spremljamo s čutili tega telesa. Saj v sanjah se enako dogaja, postopek izhoda iz fizičnega telesa je isti. Po smrti tudi, samo s to razliko, da se povezovalna, srebrna nitka pretrga, ob izventelesni izkušnji in v sanjah pa ostanemo povezani z vsemi svojimi telesi.
Obstaja zapisano znanje anatomije in fiziologije človeka kot celote. Imamo 7 medsebojno prežemajočih se teles z različno gostoto, od katerih je fizično telo najgostejše. Kar pomeni, da nismo fizično telo. To je le vrhnje oblačilo duše, poleg treh redkejših, finejših teles.
Teozofi veliko pišejo o tem.

Te ni sram uporabljat vsega, kar ti je znanost dala? Zakaj se ne odpoveš tem butastim stvarem? Kar vam znanost razloži vi nočete verjet, ker verujete.[/quote]
Zgoraj, morda na prejšnji strani, je en link, do kod je danes prišla znanost. Šele takrat, ko bo znanost dohitela mistiko, lahko upamo na resničen napredek. Nič prej.
Razvoj, ki teče v smeri tehnologije, nas vodi po stranpoteh! Že v starem veku so vedeli, da se je glede razvoja potrebno poglobiti vase, kar pove moto – spoznaj sebe in spoznal boš svet. Vse moči nosimo v sebi! Namesto telefonije je bolj priročna telepatija… namesto potovanj – teleportacija… namesto pridelave hrane – direktno pranojedstvo… namesto zidanja – delo z mislimi in zvokom (tako kot so zidali piramide)… namesto industrije – izdelava z miseno energijo.. Vso znanje nosimo v sebi, le odkriti ga moramo. Ampak dostop do znanja se nam odpre šele, ko se znebimo egoizma.
Povej, “sramota,” kaj tako dobrega razlaga uradna verzija znanosti, da ji je treba brepogojno verjeti?

Uporabljam čedalje manj, kar mi je znanost dala.

Nekaj let nazaj smo prodali avto. Na obiske in dopust hodimo z vlakom, sli prevozi.org. Če je blizu (do 5 km) pa peš.

Čungalunga androidne mobilce smo zamenjali z 10 let starimi Nokiajmi, kjer baterija mimogrede zdrži vsaj teden dni. Saj je mobilni namenjen pogovorom, ali mogoče brskanju in branju nebuloz ljudi na FB profilih?

Tv smo odpovedali 4 leta nazaj. Da bom dajal 144 evrov letno, da bom vsak večer gledal Cerarja in Pahorja, mi ne pride na misel. Naj plačata onadva meni, če želita, da ju gledam.

Večino stvari očistim z sodo bikarbono in kisom, ki zlahka nadomestita tudi pralne praške, mehčalce in ostale “odlične” dosežke znanosti. Guglaj, če ne verjameš!

Da skrajšam; odpovedati se je možno 90-95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} tistih stvari, ki nam jih je prinesla znanost. Torej – materializmu.

Ker cele dneve delate, da boste kupovali, vam znanost seveda ponuja vedno nove in nove “vabe”.

Pametni/razmišljujoči verjamejo še v kaj drugega, ali vsaj razmišljajo o tem, da vse pač ne more biti čisto tako, kot nam želijo prikazati znanstveniki in gospodarji.

Mimogrede, tudi jaz bi se, če bi imel 15.000 evrov mesečne plače, enkrat letno spomnil kaj novega.
Če ne zaradi drugega, zato, da bi obdržal delovno mesto in plačo…

Namesto da bi tak raje delal za tisočaka in omogočil dvajsetim drugim, da bi imeli 500 evrov več plače.

Ampak kaj, ko bi vsi tile z 500 evri več plače za ta dodaten denar spet kupili tisto, kar nam ponudi znanost kot nujen nakup, ki nam še kako olajša lajf…

Skratka: ugodno ti nudijo nakup kuhinjskega robota, da ne bi mislil, da si pravzaprav suženj. Kar dejansko si! Če pretirano verjameš v – znanost…

P.S.
Nisem veren!
Verjamem pa v vesolje, ki ureja stvari na svoj način. Plus v etiko, moralo in v zdravo pamet, za katere pa se znanosti žal – fučka…

Znanost raziskuje vse mogočle, zelo pogosto popoolnoamnepotrebnestvari.

Če pa človek “raziskuje” sebe, pa je to nezaželjeno, tak posameznik je sumljiv, za večino celo nesprejemljiv…

Tako kot uboga miza iz te teme.

Zelo zanimivo. Daj lepo prosim, napiši še malo bolj podrobno.
Hvala ti.

Radiostezija – deluje.
Bioneregija tudi nedvomno deluje – osebne izkušnje.

In paradoks, bioenergija celo deluje tudi na tiste, ki nimajo želje po dobrem in pravičnem.

En avtor pa težko negira izkušnje stotisočev…
In prav vsak od nas IMA polno PRAVICO do svojih lastnih ugotovitev, zaključkov…

Najslabše je poslušati druge, ki nizajo stvari tako, da potem prodajo 100.000 izvodov svoje knjige.
Vsak roman ali film je MANUPULACIJA s tistimi, ki potem to konzumirajo.

Je vsaj delna manupulacija….

Einstein, katerega ta pametnejši tako radi zlorabljate in se na njega sklicujete, je prav tako nekaj povedal okrog človeške neumnosti. 🙂
Verjeti v neke nebuloze in nedokazane bedarije, pa ni ravno znak in ne potrditev visokega IQ.

Če bi Einstein bil le vernik, bi ga brali le v religioznih spisih.[/quote]
Moj ego nima tu neke potrebe, da se dokazujem, ker sem že povedala, da ima vsak svoje mnenje in izkušnje. Kakšen je moj IQ, sploh ni pomembno. Ne moreš pa zanikat Einstejnovega in omenila sem ga, ker ga vsi poznajo, je pa še marsikdo isto razmišljal, pa če se ne motim, tudi Steven Hawking.

Te pametne mize nisem videla. Kako to deluje, res ne vem in ne vem kako to dokazat, ampak če pa ti misliš, da se da s kakimi fizikalnimi formulami dokazat, pa daj. Saj a ne iščemo rešite tu? Nihče je še pravzaprav ni našel. Nihče ni sploh dokazal, da ima prav, ne ena, ne druga stran. Še vedno je 0:0.

Moj ego nima tu neke potrebe, da se dokazujem, ker sem že povedala, da ima vsak svoje mnenje in izkušnje. Kakšen je moj IQ, sploh ni pomembno. Ne moreš pa zanikat Einstejnovega in omenila sem ga, ker ga vsi poznajo, je pa še marsikdo isto razmišljal, pa če se ne motim, tudi Steven Hawking.

Te pametne mize nisem videla. Kako to deluje, res ne vem in ne vem kako to dokazat, ampak če pa ti misliš, da se da s kakimi fizikalnimi formulami dokazat, pa daj. Saj a ne iščemo rešite tu? Nihče je še pravzaprav ni našel. Nihče ni sploh dokazal, da ima prav, ne ena, ne druga stran. Še vedno je 0:0.[/quote]
Rezultat 0:0? Verjetno zaradi nemerljivosti. Kar zaznavamo s fizičnimi čutili, je merljivo. Kar zaznamo nefizično, nadčutno, to zaenkrat še ni merljivo. Spoznanje je dosegljivo samo z izkušnjo!

Neke resne debate po internetu z nekom, ki trdi, da je znanost slaba, ne moreš imeti. To bi bil zelo slab vic. 🙂 Tudi jaz živim kar se da naravno in v naravi, a tudi tako se ne odpoveš znanosti. Saj mi je le ta dala kis in sodo bikarbono. Mi je smešno kako mnogi, ki verjamejo v nadnaravno govorijo proti znanosti in hkrati raziskujejo nadnaravno. Saj raziskovanje je znanost. Sama ne povezujem znanosti z materializmom in konzumizmom. Znanost sama po sebi ni slaba, človek jo zlorabi. Znanstvenik odkrije neko zdravilo, ki rešuje življenja in ni znanost kriva, da bodo nekateri to zdravilo goltali kot bonbone, z njim delali samomor ali koga zastrupili. Še znanstveniki ne trdijo, da jim je treba brezpogojno verjeti, saj stalno odkrivajo nove stvari in vedo, da niso nezmotljivi. Kar je nepotrebno za enega, je za drugega potrebno. Ljudje smo si različni. To bi moralo bit jasno nekomu, ki spodbuja raziskovanja samega sebe.
Odgovarjam obem, ki sta me citirala.

Te pametne mize nisem videla. Kako to deluje, res ne vem in ne vem kako to dokazat, ampak če pa ti misliš, da se da s kakimi fizikalnimi formulami dokazat, pa daj. Saj a ne iščemo rešite tu? Nihče je še pravzaprav ni našel. Nihče ni sploh dokazal, da ima prav, ne ena, ne druga stran. Še vedno je 0:0.[/quote]
In kakšen smisel ima verniku sploh kaj dokazovati ? Saj sem že napisal kako deluje.
Vidite tisto, kar hočete videti. Običajno so to le laži in iluzije. Brez tega ne moreš biti vernik.

Pojdi na spletno stran Quarkadabra. Tam je vse razloženo.

Se vzdržim,pa imam sama izkušnje z to mizo

Odgovor na objavo uporabnika
whitecow, 17.10.2016 ob 10:54

obstaja obstaja. Samo za špilat se s tem ni. Malo preberi kaj se je dogajalo tam v 90 letih mislim da na Danskem… ni prav prijazno, če prideš s tem navzkriž

Link prosim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close